Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Wrzuć screena

Featured Replies

• Odpowiedzi 7,6 tys.
  • Wyświetleń 723,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <3

• Znowu odkrywam Wiesława po wątku fabularnym, czas na sub-questy. DSR: 3200x1800, Tekstury 4K i do tego phoenix lighitng mod. W ruchu wygląda to fenomenalnie.

• Horizon: Zero Dawn ♥       

Opublikowano

Na moim x360 leży mały tv a na podstawce tv amiibo moje , na x1 na części bez wentylacji stoi wiiu :lapka: powód? Mało miejsca w akademiku :-( dobrze, że x360 to ogromna metalowa skrzynia w środku i wiem że mogę bezpieczne położyć na nim mały tv :cool:

Opublikowano

EobMuTo.jpg?1

Wzieło mnie na brawlery i pół dnia gram w nie. Wszystkie SoR zaliczone, DD1 i teraz Final Fight, ale jakie to jest kur.vens trudne to :obama: Nie przejdę chyba.

Opublikowano

FF na zsnesw, ale teraz przerzuciłem sie na mame.

Opublikowano

czy to jest ten słynny pc gaming ;/

4bl3dun.jpg

o ku.rwa jakie UI, sam seks.

Opublikowano

Za(pipi).iste. :obama:

Opublikowano

No dobra może nie prosto, ale jednak inni gracze (albo posiadacze pc'ta będącego w stanie odpalic emulator) muszą obejść się smakiem. Szkoda Silicon Knights mieli złą passe z Too Human a potem Xmanami ale Blood Omen i Eternal Darkness to sztos ponadczasowy.

Edytowane przez Dr.Czekolada

Opublikowano

No dobra może nie prosto, ale jednak inni gracze (albo posiadacze pc'ta będącego w stanie odpalic emulator) muszą obejść się smakiem.

Muramasa wyszła też na Vitę.
Opublikowano

Muramasa na Vicie :banderas: Jeszcze zostawiłem sobie dodatki, bo jak na razie tylko jeden chyba skończyłem. Uwielbiam gierkę za styl graficzny i lekki gameplay. Troszkę słabo jeżeli chodzi o urozmaicenie gameplayu, no i ten backtracing jest dość wkurzający.

Opublikowano

XttKo9N.jpg

Po tylu latach gra ciągle daje radę, chociaż wiele nowości z odświeżonej edycji jest od czapy.

Opublikowano

Po Okarynie 3D taka kolejna bomba na n3DS. Coś pięknego póki co, a grałem tylko 2h. Aż wstyd przyznać, że gram pierwszy raz, no ale lepiej późno niż później. :obama:

CiK2GPN.jpg?1

Opublikowano

Po Okarynie 3D taka kolejna bomba na n3DS. Coś pięknego póki co, a grałem tylko 2h. Aż wstyd przyznać, że gram pierwszy raz, no ale lepiej późno niż później. :obama:

CiK2GPN.jpg?1

:obama:

Protip, jak chcesz grać w oryginalnej rozdzielczości DSa to przytrzymaj podczas uruchamiania gry start i select :lapka: 

Opublikowano

@ireniqs

CiK2GPN.jpg?1

:obama:

Protip, jak chcesz grać w oryginalnej rozdzielczości DSa to przytrzymaj podczas uruchamiania gry start i select :lapka:

a jak chcesz wygodnie używać 3dsa przez kilka h sesji to polecam dokupić:

Hote-New-Controller-Hand-Grip-Handle-Joy

"podkładka" posiada wyjscie na stylusa, oraz sluchawki z wejciami prostymi jak i zgietymi. wyhaczyłem ją na allegro po przyzwoitej cenie

Opublikowano

@Rayos: dzięki, ale podoba mi się tak jak jest. Nie widzę potrzeby zmniejszać obrazu. :dunno:

@nobody: mi osobiście wygodnie używa się n3DSa, nie odczuwam dyskomfortu nawet po dłuższych sesjach, a mam wersję XL. :sorcerer:

Opublikowano

mi dopiero te uchwyty przypominające pada pozwoliły zmienić opinie o używaniu tej konsoli (szczególnie przy grach wymagajacych używania bumperów). no ale ja nie mam wersji xl

Opublikowano

12512474_1093909423992761_35277376038530

Na Lotnisku w koncie spotkałem takie tam cudo..  przej.ebalem chyba z 10 euro. Mile wspominam ta szalenie zbalansowaną cześć.

Opublikowano

12512474_1093909423992761_35277376038530

Na Lotnisku w koncie spotkałem takie tam cudo.. przej.ebalem chyba z 10 euro. Mile wspominam ta szalenie zbalansowaną cześć.

W takim razie zdjęcie jest już z twojej Jamy zgadza sie ?