Opublikowano sobota o 17:565 dni no to się sam pozamiatał Lando. Ale onboardy z tego toru to jest sztos
Opublikowano sobota o 18:115 dni Max ładnie wykręcił, szkoda mi trochę Russela. Zobaczymy co jutro Norris zrobi.
Opublikowano sobota o 18:135 dni start będzie kluczowy, zwłaszcza na tym torze oraz Safety Car jeśli jakiś będzie
Opublikowano sobota o 21:335 dni Świetne i wyrównane kwalifikacje. Ciekawe jak te osiągi przełożą się na tempo wyścigowe. Lando mi akurat nie szkoda, ściana na własne życzenie.
Opublikowano niedziela o 16:574 dni Takie pytanko- apka elevenu na tv (samsung)- też macie ustawioną "niską" jakość obrazu, pomimo że klikacie na "full hd" i ogólnie tak to wygląda? Teraz na to zerknąłem i zauważyłem.
Opublikowano niedziela o 17:514 dni Ja nie wiem jak to Leclerc robi ale całkiem się trzyma na tych mediumach
Opublikowano niedziela o 18:314 dni Autor Norris też ładna reaktywacja. Oskar naprawdę imponuje spokojem i egzekucją założeń. nie wiem czy to zdrowe tak wszystko zamrażać w sobie (kiedyś to jebnie) ale chłop ma naprawdę chłodną głowę.ja wiem że w tym sporcie trzeba też być cwaniakiem ale Max zaczyna mnie już wkurwiać z tymi divebombami byleby nos był z przodu. na multi w gierce fajnie ale takie chamskie intencjonalne olewanie limitów toru i zyskiwanie dużej przewagi powinno być mocniej karane.
Opublikowano poniedziałek o 11:213 dni 16 godzin temu, Colin napisał(a):olewanie limitów toru i zyskiwanie dużej przewagi powinno być mocniej karane.Nie tak dużej, a kara za to to 10 sekund (tyle dostał Lawson z d*), święta krowa Max tylko 5 sek (że po starcie).Nie wiem skąd taka kara dla Lawsona, miał cały bolid przed rywalem i to dosłownie, a nie z boku, jedynie odrobinkę się nie zmieścił (gdy Max drastycznie i nie miał szans lepiej nawet gdyby Oscar zwolnił do 0 km/h w 0,001 s). To, że się nie zmieścił nie wynikało z wyprzedzania, gdyby mocniej zahamował też by się utrzymał tracąc 0,1 s. Nie pamiętam nazwiska, ale to Niemiec kiedyś ścinał szykany na chama nie zyskiwał przewagi (miejsca) bo był z przodu, ale przecież zyskiwał 1-2 sek i dostawał 0 kary.Sensacja tego wyścigu to różnice (tydzień temu też tak było, ale ponieważ 3 rodzaje opon więc niemiarodajne):-przewaga ok. 1 sek / okr nad środkiem stawki Williams, RB-przewaga ok. 2 sek / okr nad końcówką.PS. Ciekawe czy Alonso da radę pokonać potężnego Strolla 10 pkt w tym sezonie (durny deszczowy wyścig sfałszował wyniki więc Alonso i Racing B wyszli na tym marnie).
Opublikowano poniedziałek o 12:053 dni Autor 43 minuty temu, Arek_ napisał(a):Nie tak dużej, ile miał przewagi po 3 okrążeniach, 2,5-3 sekundy? tyle na czysto potrafi wyścig ustawić więc taki boost na dzień dobry to dużo.
Opublikowano poniedziałek o 13:093 dni Ale to scierwo z Redbulla słabe psychicznie, ściąć pierwszy zakręt i decyzje o oddaniu pozycji pozostawic sedziom. Ewidentny gnój z Verstapena. Mnie to najbardziej wkupipiło w tym sezonie.
Opublikowano poniedziałek o 13:543 dni https://www.facebook.com/share/v/18iqm8yhRu/?mibextid=wwXIfrW F1 to nudy …
Opublikowano poniedziałek o 14:183 dni 1 hour ago, darkos said:Ale to scierwo z Redbulla słabe psychicznie, ściąć pierwszy zakręt i decyzje o oddaniu pozycji pozostawic sedziom. Ewidentny gnój z Verstapena. Mnie to najbardziej wkupipiło w tym sezonie.Max to genialny kierowca, ale za dużo cwaniakuje. To już nie pierwszy raz jak zanurkował w zakręt, gdzie potem się tłumaczy że rywal nie był wyraźnie przed nim. Dobrze że dostał karę, może się nauczy na przyszłość.
Opublikowano poniedziałek o 14:443 dni Nie nauczy, ego ma wyjebane w kosmos i zawsze będzie zgrywał ofiarę w takich sytuacjach. Do pełnego bingo brakuje aby odwalił Hamiltona po przegranym mistrzostwie z 2021. Edytowane poniedziałek o 14:443 dni przez suteq
Opublikowano poniedziałek o 15:083 dni 3 godziny temu, Colin napisał(a):ile miał przewagi po 3 okrążeniach, 2,5-3 sekundy? tyle na czysto potrafi wyścig ustawić więc taki boost na dzień dobry to dużo.Jakie 2,5-3s? Przecież on tam był ledwo sekundę z przodu, potem SC i znowu okolice DRS. 2,5-3s to miał jak zjeżdżali do pitów. Kara słuszna i dość dotkliwa, bo gdyby oddał pozycję byłaby jakaś szansa na walkę o zwycięstwo, a tak to po zawodach.