Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Wrzuć screena

Featured Replies

Opublikowano

Nie. Jest zdecydowanie gorzej, jesli w ogole gorzej moze byc xd Ale podobno wylali babke od scenariuszy wiec w gost of... moze bedzie lepj

• Odpowiedzi 7,6 tys.
  • Wyświetleń 724,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <3

• Znowu odkrywam Wiesława po wątku fabularnym, czas na sub-questy. DSR: 3200x1800, Tekstury 4K i do tego phoenix lighitng mod. W ruchu wygląda to fenomenalnie.

• Horizon: Zero Dawn ♥       

Opublikowano

Mozna pograc dla graficzki jak ktos mocno wyposzczony ale najnowszy Drake niszczy lare tak mocno ze pare osob sie w polygonie powiesilo po tym gwalcie

Opublikowano

Rise of The Tomb Raider? bardzo średnia gierka i ostateczny dowód na kompletny brak talentu córki Pratchetta 

Edytowane przez asax

Opublikowano

Na razie początek, a że true cinematic experience to mi to nie przeszkadza. Do banalnych historii w grach AAA jestem już przyzwyczajony i nie spodziewam się w tej kwestii żadnej głębi.Ot, rozrywka jak każda inna.

Opublikowano

Popkorniakowa gierka, 40min dziennie, więcej nie da rady. A fabuła jest tak głupia że szkoda gadać. To już lepiej wypadają te momenty w Uncharted 1, gdzie typek mówi że "łooo w tej komnacie nikt nigdy nie był, jesteśmy tu pierwsi od tysięcy lat", po czym przed nami spawnują się przeciwnicy... :yao: No bo przecież trzeba troszkę postrzelać?

Opublikowano

Mo0UpDz.jpg

sHFWjto.jpg

GZGffxc.jpg

GnLO95Z.jpg

Opublikowano

tRCKuCS.jpg

Dawno nie grałem w grę posiadającą taką D U S Z Ę.

Opublikowano

jaki kuperek :3

Opublikowano

Właśnie zaczynam

F7JlJMeh.jpg

Opublikowano

wy sie nauczycie w końcu podpisywać te screeny, czy pięściami trzeba wytłumaczyć?

Opublikowano

To jest The Evil Within jak coś.

Opublikowano

Uwielbiam odpalić na chwilę klasyka i wyłączyć po napisach końcowych :)

JW9R0xE.jpg

Resident Evil HD, PS3

Opublikowano

A jak wam mija wtorkowe popoludnie?

pZQIqjJ.jpg

GOTY 2017

Opublikowano

23511391_1698509746866056_72801434065691

23632537_1698509753532722_36522323740861

Co to jest za gra to ja nie mam pojęcia. Ogrywam DLC'ka i nie mogę wyjść z podziwu, jakie to jest dobre... ekscytujące, satysfakcjonujące, no (pipi) klejnot nad klejnoty! Czy DS3 tez takie jest ? 

Edytowane przez MEVEK

Opublikowano

Jak dla mnie nie jest [emoji6] bb ogrywalem po raz pierwszy jakiś rok temu i było to dla mnie growe objawienie(może dlatego ze moja pierwsza gra FS) i zaraz po zrobieniu NG+ kupiłem ds3 i to już nie to samo acz warto. Od dłuższego czasu chodzi za mną kolejne przejście krwistych wiec pewnie niedługo znów przysiądę [emoji6] a koleszka z 2 screena niezle dał mi popalić na plusie ;o ze 3 dni do niego podchodziłem ^^

Edytowane przez kacprzak1991

Opublikowano

Ej, ale bez spojlerów. 

Przecież Laurenca można równie dobrze przegapić w trakcie gry - to boss opcjonalny.

Edytowane przez Cedric

Opublikowano

Jak dla mnie nie jest [emoji6] bb ogrywalem po raz pierwszy jakiś rok temu i było to dla mnie growe objawienie(może dlatego ze moja pierwsza gra FS) i zaraz po zrobieniu NG+ kupiłem ds3 i to już nie to samo acz warto. Od dłuższego czasu chodzi za mną kolejne przejście krwistych wiec pewnie niedługo znów przysiądę [emoji6] a koleszka z 2 screena niezle dał mi popalić na plusie ;o ze 3 dni do niego podchodziłem ^^

BB kupiłem na premierę, ale ograłem dopiero, po wakacjach zeszłego roku, wbijając platynę. Dobrze, ze sie nie spieszyłem. 

Opublikowano

Dark Souls 3 równie dobre a niektórzy bossowie czy lokacje nawet lepsze. 

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Zaczne chyba od poczatku 1>2>3. Tylko czy jedynka mnie nie odstraszy? Hmm

Opublikowano

jako wieloletni fan serii souls stwierdzam ze trójka najlepsza

Opublikowano

Zaczne chyba od poczatku 1>2>3. Tylko czy jedynka mnie nie odstraszy? Hmm

Swieżo po trójce czy BB może odstraszyć. Dobrym pomysłem byłoby zacząć tak z serią jakiś miesiac-dwa później, podejść na czysto a w ten czas poprztykać w inne gierki. W ogóle uważam, że zaraz po skończeniu jednej siadać od razu do następnej to trochę zły pomysł.

Edytowane przez Dr.Czekolada