Skocz do zawartości

Wrzuć screena

Featured Replies

Opublikowano

mam taki sam problem jak @ASX że moich zdjęć dalej nie widzę w dvr wiec wrzucam cudze:

i6W0Da.jpg

1568539374-15-09-2019-10-32-07-1iwt1ddp.

1568225638-11-09-2019-18-21-04-vkibjr1u.

i6F5B5.jpg

• Odpowiedzi 7,4 tys.
  • Wyświetleń 673 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <3

• Znowu odkrywam Wiesława po wątku fabularnym, czas na sub-questy. DSR: 3200x1800, Tekstury 4K i do tego phoenix lighitng mod. W ruchu wygląda to fenomenalnie.

• Horizon: Zero Dawn ♥       

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Ale siła i urok tego tematu chyba zawsze leżały w tym, że wrzucano tu autorskie screeny. Nawet (albo przede wszystkim) jeśli miały to być te kaleczne zdjęcia TV/konsoli z odpaloną grą. 

Coś niepowtarzalnego i Z DUSZĄ.

Od cudzych screenshotów mamy google.

Opublikowano

e69db718-5fb6-456e-8915-4b39720eb693.PNG

Eksploruje sobie jedną z wysp na której byłem już setki razy bo spędziłem w tej grze zdecydowanie zbyt dużo czasu i natrafiam na miejsce jakiegoś rytuału z laleczkami voodoo którego wcześniej tu nie było. Teraz przez cały miesiąc będę się zastanawiał o co chodzi (mam już kilka teorii). Lubię takie zagrywki bo dają wrażenie świat gry żyje i cały czas się zmienia.

39240fb6-be97-4b60-b1f0-d1fe4c9542bf.PNG

a oto moja papuga, niestety mrugnęła do zdjęcia ;)

Opublikowano
W dniu 12.09.2019 o 10:45, Figaro napisał:

70132979_462793421116424_592639640704385

Jestem chory, za oknem same chmury, czas więc na porządne śniadanko i granko

Już cie wysłała do kąta?

W dniu 12.09.2019 o 11:02, ASX napisał:

Bardzo ladną kolorystyke ma ten Horizon, wygląda na idealną grę na smutną jesień

Strasznie oversaturated wyszło na tym screenie, do tego ja jakoś nie moge się przekonać do oprawy w tej grze, jasne jest piękna ale też wszystko wydaje mi się takie sztuczne i zaprogramowane przez AI :usmiech: (kto grał w grę ten wie ) 

Opublikowano

WawiQXs.jpg

uSUlzoy.jpg

8t5sJcR.jpg

qr2l11b.jpg

E:

Niestety screeny bez hdr nie oddają piękna tej gry. 

Edytowane przez chris85

Opublikowano

Po ponad roku wróciłem do Kamurocho:

EEx1bRjX4AEp35e?format=jpg&name=large

Opublikowano

Coś się tam zmieniło?

A, wróć, przypomniałem sobie, że od sześciu części nic xd

Opublikowano

Nowe sklepy otworzyli.

Opublikowano
10 godzin temu, Rozi napisał:

Po ponad roku wróciłem do Kamurocho

Ładnie to wygląda.

Opublikowano

Dragon Engine ogólnie wygląda bardzo fajnie, Onimichi w szóstej części :obama: Szkoda tylko, że 30 klatek, ale może okiełznają kiedyś.

Opublikowano

A mi się ten nowy silnik w ogóle nie podoba. Już pomijając 30 fpsów, twarze wyglądają jak u kukieł, mnóstwo niepotrzebnych efektów graficznych, które tylko męczą oczy, gorsze sterowanie. Wolę stary silnik.

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Przecież ty grałeś jedynie w Zero, więc skąd możesz cokolwiek wiedzieć o nowym silniku i sterowaniu?

Opublikowano

Ciekawe gdzie, na YouTube się nie gra.

Opublikowano

Demka są chyba.

Opublikowano

Twarze jak kukły? Co ten gość gada, przecież tak wyglądają prawdziwe chinole to nie ich wina. Jedyny minus przejścia na ten silnik to 30fps i jeden system walki.

Opublikowano

Jeden system, ale teraz walki są bardziej S O C Z Y S T E. A twarze są wykonane super, widać pory i pot. Pol pot.

Opublikowano

Rqb0gDNr.jpg

Najlepsza karcianka ever na najlepszym tablecie ever. Swędziało wrócić do nałogu i oto jestem :banderas:

Opublikowano

Weź c00rwa chłopie bo zaraz do twojego ojca się przejdę ;)

Opublikowano
1 godzinę temu, ragus napisał:

Najlepsza karcianka ever na najlepszym tablecie ever.

Ale się ten Hearthstone zmienił od kiedy jestem na odwyku :obama:

Opublikowano

Nie widzę tam MTG więc nie wiem o co chodzi?

Opublikowano

Motorsport Manager, z wgranym modem na sezon 2018

200h na liczniku i dalej potrafi zaskakiwać, polityka, zmieniające się zasady pomiędzy sezonami, projektowanie samochodów, rozwijanie centrali, zarządzanie drużyną odpowiedzialną za pit stopy, szukanie optymalnych ustawień na treningach, czy też w końcu wyścig i nadrabianie braków w sprzęcie dobrą strategią

no jedna z gier życia :banderas:

mZHxEJe.png

aPvfJAn.png

9mlCgHN.png

5MHEtNG.png

BaJkpki.png