Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

FIA Formula One World Championship

Featured Replies

• Odpowiedzi 7,6 tys.
  • Wyświetleń 560,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• cały sezon był ustawiany przez FIA ewidentnie pod merca i cHama. nie raz sędziowie pokazali jakimi szmatami są. tu się zgodzę że zmiany są potrzebne. obiektywnie również patrząc Max odzyskał to, co pr

• Dzis wrzuce tylko bardzo duzo zdjec     W poniedzialek filmy i opowiesci   

• Mam nadzieję że schabowy smakował. 

Opublikowano

Znowu jakiś random broni i tłumaczy Roberta. Przecież wiadomo, że on się do tarcia chrzanu nawet nie nadaje.

Opublikowano

i tak robi wynik ponad stan z tej Alfy, to już otstatni tego rodzaju kierowca jak  niegdyś James Hunt.  

7 godzin temu, Luqat napisał:

Znowu jakiś random broni i tłumaczy Roberta. Przecież wiadomo, że on się do tarcia chrzanu nawet nie nadaje.

Jest zapewne bardziej doświadczonym i bliżej F1 randomem niż TY

Opublikowano

@Kaczi widać, że jednak trzeba dużo doświadczenia w forumkowaniu, żeby dostrzec ironię :rolleyes:

Poczytaj moje wcześniejsze posty w temacie albo czytaj je uważniej, a wszystko stanie się jasne ;)

Pozdrawiam.

P.S. Tak, wiem kto to jest Mark Hughes, a nawet Robert Kubica, bo....jestem niedzielnym (nomen omen) kibicem. Nie mylić z kUbicem :good:

Opublikowano

Fajnie, że Robert się nie pie.rdoli i nie wybiela swojego teamu w wywiadach, pewnie Pani Williams szlag trafia.

Zmusiłem się i po doskonałym dokumencie o F1 wróciłem do oglądania wyścigów, ale jednak to nie dla mnie. Dalej w moim serduszku na miejscu pierwszym jest MotoGP, gdzie, aż tak  mocno pieniądze nie dyktują przebiegu wyścigu ( oczywiście jest kontrast pomiędzy potężnym teamem jak Yamaha/Honda/Ducati, a "maluchami" pokroju Aprilii/KTM),  a ostatni pojedynek o pierwsze miejsce to esencja ścigania :obama:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Studzienka była źle osadzona i lekko się uniosła gdy Ferrari jechało, a jak Russell wjechał to wyrwało mu część podłogi i elektryke.

Opublikowano

I podloga ktora miala moze byc gotowa dla Kubicy na Barcelone pojdzie teraz do Brytyjczyka

Opublikowano

Jeśli nie mają drugiej podłogi to raczej go w ogóle nie będzie w ten weekend. Bo na superglue tego nie zrobią raczej [emoji16][emoji16] Chociaż w sumie to jest Williams więc może jednak...

Opublikowano

Z uwagi na bezpieczeństwo reszta GP powinna odbyć się na rowerach ;)

Opublikowano

Spoko loko, mlody dostanie nowa podloge, albo zabiora Robertowi jego, a stara George posklejana tasma  dadza Robertowi.

Bedzie dobrze.

A tak na powaznie, Kubicy pozydzili, ale Russellowi na pewno dadza nowke i po problemie.

Opublikowano

Czyli retoryka jest taka: Williams to dziadowski zespół, Robert też słabo jeździ ale z uwagi na ich dziadostwo będzie na kogo zwalić gdy naszego kierowcy po obecnym sezonie już nigdy więcej nie ujrzymy w F1?

Opublikowano
4 minutes ago, da$io said:

Czyli retoryka jest taka: Williams to dziadowski zespół, Robert też słabo jeździ ale z uwagi na ich dziadostwo będzie na kogo zwalić gdy naszego kierowcy po obecnym sezonie już nigdy więcej nie ujrzymy w F1?

co Wy z tym ze Robert slabo jezdzi?? jezdzi innym bolidem niz Russel (gorszym) a roznica na jednym okrazeniu to mniej wiecej pol sekundy. Na ten moment to Robert jezdzac tym co ma robi lepsza Robote od Georga 

Opublikowano

Najważniejsze, że dojeżdża i zakwalifikował się dotychczas w każdym wyścigu.

Opublikowano

Nie ma sensu kopać się z koniem, bo i tak murem głowy nie przebijesz. Zaraz wyjdziesz na Kubica (fana Kubicy dla jasności), no i próbujesz go w zaślepieniu tłumaczyć. Ja już sobie darowałem, bo szkoda czasu i atłasu. Niech każdy myśli za siebie i sobie tłumaczy co chce, jak chce. 

No, a biednemu zawsze studzienki w podłogę. Nie dość, że są w czarnej, to jeszcze mają pecha.

Edyta: To odnosi się do obu powyższych.

Edyta edyty: jednak tylko do pierwszego posta.

Edytowane przez Luqat

Opublikowano
14 minut temu, marbel007 napisał:

Może mieli AC - znajdzie się kasa i kupią nową podłogę od Ferrarki. Albo zaszpachlują ;)

Jakby polaków więcej zatrudnili to swap podłogi to moment ;)

Opublikowano

W ogóle co za ironia losu, nie dość, że samochód to świerzb do którego nie ma części, to jeszcze wyebali się nim w studzienkę jak na jakiejś powiatowej drodze. Do tego kierowca lawety która sciągała bolid z toru przyje.bał o coś dźwigiem. :yao:

To jest kur.wa tragikomedia. :reggie:

Jak to mówią, biednemu zawsze wiatr w oczy i ch.uj w du.pe :reggie:

Edytowane przez Wooyek