Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Wrzuć screena

Featured Replies

Opublikowano

MP3

ZZl0W9Lh.jpg

Na razie nie mogę powiedzieć  nic dobrego o tej części, mega sraka, gdzie 1 i 2 trzymały od samego początku.

• Odpowiedzi 7,6 tys.
  • Wyświetleń 726,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <3

• Znowu odkrywam Wiesława po wątku fabularnym, czas na sub-questy. DSR: 3200x1800, Tekstury 4K i do tego phoenix lighitng mod. W ruchu wygląda to fenomenalnie.

• Horizon: Zero Dawn ♥       

Opublikowano

Mnie Echoes też nie siadło, ale trójka tak :dunno:

Opublikowano

triggered

trójka kozacka

Opublikowano

Wczoraj znowu pogralem i dla mnie tragedia, z reszta 1 i 2 podobaly mi sie, ale tez tego calego kultu nie ogarniam, cała ta trylogia MP przehajpowana po maksie, ta seria powinna się nazywac Backtracking Prime.

Części 2D o wiele bardziej mi przypasowaly mimo tego powracania do starych lokacji, ale w serii 3D to już granice przesuneli do przesady.

Opublikowano

Jest backtracking i jest backtracking jak ten w MP1 gdzie przez całą grę trzeba co raz wracać do starych lokacji a szczytem jest pod sam koniec gry przechodzenie całej mapy raz jeszcze? Zakładam ze grałeś i wiesz jak to wygląda. To samo było w MP2. 

Opublikowano

No, ale to nie mamy o czym gadać jak nie grałeś a bronisz.

Opublikowano

Przecież w te gry się gra dla backtrackingu. Osobiście lubię backtracking w grach jeśli jest przyjemne sterowanie, eksploracja i ciekawy świat. A w Metroidvaniach są wybitne. 

Opublikowano

Metroid Prime (jedynka) miała znakomity backtracking. Przemyślany.

Szkoda że dwójka trochę się nie udała z tym Dark Worldem bo klimat ma też nieziemski.

Opublikowano
19 minut temu, Mr. Bamboo napisał:

Szkoda że dwójka trochę się nie udała z tym Dark Worldem bo klimat ma też nieziemski.

Figaro weź już daj spokoj 

Opublikowano

25 minut temu, Mr. Bamboo napisał:

Najbardziej bylo przemyślane to przechodzenie raz jeszcze całej mapy przed ostatnim bossem, fantastyczny zabieg.

Opublikowano
10 minut temu, XM. napisał:

Najbardziej bylo przemyślane to przechodzenie raz jeszcze całej mapy przed ostatnim bossem, fantastyczny zabieg.

Czyli dobrze, że dałem sobie spokój z tym crapem. :cool: 

Opublikowano

AMRBdNy.jpg

Gram sobie w sumie pierwszy raz w życiu w Skyrima i jest fajnie, ale powiedzieć że ta gra mnie przytłacza to jak nic nie powiedzieć. Po pięciu godzinach gry ja nie wiem co ja w ogóle odpier.dalam, a questów mam chyba na kolejne 30h xD. Muszę przyznać że ma ta gra w sobie to coś co przyciąga i swoboda w każdym elemencie daje mega radochę, obawiam się tylko że po pewnym czasie świat stanie się nie wiem... martwy? Na tę chwilę czuję że troszeczkę brakuje tu Duszy w dialogach i mam wrażenie że jestem w sumie marionetką w tym wielkim świecie, a enpece to po prostu postawione pionki a nie postacie z krwi i kości. No ale chce się zwiedzać tę krainę i to mnie na razie cieszy.

Dodam że spodziewałem się spadków fps, doczytywania tekstur, a okazuje się że jest stałe 30 klatek bez przerwy, a i pop-up praktycznie nie występuje. Duży plus jak na Bethesdę.

Edytowane przez c0ŕ

Opublikowano

bardzo trafne spostrzeżenia 

-duży świat sprawiające wrażenie martwego

-uczucie bycia marionetką 

-brak duszy (nie tylko w dialogach)

to cechy rozpoznawcze każdej gry  Bethesdy. Serio to straciłem nadzieje że kiedykolwiek się to zmieni :D 

Opublikowano

dla mnie to jest właśnie dusza gier rpg bethesdy ktora lykam bez popity, dawac skyrima 2 czy tam fallout 5, może być nawet bez fabuly

Opublikowano
7 minut temu, kermit napisał:

fallout 5, może być nawet bez fabuly

Piszesz tak, jakby poprzednie miały :/

W sumie nowy F mógł by wyjść...

Opublikowano

Gdyby ten f4 miał chociaż dobrze i ciekawie zrobioną mape xD 

Opublikowano

a co było nie tak z mapą w Fallout 4?

żeby nie było, serio pytam ;D grałem w czwórkę i moim zdaniem nie odbiegała jakoś od standardów Bethesdy, ba wydaję mi się że była ciekawsza niż w trójcę 

Edytowane przez oni

Opublikowano

No dla mnie była zbytnio zapchana i większość stanowiło nieciekawe miasto imo najgorszy świat jaki zrobili w swoich grach