Opublikowano 15 kwietnia 20196 l https://powrotroberta.pl/2019/04/hughes-williams-probowal-namierzyc-anomalie-w-bolidzie-kubicy.html?fbclid=IwAR3sTHSWmpF8aVtfzpuOMeVcjiViO6l3H2Ca4Zx3rAdAL-MLQQjeklc-O-Q
Opublikowano 15 kwietnia 20196 l Znowu jakiś random broni i tłumaczy Roberta. Przecież wiadomo, że on się do tarcia chrzanu nawet nie nadaje.
Opublikowano 15 kwietnia 20196 l i tak robi wynik ponad stan z tej Alfy, to już otstatni tego rodzaju kierowca jak niegdyś James Hunt. 7 godzin temu, Luqat napisał: Znowu jakiś random broni i tłumaczy Roberta. Przecież wiadomo, że on się do tarcia chrzanu nawet nie nadaje. Jest zapewne bardziej doświadczonym i bliżej F1 randomem niż TY
Opublikowano 15 kwietnia 20196 l @Kaczi widać, że jednak trzeba dużo doświadczenia w forumkowaniu, żeby dostrzec ironię Poczytaj moje wcześniejsze posty w temacie albo czytaj je uważniej, a wszystko stanie się jasne  Pozdrawiam. P.S. Tak, wiem kto to jest Mark Hughes, a nawet Robert Kubica, bo....jestem niedzielnym (nomen omen) kibicem. Nie mylić z kUbicem
Opublikowano 15 kwietnia 20196 l Fajnie, że Robert się nie pie.rdoli i nie wybiela swojego teamu w wywiadach, pewnie Pani Williams szlag trafia. Zmusiłem się i po doskonałym dokumencie o F1 wróciłem do oglądania wyścigów, ale jednak to nie dla mnie. Dalej w moim serduszku na miejscu pierwszym jest MotoGP, gdzie, aż tak mocno pieniądze nie dyktują przebiegu wyścigu ( oczywiście jest kontrast pomiędzy potężnym teamem jak Yamaha/Honda/Ducati, a "maluchami" pokroju Aprilii/KTM), a ostatni pojedynek o pierwsze miejsce to esencja ścigania
Opublikowano 26 kwietnia 20195 l 9 minut temu, PiPoLiNiO napisał: Grubo studzienka zniszczyła weekend Russella... Coś więcej?
Opublikowano 26 kwietnia 20195 l Studzienka była źle osadzona i lekko się uniosła gdy Ferrari jechało, a jak Russell wjechał to wyrwało mu część podłogi i elektryke.
Opublikowano 26 kwietnia 20195 l I podloga ktora miala moze byc gotowa dla Kubicy na Barcelone pojdzie teraz do Brytyjczyka
Opublikowano 26 kwietnia 20195 l Jeśli nie mają drugiej podłogi to raczej go w ogóle nie będzie w ten weekend. Bo na superglue tego nie zrobią raczej [emoji16][emoji16] Chociaż w sumie to jest Williams więc może jednak...
Opublikowano 26 kwietnia 20195 l Spoko loko, mlody dostanie nowa podloge, albo zabiora Robertowi jego, a stara George posklejana tasma dadza Robertowi. Bedzie dobrze. A tak na powaznie, Kubicy pozydzili, ale Russellowi na pewno dadza nowke i po problemie.
Opublikowano 26 kwietnia 20195 l Czyli retoryka jest taka: Williams to dziadowski zespół, Robert też słabo jeździ ale z uwagi na ich dziadostwo będzie na kogo zwalić gdy naszego kierowcy po obecnym sezonie już nigdy więcej nie ujrzymy w F1?
Opublikowano 26 kwietnia 20195 l 4 minutes ago, da$io said: Czyli retoryka jest taka: Williams to dziadowski zespół, Robert też słabo jeździ ale z uwagi na ich dziadostwo będzie na kogo zwalić gdy naszego kierowcy po obecnym sezonie już nigdy więcej nie ujrzymy w F1? co Wy z tym ze Robert slabo jezdzi?? jezdzi innym bolidem niz Russel (gorszym) a roznica na jednym okrazeniu to mniej wiecej pol sekundy. Na ten moment to Robert jezdzac tym co ma robi lepsza Robote od Georga
Opublikowano 26 kwietnia 20195 l Najważniejsze, że dojeżdża i zakwalifikował się dotychczas w każdym wyścigu.
Opublikowano 26 kwietnia 20195 l Nie ma sensu kopać się z koniem, bo i tak murem głowy nie przebijesz. Zaraz wyjdziesz na Kubica (fana Kubicy dla jasności), no i próbujesz go w zaślepieniu tłumaczyć. Ja już sobie darowałem, bo szkoda czasu i atłasu. Niech każdy myśli za siebie i sobie tłumaczy co chce, jak chce. No, a biednemu zawsze studzienki w podłogę. Nie dość, że są w czarnej, to jeszcze mają pecha. Edyta: To odnosi się do obu powyższych. Edyta edyty: jednak tylko do pierwszego posta. Edytowane 26 kwietnia 20195 l przez Luqat
Opublikowano 26 kwietnia 20195 l Może mieli AC - znajdzie się kasa i kupią nową podłogę od Ferrarki. Albo zaszpachlują
Opublikowano 26 kwietnia 20195 l 14 minut temu, marbel007 napisał: Może mieli AC - znajdzie się kasa i kupią nową podłogę od Ferrarki. Albo zaszpachlują Jakby polaków więcej zatrudnili to swap podłogi to moment
Opublikowano 26 kwietnia 20195 l W ogóle co za ironia losu, nie dość, że samochód to świerzb do którego nie ma części, to jeszcze wyebali się nim w studzienkę jak na jakiejś powiatowej drodze. Do tego kierowca lawety która sciągała bolid z toru przyje.bał o coś dźwigiem. To jest kur.wa tragikomedia. Jak to mówią, biednemu zawsze wiatr w oczy i ch.uj w du.pe Edytowane 26 kwietnia 20195 l przez Wooyek