Skocz do zawartości

New 3DS - temat informacyjny

Featured Replies

Opublikowano

Tja, 3DSy mają takie luzy. W New 3DS wydaje mi się, że trochę to zniwelowano, ale luz nadal jest zauważalny.

• Odpowiedzi 485
  • Wyświetleń 50 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Wydalem dzis sporo na rozmowy telefoniczne, ale przynajmniej sprawa zostala wyjasniona. Amazon przysle mi kolejna konsole, a za koszty beda scigac RoyalMail. Nie odpuscilem dopoki nie uslyszalem konkr

• Wole grac na duzym ekranie i trzymac wygodnie konsole niz fapowac do guziczkow. Zwykly to moze jest dobry jak ktos ma male dlonie.

• Ok, zamówiłem z Allegro. 764,00 z wysyłką kurierem. JARAM SIĘ!!!! Wpiszę sobie kolejną konsolkę do sygnatury:)

Opublikowano

Mój ma też luzy lewo/prawo, co mnie martwi, chyba bez reklamacji nie obędzie się.

Opublikowano

No trochę przeginka imo te luzy. Zagrałem w jakąś szybszą gierkę, gdzie więcej wali się w przyciski (do tego trochę macham konsolą podczas gry) i czasem mam takie uczucie jak ruszę szybko sprzętem na dól a potem do góry, że jest moment bezwładności tego ekraniku.

Mam dokładnie tak jak typ tutaj:

https://www.youtube.com/watch?v=b0nU8r2D5Co

No i teraz nie wiem..czy tak ma być?

Edytowane przez Maciejjy

Opublikowano

Powiem tak - ja w swoim starym 3DS XL też miałem taki luz jak na filmiku powyżej i nic strasznego sie nie działo :)

Może poluzowali nawiasy bo kiedyś często strzelały/pękały w DS/DS lite?

Edytowane przez blakuś

Opublikowano

Podczas aktualizacji systemu wyskakuje błąd. Też tak macie? Nie ma info, co za błąd - po prostu napis, że wystąpił błąd.

Opublikowano

Powiem tak - ja w swoim starym 3DS XL też miałem taki luz jak na filmiku powyżej i nic strasznego sie nie działo :)

Może poluzowali nawiasy bo kiedyś często strzelały/pękały w DS/DS lite?

Z XLem mialem podobnie.

Opublikowano

Spróbuj kilka razy i za łapie. Chodzi o aktualizację

Opublikowano

Mój ma też luzy lewo/prawo, co mnie martwi, chyba bez reklamacji nie obędzie się.

Pisalem o tych luzach jakis tydzien temu i pytalem czy tez tak macie, ale oczywiscie nikt nie odpowiadal. Z tego co czytalem to wszyscy tak maja, obsluga klienta Nintendo mowi, ze tak ma byc.

Oto filmik:

http://www.youtube.com/watch?v=taMy55ABP3A

W Nintendo DS Lite pekaly zawiasy - mialem taki przypadek w swoim, teraz pewnie Nintendo specjalnie zrobilo wiecej miejsca zeby nic sie nie dzialo.

Edytowane przez saptis

Opublikowano

Tak, te luzy to w porzadku. Zreszta ja nie czuje tego przy uzytkowaniu i mi to nie przeszkadza.

Mi bardziej chodzi o te luzy gora/dol.

Czy jak opuscisz szybko swoja konsole a potem podniesiesz do gory, to czujesz, ze ekranik przez chwile jest w bezwladnosci?

Nie wiem, czy to reklamowac czy nie.

Opublikowano

U mnie latanie góra/dół było znaczne przy zwykłym XL. W nowym jest bardzo deikatne.

Opublikowano

Który model nowgo 3DS polecacie zupełnemu każualowi, który nigdy nie miał handhelda Nintendo w dłoniach?

Edytowane przez hegemon

Opublikowano

bierz XL niebieski <3 w sumie czarny tez sliczny 

jak ci nie podejdzie ( w co watpie ) to bedziesz mial wieksza szanse na zamiane na mniejszego, jak juz ktos o tym wspominal.

Opublikowano

Pisalem o tych luzach jakis tydzien temu i pytalem czy tez tak macie, ale oczywiscie nikt nie odpowiadal. Z tego co czytalem to wszyscy tak maja, obsluga klienta Nintendo mowi, ze tak ma byc.

Oto filmik:

http://www.youtube.com/watch?v=taMy55ABP3A

W Nintendo DS Lite pekaly zawiasy - mialem taki przypadek w swoim, teraz pewnie Nintendo specjalnie zrobilo wiecej miejsca zeby nic sie nie dzialo.

Sorka Saptis, ale ja ze swoim przysiadłem dopiero w ubiegły piątek, wcześniej krótko grałem i nie zauważyłem tych luzów lewo/prawo.

Dzięki za odpowiedź i informację.

Opublikowano

bierz XL niebieski <3 w sumie czarny tez sliczny 

jak ci nie podejdzie ( w co watpie ) to bedziesz mial wieksza szanse na zamiane na mniejszego, jak juz ktos o tym wspominal.

OK, biorę XLa.  :banderas: 

A co polecasz na starter z gier? Zeldę? Jakiegoś Mariana? Zaznaczam, że zazwyczaj gram w strategie.

Opublikowano

No to Fire Emblem Awakening oczywiście. Bardzo ok jest też Ghost Recon, a za pasem Project Steam i sequel Fire Emblem. Jako fan strategii będziesz zadowolony.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Bardziej chodziło mi o to, że jako fan strategii mam refleks szachisty - czyli nie chcę na początek jakichś bardzo trudnych gier, żeby się nie zniechęcić . Konsolkę kupuję, bo napatrzyłem się na skaczące małpy i trolla machającego mieczem ; )

Opublikowano

koniecznie bierz Super Mario 3d Land, Zelda Link Between Worlds, Mario Kart 7 i jezeli lubisz strategie to sprawdz Fire Emblem i Ghost Recon ktorego mozna dostac w smiesznej cenie, a gierka daje mase zabawy

Edytowane przez kubson

Opublikowano

Decyzje podjęte. W poniedziałek, jak Bóg pozwoli, zasilę grono osób Nintendo.

Nigdy nie czekałem tak na poniedziałek.

Opublikowano

Tez zauważyłem, że konsola się bardzo długo ładuje

Opublikowano

3DSy ładują się długo.