Opublikowano 11 września 20213 l No ja nie obejrzałem bo wszyscy w UK oglądają chyba mecz Arsenalu ( ….taki żarcik wiadomo ze CR7). W każdym bądź razie żaden stream mi nie chodził…. Edytowane 11 września 20213 l przez Kaczi
Opublikowano 11 września 20213 l Godzinę temu, Figuś napisał: XD O cholera bęben jak na kierowce z cyrku całkiem solidny.
Opublikowano 11 września 20213 l 14 minut temu, mitra napisał: W każdym razie. Czo ten Tsubasa narobił?! Jeszcze zwyzywał Kubka od idioty xD
Opublikowano 11 września 20213 l 32 minuty temu, Kaczi napisał: No ja nie obejrzałem bo wszyscy w UK oglądają chyba mecz Arsenalu ( ….taki żarcik wiadomo ze CR7). W każdym bądź razie żaden stream mi nie chodził…. I zaoszczędziłeś pół godzinki. Choćby PRowcy F1 się zesrali to ten format jest póki co porażką.Oprócz tragicznego startu Hamiltona, i kłoptów Gaslyego,na torze nie działo się absolutnie nic a jazda odbywała się po sznurku.
Opublikowano 11 września 20213 l Naprawdę chciałem żeby ten sprint nagle miał 50 okrążeń. Na silverstone mi sie spodobało. Jednak przez to że było to coś nowego i dodatkowe wydarzenie weekendowe. Jednak jestem za tym żeby to wywalić sweet, ciekawe czy sie pocalowali
Opublikowano 12 września 20213 l Przestańcie sie już śmiać z Roberta Chujowy start - pierwsza szykana +1 pozycja, następna +3 pozycje i bang od debila z ADHD Yukiego. Ostatnie dohamowanie wykonał po mistrzowsku. Kubica jest zajebisty. Edytowane 12 września 20213 l przez Kron997
Opublikowano 12 września 20213 l Nie no przecież RK się wbił na chamca i nie zostawił Tsunodzie miejsca. IMO równie dobrze mógłby za to dostać karę.
Opublikowano 12 września 20213 l 38 minut temu, maciucha napisał: Nie no przecież RK się wbił na chamca i nie zostawił Tsunodzie miejsca. IMO równie dobrze mógłby za to dostać karę. Rob już go wyprzedził, więc uważam inaczej. Zaraz wyścig. Może to powtórzy a Riccirado łyknie Maxa Racjonalnie Hamilton dojedzie do P1, mają najlepszy bolid na tym torze, oby sie nie powtórzyło Silverstone bo Max nie odda miejsca za darmo Edytowane 12 września 20213 l przez Kron997
Opublikowano 12 września 20213 l Kubica do Astona za Vettela, takie plotki na eleven xd Panie Stroll, prosimy
Opublikowano 12 września 20213 l Japierdole ale dobry wyscig sie szykuje Bottas alpinista, musi przynajmniej zdobyc pkt dla Merca mclareny ponad Hamem Max pierwszy a za nim Ricciardo Kubica ze swoim torpedowym pierwszym okrążeniem Gasly z Pitlane Yuki chuj sciagniety do garazu NAJS
Opublikowano 12 września 20213 l W sprincie sam start RK miał słaby, ale może teraz będzie lepiej Brawo Rober 14 pozycja!
Opublikowano 12 września 20213 l Autor 21 minut temu, Kmiot napisał: "Klątwa Jednorękiego" najwyraźniej działa w najlepsze. nie wiem po co tsubasa w ogóle z pitlane ruszał, gaslyego szkoda bo fajnie cisnął. oby cHam jakiegoś kapcia złapał albo na żwirze się poślizgnął
Opublikowano 12 września 20213 l Ładnie Mclareny jadą póki co. RK tez spokojny wyścig duża przewaga nad MSC i w miarę podobne tempo do Russela
Opublikowano 12 września 20213 l Robo ma hardy, jedzie swoim tempem, 3/4 stawki ma mediumy. Ham ma Hardy a Max z Danielem mediumy. Najwięcej dziś do roboty mają stratedzy zespołowi.