Opublikowano 9 godzin temu9 godz. 18 minut temu, ASX napisał(a):Metal Eden (XSX)- klon Dooma Eternala w klimatach podobnych do Marathona. Dziwne połączenie ale całkiem udaneA jak sama gra? Zwiastun mi się podobał, potem wpadło do Plusa, ale jeszcze nie odpalałem.
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. 5 minut temu, Square napisał(a):A jak sama gra? Zwiastun mi się podobał, potem wpadło do Plusa, ale jeszcze nie odpalałem.Jeśli podobał ci się Doom Eternal to Metal Eden też ci się spodoba, to ten sam schemat. Jest szybko, dynamicznie, z dużą ilością skakania, biegania po ścianach i aren wypełnionych wrogami. Bardzo solidna gra. Trochę się dziwie że tak w sumie trochę bez echa przeszła.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. 1 godzinę temu, Square napisał(a):Nie grałemTo na co Ty jeszcze czekasz? Eternal to jeden z najlepszych FPSów jakie zaszczyciły swoim istnieniem planetę Ziemia, nie ma co się czaić.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Eternal to festiwal chodzenia w kolko i zaglowania bronia co 5 sekund. Nie gralem w DA ale gorzej byc nie moze, na pewno slabszy od 2016 i dla mnie najgorszy Doom jaki powstal.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. To nie tu się wpisuje dziadku.No i to trzeba w eternal na pc albo padem z manetkami
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. No to w Metal Eden jest to samo, też nonstop biega się po arenie w kółko, zbiera ulepszenia i żongluje bronią. Wiadomo to nie ten poziom co gra ID Software, ale w nic bliższego Eternala nie grałem.Dark Ages też wymaga żonglowania, ale nie ma już takiego ADHD i zamiast skakania i biegania jest oparty bardziej na kontrowaniu i wyczekiwaniu przeciwnika. Mnie jako staremu dziadowi, bardziej podobał się wolniejszy Dark Ages.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. 6 minut temu, devilbot napisał(a):To nie tu się wpisuje dziadku.No i to trzeba w eternal na pc albo padem z manetkamiMoje reakcje sa szybsze niz polaczenie nerwowe twojego mozgu z receptorami bolu w dopie kiedy ktos ci konsole obraza, ale tak w eternala na pc albo na padzie z ulatwiaczami. No ewentualnie przelaczyc na easy 6 minut temu, ASX napisał(a):Dark Ages też wymaga żonglowania, ale nie ma już takiego ADH i zamiast skakania i biegania jest oparty bardziej na kontrowaniu i wyczekiwaniu przeciwnika. Mnie jako staremu dziadowi, bardziej podobał się wolniejszy Dark Ages.Idealnie.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. 27 minut temu, Mejm napisał(a):Eternal to festiwal chodzenia w kolko i zaglowania bronia co 5 sekund. Nie gralem w DA ale gorzej byc nie moze, na pewno slabszy od 2016 i dla mnie najgorszy Doom jaki powstal.Dla mnie Eternal to taki trochę odpowiednik DMC5 w FPS, jest szybko, dynamicznie i jednocześnie trzeba myśleć co się robi żeby nie paść na ryj w dziesięć sekund. Czyli nie mogę ocenić inaczej niż sztos/10, bo jak złapię flow to takiego gierkowego zen mało kiedy doświadczam.
Opublikowano 28 minut temu28 min On 5/5/2026 at 6:19 PM, oFi said:Resident fukin evil nine Jaka to platforma? jak tak patrzę, to wersja na Switch 2 wcale nie wygląda gorzej!On 5/17/2026 at 4:28 PM, Qbon said:Days GoneTo z jakimiś modami na PC?