Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Life is strange

Featured Replies

Opublikowano

Dostalem jedyneczke za darmo z japonskiego plusa, zaczalem ogrywac od niechcenia a teraz sie juz oderwac nie moge. Aktualnie polowa 3 rozdzialu i niezle mindfucki.

Niezle kogos porylo piszac ze to Beverly Hills.

• Odpowiedzi 581
  • Wyświetleń 87,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• polki          

• Wczoraj skończyłem i ja więc i swoje zdanie wyrażę: Gra pod względem fabularnym, technicznym czy grafiki to na dzień dobry miażdży wszystkie gry od TT - serio, o ile swego czasu TWD 1&2 to było "

Opublikowano

No własnie, blizej tej grze do Sabiny-nastoletniej czarownicy.

Opublikowano

Chyba jak sie nie czyta dialogow i opisow.

Opublikowano

Episod 2 już online!

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

I już skończyłem drugi epizod Before the Storm i Panowie! Ponownie killer, niektóre wybory i rozkręcanie się fabuły wciąga od samego początku do końca a końcówka z pewnym wyborem dla lubiących ^^ będzie ciekawa :) czekam na trzeci bo drugi epizod spełnił moje oczekiwania. Zdecydowanie killer warty uwagi, uwielbiam tą serię po prostu. Dodatkowo wyszedł patch 4K i kilka dodatkowych ustawień. Drugi epizod wydaję się troszkę krótszy albo po prostu ja dziś przysiadłem w przerwie w Evil W2.

Edytowane przez Wesker

Opublikowano

Gra ukonczona co za sztos :obama:

Polecam grac po swojemu na zasadzie jak my bysmy to zrobili.

Gra wtedy szczegolnie na koncu ukazuje jaki mamy charakter i jacy jestesmy.

pocalowalem i Chloe i onaniste bo lubie flirtowac i mi sie lekko oberwalo.

Koncowka gry i wybralem zycie Chloe za cene calego miasteczka bo za cene kogos mi cennego poswiecilbym wiele.

Polecam gierke kazdemu a i platynka sama wpada.

Opublikowano

LiS to wspaniała historia i nokaut dla mechaniki samograjków od Telltale.

Niebawem biorę się za Before the Storm.

Opublikowano

lepsze niz gry telltale ale to dalej 90210 z efektem motyla, srogo sie zawiodlem na tym forumkowym mesjaszu gier ala talltale, jest spoko ale nic ponad to, before the storm ogralbym jakby bylo w plusie 

Opublikowano

lepsze niz gry telltale ale to dalej 90210 z efektem motyla, srogo sie zawiodlem na tym forumkowym mesjaszu gier ala talltale, jest spoko ale nic ponad to, before the storm ogralbym jakby bylo w plusie 

wiemy ficuś

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Pobrało dziś update do Before the Storm, chyba nowy episode na dniach :)

Opublikowano
2 godziny temu, Fanek napisał:

Pobrało dziś update do Before the Storm, chyba nowy episode na dniach :)

Nowy odcinek wyszedł wczoraj.

Opublikowano

I już kończę i trochę żal ale ta seria jest dobra, dawno takiej gry nie było (LiS).

Opublikowano

Ma być jeszcze 1 odcinek bonusowy w styczniu

Opublikowano

Owszem ale niezbyt związany z główną linią fabuły bo wczoraj skończyłem i jak dla mnie jest kompletna ;)

Opublikowano

Tak, ten sezon składa się z 3 odcinków i to jest całość. Odcinek bonusowy to po prostu hołd dla fanów całej serii. 

Opublikowano

No i jak tam Before the storm wypada całościowo? Jest tak dobrze jak wcześniej z przygodą Max czy jednak nie trzyma poziomu?

Opublikowano

Jest ok. Nie tak dobrze jak pierwsza część ale miło się grało i w 3 dni po epizodzie dziennie skończyłem. Jednak historia max ciekawsza a też tutaj dużo spokojniej. Są dramy ale nic ponad to co się spodziewałem. Brakuje takiego zwrotu akcji jak w pierwszej części. Kto grał ten wie o czym pisze:) polecam jak będzie na wyprzedaży w cenie której ja kupiłem nie żałuję. 

Opublikowano

Podstawka była zdecydowanie lepsza.

Tutaj jest bardzo spokojnie i tylko jakaś taka family drama.

Ostatni 3 odcinek jedynie pokazuje połączenie z podstawką fajnie.

Opublikowano

Kupiłem season passa do LiS1 bo teraz promocja na PSNie także jako świeżo upieczony (bo od września) klap zobacze o co halo z tym "dziełem". Mówicie, że jak ktoś lubi przygodówki od TT to przygoda Max się spodoba?

Opublikowano

Generalnie obydwie gry trochę się różnią, ale mimo wszystko pomysł i koncepcja taka sama ;) Jeśli lubisz gry Telltale to tak, Life is Strange będzie dla ciebie odpowiednią pozycją. 

Opublikowano

Nie potrzebnie się bałem o poziom, po skończeniu pierwszego epizodu before the storm jest świetnie. W sumie to trochę żałuję że dopiero teraz się za to wziąłem ale z drugiej strony jest ten komfort że nie trzeba czekać, a po ep1 jak najbardziej jest chęć się zabrać za kolejny od razu.