Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Ja mam zieleniak 20m koło biedry i zawsze zastanawiałem się, jak on chce przetrwać. Z zewnątrz budka ładnie obrandowana zdjęciami warzywek i owoców, a w środku bryndza z nyndzo. Parę półek z jabłkami, resztki truskawek, ziemnior, pomidorek, jakiś kubuś, nutella. Z dupy trochę, nie widzę żadnej przewagi ani wartości dodanej względem marketu. Mogli chociaż walnąć orła, flagę biało-czerwoną i napis "NASZE PYRY", "PILECKI JADŁBY KORNISZON", a tak to dla mnie po prostu mniejszy, droższy, gorszy wariant działu jarzynkowego z biedry, gdzie mam swojskie grule z Egiptu.

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Wyświetleń 282,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Kupiłem dziś w Biedrze czajnik elektryczny, szklany dzbanek, diody led, można ustawić temperaturę, na jaką woda ma się zagrzać. Wszystko fajnie, tylko, że pierwszym gotowaniu pękł xd  

• 6.99 jest piniondz. Mozna bez keczApu. Sentymentem smarować

• Od 6 w górę.   Mejm jaki vinatge man, PS3, Android 5, jeszcze zaraz się okaże, że zamiast auta śmiga na koniu i używa lampy naftowej jako źródła światła

Opublikowano
  • Autor

Warzywa z Biedry i tak są do kitu. Polecam iść na rynek - wiadomo, ale z supermarketów to w takiej Almie, czy Piotrze i Pawle, wszystko jest takie ładne. Owoce i warzywa mają idealne kształty, kolory, no po prostu nie wiem:)

Opublikowano

Kazik z Mirkiem będą wniebowzięci

Opublikowano

A mnie rowniez przelyk, zoladek, jelito cienkie, grube i odbyt.

Opublikowano

U mnie w okolicy jeden kiedys fufel od piwa ponoc jadl ale lata temu to było

Opublikowano

U mnie w okolicy jeden kiedys fufel od piwa ponoc jadl ale lata temu to było

aha.

Opublikowano

Beka z tego filmiku - ta dramatyczna muzyka w tle, reakcja Pawełka na pęknięcie szklanki ("to jest jakas ku'rwa pułapka!" xD) a dzisiaj jeszcze wyszło, że to nie kubki z biedronki tylko z Kauflanda i Pawelek chyba będzie mial przypał za nadszarpnięcie dobrej opinii biedronki :D

Opublikowano

Jest jakiś tydzień portugalski chyba w Biedrze i złapałem kilka fajnych rzeczy: pizza z Chorizo i papryką (dużo kiełbasy, ale warto swojego sera dorzucić), pomarańcze (słodkie a tanie), dorada (taka ryba FYI) w dobrej cenie. 

Opublikowano

Te pizze z lodowki (nie mrożone) to swietna sprawa. Duzo skladnikow, dobre ciasto, 8 zl za 400g i gotowa w 10 min.

Z mozarella i szynka parmenska smakowala jak swieza z pieca, gites.

Opublikowano

Mi nie podchodzą żadne z nich bo mają cienkie ciastko a ja wolę takie bardziej puszyste. Widziałem w gazetce biedronowej, że znowu będzie Guseppe po osiem zeta.

Opublikowano

Giuseppe po 8zł? W tamtym tygodniu w Kauflandzie po 4,44zl były

Opublikowano

Ostatnio zakupiłem migdały BakaD'Or (to jak Złota Piłka wśród bakalii! Cóż za splendor! Nawet kolor opakowania złotawy) - "starannie wyselekcjonowane". Smakują mniej więcej jak każde migdały ze sklepu. Cena bodaj 6 zł czy 6,50 zł, bez cudów (cena raczej na poziomie Almy niż dyskontu...). 100 gram paczki zawiera 600 kalorii, 20 g białka. Tak że znośna przekąska.

Edytowane przez ogqozo

Opublikowano

Jako wielki fan wszystkich biedronkowych pizz niemrozonych i wielu innych rzeczy z biedronkowych lodowek mowie oficjalnie, ze ten produkt:

DSCF7128.jpg

to niestety huynia przeokrutna

@Red - nie, nie probowalem

Edytowane przez schabek

Opublikowano

Mialem to dzis kupic :obama:

A tortilla taka typowa, czyli placek jajeczno-ziemniaczany próbowałeś?

Opublikowano

Nie warto tej tortilli, wyobraź sobie zimny omlet nasiąknięty tłuszczem i odgrzany na drugi dzień. Naprawdę lepsze zrobić samemu na świeżo.

Opublikowano

Jadłem to w pracy na przerwie, potwierdzam raczej słabe, choć ogrzane w piekarniku a nie mikrofali nie było tak bardzo złe.

Opublikowano

Może gdzieś jeszcze będą mieli, polecam mocno, nie skąpili szynki. Do tego czarne oliwki i odrobina chili i można odpłynąć.

pizza_z_cszynka_serrano_I_mozzarella_4x2