Opublikowano 24 lutego 201510 l Tja, 3DSy mają takie luzy. W New 3DS wydaje mi się, że trochę to zniwelowano, ale luz nadal jest zauważalny.
Opublikowano 24 lutego 201510 l Mój ma też luzy lewo/prawo, co mnie martwi, chyba bez reklamacji nie obędzie się.
Opublikowano 24 lutego 201510 l No trochę przeginka imo te luzy. Zagrałem w jakąś szybszą gierkę, gdzie więcej wali się w przyciski (do tego trochę macham konsolą podczas gry) i czasem mam takie uczucie jak ruszę szybko sprzętem na dól a potem do góry, że jest moment bezwładności tego ekraniku. Mam dokładnie tak jak typ tutaj: https://www.youtube.com/watch?v=b0nU8r2D5Co No i teraz nie wiem..czy tak ma być? Edytowane 24 lutego 201510 l przez Maciejjy
Opublikowano 24 lutego 201510 l Powiem tak - ja w swoim starym 3DS XL też miałem taki luz jak na filmiku powyżej i nic strasznego sie nie działo Może poluzowali nawiasy bo kiedyś często strzelały/pękały w DS/DS lite? Edytowane 24 lutego 201510 l przez blakuś
Opublikowano 24 lutego 201510 l Podczas aktualizacji systemu wyskakuje błąd. Też tak macie? Nie ma info, co za błąd - po prostu napis, że wystąpił błąd.
Opublikowano 24 lutego 201510 l Powiem tak - ja w swoim starym 3DS XL też miałem taki luz jak na filmiku powyżej i nic strasznego sie nie działo Może poluzowali nawiasy bo kiedyś często strzelały/pękały w DS/DS lite? Z XLem mialem podobnie.
Opublikowano 25 lutego 201510 l Mój ma też luzy lewo/prawo, co mnie martwi, chyba bez reklamacji nie obędzie się. Pisalem o tych luzach jakis tydzien temu i pytalem czy tez tak macie, ale oczywiscie nikt nie odpowiadal. Z tego co czytalem to wszyscy tak maja, obsluga klienta Nintendo mowi, ze tak ma byc. Oto filmik: http://www.youtube.com/watch?v=taMy55ABP3A W Nintendo DS Lite pekaly zawiasy - mialem taki przypadek w swoim, teraz pewnie Nintendo specjalnie zrobilo wiecej miejsca zeby nic sie nie dzialo. Edytowane 25 lutego 201510 l przez saptis
Opublikowano 25 lutego 201510 l Tak, te luzy to w porzadku. Zreszta ja nie czuje tego przy uzytkowaniu i mi to nie przeszkadza. Mi bardziej chodzi o te luzy gora/dol. Czy jak opuscisz szybko swoja konsole a potem podniesiesz do gory, to czujesz, ze ekranik przez chwile jest w bezwladnosci? Nie wiem, czy to reklamowac czy nie.
Opublikowano 25 lutego 201510 l U mnie latanie góra/dół było znaczne przy zwykłym XL. W nowym jest bardzo deikatne.
Opublikowano 25 lutego 201510 l Który model nowgo 3DS polecacie zupełnemu każualowi, który nigdy nie miał handhelda Nintendo w dłoniach? Edytowane 25 lutego 201510 l przez hegemon
Opublikowano 25 lutego 201510 l bierz XL niebieski <3 w sumie czarny tez sliczny jak ci nie podejdzie ( w co watpie ) to bedziesz mial wieksza szanse na zamiane na mniejszego, jak juz ktos o tym wspominal.
Opublikowano 25 lutego 201510 l Mój ma też luzy lewo/prawo, co mnie martwi, chyba bez reklamacji nie obędzie się. Pisalem o tych luzach jakis tydzien temu i pytalem czy tez tak macie, ale oczywiscie nikt nie odpowiadal. Z tego co czytalem to wszyscy tak maja, obsluga klienta Nintendo mowi, ze tak ma byc. Oto filmik: http://www.youtube.com/watch?v=taMy55ABP3A W Nintendo DS Lite pekaly zawiasy - mialem taki przypadek w swoim, teraz pewnie Nintendo specjalnie zrobilo wiecej miejsca zeby nic sie nie dzialo. Sorka Saptis, ale ja ze swoim przysiadłem dopiero w ubiegły piątek, wcześniej krótko grałem i nie zauważyłem tych luzów lewo/prawo. Dzięki za odpowiedź i informację.
Opublikowano 26 lutego 201510 l bierz XL niebieski <3 w sumie czarny tez sliczny jak ci nie podejdzie ( w co watpie ) to bedziesz mial wieksza szanse na zamiane na mniejszego, jak juz ktos o tym wspominal. OK, biorę XLa. A co polecasz na starter z gier? Zeldę? Jakiegoś Mariana? Zaznaczam, że zazwyczaj gram w strategie.
Opublikowano 26 lutego 201510 l No to Fire Emblem Awakening oczywiście. Bardzo ok jest też Ghost Recon, a za pasem Project Steam i sequel Fire Emblem. Jako fan strategii będziesz zadowolony. Edytowane 26 lutego 201510 l przez ragus
Opublikowano 26 lutego 201510 l Bardziej chodziło mi o to, że jako fan strategii mam refleks szachisty - czyli nie chcę na początek jakichś bardzo trudnych gier, żeby się nie zniechęcić . Konsolkę kupuję, bo napatrzyłem się na skaczące małpy i trolla machającego mieczem ; )
Opublikowano 26 lutego 201510 l koniecznie bierz Super Mario 3d Land, Zelda Link Between Worlds, Mario Kart 7 i jezeli lubisz strategie to sprawdz Fire Emblem i Ghost Recon ktorego mozna dostac w smiesznej cenie, a gierka daje mase zabawy Edytowane 26 lutego 201510 l przez kubson
Opublikowano 27 lutego 201510 l Decyzje podjęte. W poniedziałek, jak Bóg pozwoli, zasilę grono osób Nintendo. Nigdy nie czekałem tak na poniedziałek.