Opublikowano piątek o 18:232 dni Autor Alonso fajny układ. jutro Yuki robi divebombę w papaje, Max radzi sobie z Ferdkiem oraz sojowym Georgem i ciśnie po zwycięstwo. wciąż może ugrać mistrza
Opublikowano piątek o 19:392 dni Yuki jutro najważniejszy dzień sezonu, kamikaze w T1 i wszystkie słabe występy pójdą w niepamięć.
Opublikowano piątek o 22:032 dni Jak Hamilton wygrywał kilka tytułów z rzędu to ciągłe narzekanie, że nuda, ale jak Maksiu to robił i nadal może to nikomu nie przeszkadza. Ja mam nadzieję, że jednak ktoś z McLarena to dowiezie.
Opublikowano piątek o 22:542 dni No ja też liczę na team z Woking w tym sezonie. 2026 mogłoby trochę Ferrari namieszać, bo jednak na przestrzeni lat nie rozwijają się
Opublikowano sobota o 12:241 dzień 14 godzin temu, Zwyrodnialec napisał(a):Jak Hamilton wygrywał kilka tytułów z rzędu to ciągłe narzekanie, że nuda, ale jak Maksiu to robił i nadal może to nikomu nie przeszkadza. Ja mam nadzieję, że jednak ktoś z McLarena to dowiezie.no nie wiem. dwa tytuły to jednak Max zdobył w walce (2021 i 2024) i było ogólne zadowolenie, ale te dwa lata dominacji RB to też było narzekanie.
Opublikowano sobota o 19:121 dzień No i jednak Oscarowi psycha nie siadła. Start do wyścigu będzie ciekawy
Opublikowano sobota o 20:091 dzień Idealnie jakby Norris jakimś swoim brawurowym atakiem na Piastriego skończył wyścig Maclarenówliczę chociaż na jakiś kontakt. No i zobaczymy jak Norris wystartuje bo różnie z tym u niego. Samym tempem Max tego nie wygra, musi liczyć na błędy, a z tyłu Russell też będzie go cisnąć.
Opublikowano sobota o 20:311 dzień Jak jutro oba McL odpadną, a Max wygra to moja czapka foliowa przybierze kształt sombrero
Opublikowano sobota o 22:011 dzień Lando jest szybszy więc będzie cisnąć i ma szansę się z kimś zderzyć. Start będzie kluczowy, ale ciężko liczyć na zyskanie 2 pozycji przez Maxa. A jeśli nie zyska Lando to będzie siedział komuś na ogonie do końca lub kolizji lub podcięcia.Ale po nudach w sprincie to nie jest pewne skoro tak ładnie się rozjechali i szybszy nie mógł zaatakować Russella. I tak samo z tyłu: Kimi wyprzedził 2x: raz po błędzie Alonso, drugi po karze dla Tsunody, Lawson wyprzedził ale kazali mu oddać pozycję (mimo błędu rywala i że był wypchnięty), co to za głupi pomysł ze skróceniem strefy DRS?
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. No, przynajmniej coś się dzieje w tym wyścigu. Zobaczymy jak się strategia RB sprawdzi.
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Fachowcy z Merca znowu dali popis? Ciekawe co się odwaliło... Max plan wykonany w 101%.
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. papaya rules jeszcze doprowadzi do tego że Max zgarnie im tytuł z przed nosa
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Lando pod presją popełniał sporo błędów i to jest chyba jedyna szansa na przegranie tytułu. Chociaż ciężko jest uwierzyć, ze to przewali.
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Autor Sainz Max to jeszcze wyrwie #teamPiastri ale beka z McLarena że nie potrafią dobić zwierzyny. Bardziej mnie ucieszy klęska Zaka niż sukces RB.
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Dwanaście punktów to i tak solidna przewaga, ale i presja spora. No bedzie jazda o tytuł i zobaczymy czy Lando tego tytułu jest wart
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Co tu zrobili idioci z McLarena?Od razu było wiadomo, że to przegrają: 2 zjazdy były obowiązkowe! Więc cała reszta dostała pitstop za darmo. No Max stracił 1 miejsce czyli ok. 2 sekundy a łącznie zyskał ze 23-24s.Błąd Kimiego istotny, bo Max wygrałby zwycięstwami 8:7 (teraz wszyscy mają po 7) i wystarczyłoby 3rd Lando (i np. dobry występ Russella). Teraz obaj Max i Oscar muszą liczyć na wpadkę Lando. Taranowania nie wróżę, w 2021 oba zespoły RB tego nie zrobiły i tego nie zrobią, bo sędziowie mają mózg i ich zdyskwalifikują (nie tylko winnego).
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Większe znaczenie ma tutaj taranowanie russella i spora strata punktów przez to.
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Dokładnie tak - gdyby nie zagotowanie w Barcelonie to wszystko byłoby w rękach Verstappena - zwycięstwo w AD dawałoby mistrzostwo bez względu na wynik rywali, w tej sytuacji trzeba liczyć na szczęście w postaci większego błędu Norrisa, albo wciśnięcia się np. Mercedesa między RBR a McLarena.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. No tak, skoro Hamilton ma całe 0, to nawet Hulkenberg i Hadjar mają więcej podiów od niego Edytowane 8 godzin temu8 godz. przez Luqat
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Ominął mnie dziś wyścig i szybkie pytanko - warto nadrabiać cały czy 30 minutowy skrót z f1tv styknie? Wyników nie znam.