Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

W Lidlu od przyszłego poniedziałku tydzień azjatycki. Jakichś mega okazji nie ma, ale zawsze warto zainwestować w mleko kokosowe czy też zapas makaronów.

Jest za to nowość i to w dobrej cenie - woda z kokosa w małej puszce za 2.99, jak w składzie nie będzie miała cukru to mocno warto.

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Wyświetleń 279,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Kupiłem dziś w Biedrze czajnik elektryczny, szklany dzbanek, diody led, można ustawić temperaturę, na jaką woda ma się zagrzać. Wszystko fajnie, tylko, że pierwszym gotowaniu pękł xd  

• 6.99 jest piniondz. Mozna bez keczApu. Sentymentem smarować

• Od 6 w górę.   Mejm jaki vinatge man, PS3, Android 5, jeszcze zaraz się okaże, że zamiast auta śmiga na koniu i używa lampy naftowej jako źródła światła

Opublikowano

Raz piłem, prawie się porzygałem. Dziwny napój, na początku wydaje się smaczny, a potem nagle mdli po nim.

Opublikowano

Właśnie dość często się zdarza, że ktoś sprzedaje wodę z cukrem o smaku kokosowym, a reklamuje to jako "wodę z kokosa", sam się nieraz naciąłem. Ta naturalna idealnie gasi pragnienie i jest niezastąpiona po wysiłku fizycznym. Tylko droga...

Opublikowano

A ja polecam z lidla teraz z tygodnia meksykanskiego pizze mrozona za 4,44 ze wszystkich co jadlem najlepsza. ( oczywiscie mrozonych :D )

Opublikowano

Mam nadzieje ze bedzie suszone, szatkowane chilli, zrobie sobie zapas

Opublikowano

Ku.rwa ale nazwa... szkoda, że nie Sambel Olisadebek.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

W Biedronce pojawił sięzaje.bisty zestaw Harvest Moona: do wyboru - pomidory, dynie i coś jeszcze, ale zapomniałem.

Sprzedają pełen zestaw: nasiona, ziemia i 6 małych doniczek ceramicznych (posłużą pewnie do innych roślinek), a do tego pudełko, które robi za miniszklarnię. Fajny bajer, ja już posiałem swoje pomidory, a wy?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Te pomidory rosną chyba dziennie po centymetrze:) Polecam, to dużo miejsca nie zajmuje, a doniczki są ceramiczne ze znakiem jakości "M".

Opublikowano

Ten hummus z biedronki w 3ch smakach o którym wcześniej była mowa.  :obama:

A ten pomidorowy i paprykowy to już w ogóle   :banderas: / :fsg:

Edytowane przez Metoda

Opublikowano

699f54cd2fdb1a921d3bf4d01966120b.jpg

ulubiene produkty odpowiednio od lewej z lidla i biedronki, sos bardzo fajnie pasuje do ryżu

Edytowane przez Bielik

Opublikowano

Obilo mi sie o uszy że w biedrze jest za ok.10 zł takie pudełko, w środku jest wszystko - orzeszki, chipsy, paluszki i reszta tego typu produktów. Jadł ktoś? Warto?

Opublikowano

Jedno z miłych biedronkowych zaskoczeń! Musztarda Dijon biedronkowej marki Madero Premium. Polecam, konsystencja bez zarzutu, moc daje po gebie, nie ma posmaku oleistego, jak czasem w tanich musztardach.

Hummus w tych okrągłych pudełeczkach  tez niezły deal. Może nie tak delikatny  jak kupowany czasem w Almie Tahimi, ale bądźmy poważni, za tę cene?! Stosunek cena/jakość nie do pobicia!

Opublikowano

gdzie ten hummus jest w biedrze? w jakiej strefie szukac? wczoraj na szybko przelecialem i nie znalazlem

Opublikowano
  • Autor

Jak wchodzisz, to przy wejściu, w lodówce, na przeciwko warzyw/owoców. Tam z tymi sałatkami fit i ogórkami kiszonymi:)

Edytowane przez grzybiarz

Opublikowano

W mojej biedrze jest w lodówce obok dań gotowych pizzy pierogów kroketów itp.

Opublikowano

kupilem, mniam mniam, u mnie jest jednak tam gdzie pisal grzybiarz

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

w lidlu ser haloumi, czyli najlepszy z serów, dobry na kanapke, na grilu mistrzostwo.

no i taniocha, ledwo 4,50 za 100 g, normalnie conajmniej 2 razy drozszy np.  w PiPIE.

Opublikowano

zrobiliscie mi smaka na ten hummus i dzisiaj przed pracą poszedłem do biedry, swoją drogą ta sama firma produkuje też hummusy dla żabek/freshmarketów ale w troche innym opakowaniu

Opublikowano

dobre to salami w kawalku z wloskiego tygodnia w biedrze

Opublikowano
  • Autor

Tym postem Tommo przypomniał mi, że dawno w biedrze nie byłem, a jednak jak są te tematyczne "tygodnie", wypadałoby przyjść :)

No i z ciekawszych rzeczy kupiłem prażone ziarna kakawoca. 5 zeta za 50g. Jem sobie właśnie z jogurtem "bez laktozy", co bym nie miał srania. A późnym wieczorem wypiję heinekena 0.6, również z Biedry :)

Standardowo wziąłem też cukierki Maltesers, ostatnią paczkę i więcej na razie nie będzie!!!

Opublikowano

serek wiejski bez laktozy też dał radę. Smakował jakoś bardziej naturalnie niż zwykły. A no i wczoraj kupiłem truskawki w czekoladzie w tzw luksusowych produktach, zwykle słodycze sobie dawkuję i zostawiam w szafce, no ale były tak dobrze, że oyebałem całe. 

Opublikowano

Na Wielkanoc chyba słabo sprzedała się czekolada Lindt 85% kakała i dziś kupiłem za 4,50, polecam.