Opublikowano 16 września 20195 l mam taki sam problem jak @ASX że moich zdjęć dalej nie widzę w dvr wiec wrzucam cudze:
Opublikowano 16 września 20195 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ale siła i urok tego tematu chyba zawsze leżały w tym, że wrzucano tu autorskie screeny. Nawet (albo przede wszystkim) jeśli miały to być te kaleczne zdjęcia TV/konsoli z odpaloną grą. Coś niepowtarzalnego i Z DUSZĄ. Od cudzych screenshotów mamy google.
Opublikowano 17 września 20195 l Eksploruje sobie jedną z wysp na której byłem już setki razy bo spędziłem w tej grze zdecydowanie zbyt dużo czasu i natrafiam na miejsce jakiegoś rytuału z laleczkami voodoo którego wcześniej tu nie było. Teraz przez cały miesiąc będę się zastanawiał o co chodzi (mam już kilka teorii). Lubię takie zagrywki bo dają wrażenie świat gry żyje i cały czas się zmienia. a oto moja papuga, niestety mrugnęła do zdjęcia
Opublikowano 17 września 20195 l W dniu 12.09.2019 o 10:45, Figaro napisał: Jestem chory, za oknem same chmury, czas więc na porządne śniadanko i granko Już cie wysłała do kąta? W dniu 12.09.2019 o 11:02, ASX napisał: Bardzo ladną kolorystyke ma ten Horizon, wygląda na idealną grę na smutną jesień Strasznie oversaturated wyszło na tym screenie, do tego ja jakoś nie moge się przekonać do oprawy w tej grze, jasne jest piękna ale też wszystko wydaje mi się takie sztuczne i zaprogramowane przez AI (kto grał w grę ten wie )
Opublikowano 18 września 20195 l E: Niestety screeny bez hdr nie oddają piękna tej gry. Edytowane 18 września 20195 l przez chris85
Opublikowano 19 września 20195 l Coś się tam zmieniło? A, wróć, przypomniałem sobie, że od sześciu części nic xd
Opublikowano 19 września 20195 l 10 godzin temu, Rozi napisał: Po ponad roku wróciłem do Kamurocho Ładnie to wygląda.
Opublikowano 19 września 20195 l Dragon Engine ogólnie wygląda bardzo fajnie, Onimichi w szóstej części Szkoda tylko, że 30 klatek, ale może okiełznają kiedyś.
Opublikowano 19 września 20195 l A mi się ten nowy silnik w ogóle nie podoba. Już pomijając 30 fpsów, twarze wyglądają jak u kukieł, mnóstwo niepotrzebnych efektów graficznych, które tylko męczą oczy, gorsze sterowanie. Wolę stary silnik. Edytowane 19 września 20195 l przez Figaro
Opublikowano 19 września 20195 l Przecież ty grałeś jedynie w Zero, więc skąd możesz cokolwiek wiedzieć o nowym silniku i sterowaniu?
Opublikowano 19 września 20195 l Twarze jak kukły? Co ten gość gada, przecież tak wyglądają prawdziwe chinole to nie ich wina. Jedyny minus przejścia na ten silnik to 30fps i jeden system walki.
Opublikowano 19 września 20195 l Jeden system, ale teraz walki są bardziej S O C Z Y S T E. A twarze są wykonane super, widać pory i pot. Pol pot.
Opublikowano 20 września 20195 l Najlepsza karcianka ever na najlepszym tablecie ever. Swędziało wrócić do nałogu i oto jestem
Opublikowano 20 września 20195 l 1 godzinę temu, ragus napisał: Najlepsza karcianka ever na najlepszym tablecie ever. Ale się ten Hearthstone zmienił od kiedy jestem na odwyku
Opublikowano 23 września 20195 l Motorsport Manager, z wgranym modem na sezon 2018 200h na liczniku i dalej potrafi zaskakiwać, polityka, zmieniające się zasady pomiędzy sezonami, projektowanie samochodów, rozwijanie centrali, zarządzanie drużyną odpowiedzialną za pit stopy, szukanie optymalnych ustawień na treningach, czy też w końcu wyścig i nadrabianie braków w sprzęcie dobrą strategią no jedna z gier życia