Skocz do zawartości

Nintendo Switch - temat główny

Featured Replies

Opublikowano

RAJOS ROBIACY HAJP A TAM KARTONY KOORWA XDDDDDDD

• Odpowiedzi 18,5 tys.
  • Wyświetleń 1,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Pograłem w Zeldę pół godziny (ale czas zleciał tak szybko, że miałem wrażenie, że minęło tylko 5 minut  )? Był to sam początek gry, gdy Link wybudza się z wieloletniego snu. Wrażenia?   Na pewno zna

• Sylvan Wielki
    Sylvan Wielki

Mój Słiczerek to istny obieżyświat. Tylko w 2024 r. odwiedził m.in. Francję, Włochy, Norwegię, Grecję... Za kilka tygodni będzie mi towarzyszył w Miami.   Przyda mu się nieco ciepła po arktycznym c

• zdrowywariat
    zdrowywariat

No ale brak znajomych to nie wina Nintendo.

Opublikowano

od 70$ za kartoniki,no Nintendo musze przyznac lepsze od Apple zaczyna byc

Opublikowano
1 minutę temu, ragus napisał:

>zapowiedz zabawkę dla dzieci

>pokaż zabawkę dla dzieci

>gracze smutne, że to nie metroid prime 7

no szkoda, liczyłem na jakieś porty z wiiu, a tutaj trzeba się nacieszyć kartonami xd

Opublikowano

RAJOS ROBIACY HAJP A TAM KARTONY KOORWA XDD

Opublikowano

Jednak miałem rację, będą grube hajsy za makulaturę XDD

Opublikowano

Widzę, że Nintendo wciska za dużo grzybków z Mario. Nie no wyebało mnie z kapci....

Opublikowano

Jedno jest pewne - internet eksplodowal i zupelnie nkt sie tego nie spodziewal xDDDD 

Opublikowano

Świetny pomysł orający kinekty, mówy i VueRy razem wzięte.

A i takie zabaweczki rozkładać się będą jak należy - wiecie ekologia :)  

Brawo Nintendo.

Spoiler
Spoiler

:banderas:

Edytowane przez kazuyoshi

Opublikowano

I co? To tyle? Kartony z biedronki? 

Opublikowano

Jak patrze na oficjalną stronę Nintendo to aż wierzyć mi się nie chce. To zajmuje boczne miejsce obok 3DS'a, Switcha i Amiibo, więc Nintendo jest very serious i zamierza produkować to gó.wno w ilościach jakich nam się pewnie nie śni xD (pewnie tektura jest z niesprzedanych Wii U xD). 

Nie no doznałem jakiegoś szoku bo tego to nawet po wyjaraniu kilku blantów nie ogarnąłbym, że na takim syfie NIntendo chce przyciągnąć ludzi do Switcha. A podobno Kimishima mówił, że drugi rok życia Pstryczka będzie najważniejszy xDDDDD to chuy pograliśmy w gry panowie xD

Opublikowano

Jestem zachwycony, jako ojciec dwóch małych dziewczynek, pomysł wprost bombowy. Mamy origami, zabawę w konstruktora i w tym wszystkim jeszcze mini gierki. Rewelka.

Opublikowano

Sprzedam karton z dykty, szczegoly na pw

Opublikowano

zbieram zamowienia na wycinke laserowa ze sklejki najwyzszej jakosci, (pipi)ac kartony! 

Opublikowano

To że to nie jest dedykowane dla większości z Nas nie znaczy, że się nie sprzeda i że jest do zaorania. Cena jak na Polskę duża. Z tego co widzę to w zestawie jakieś flamastry, taśmy, gumki i Soft.

Inna sprawa, żeby nie pomyśleli że bez konkretnych gier poza takimi eksperymentami będzie im się dobrze wiodło.

Sam pomysł na hajs  może nie jest taki zły.

Opublikowano

Kupuj tektury za 3 dolce, nałóż grafikę i napis Nintendo Switch, sprzedaj za 70$ na głupich jeleniach profit=profit. Good job Nintendo, druga firma po apple yebaniu ładnie w dupala XD

Opublikowano

Mialem w podstawowce szostke z plastyki, ogarne podrobki

Opublikowano

Szczerze ja nie chce aby to wypaliło, ponieważ Nintendo jest znane z tego, że jak znajdzie łatwy i szybki sposób na kasę to olewa resztę klienteli. 

Tak poza tym ten Robot Kit to jak byk ewolucja Project Giant Robot z Wii U:

Opublikowano

Nintendo sobie chyba żartuje...

Nigdy bym na to nie wpadł, że będą chcieli sprzedawać kartony...

Opublikowano

Internet wybuchnie....nie klamali xddd

Opublikowano
Cytat

Szczerze ja nie chce aby to wypaliło, ponieważ Nintendo jest znane z tego, że jak znajdzie łatwy i szybki sposób na kasę to olewa resztę klienteli. 

Jakiś konkretny przykład?

Opublikowano

czuje ze niny tym czymś zarobi duzo siana, to ze gracze hejtuja dobrze świadczy bo gracze to debile a to jest pomysł dla dzieciaków

Opublikowano

Teraz już chyba nikt nie ma wątpliwości, że Nintendo potrafi zaskakiwać. Czy może jednak ktoś przewidział, że Nintendo będzie sprzedawać... kartonowe akcesoria zrób-to-sam do Nintendo Switch??

Coś czuję, że na samym kartonach nie zarobią, bo chyba będzie łatwo obejść mechanizm autoryzacji oryginałów , a i materiał niedrogi ;) Tańszych zamienników będzie sporo.

Edytowane przez Damk

Opublikowano

Fajna zabawka, coś jak lego technic, tylko obawiam się o trwałość. Cena wydaje się duża, dopóki nie sprawdzimy innych kartonowych modeli, a te tutaj wydają się być dosyć złożone . Ot niegłupia ciekawostka, moim zdaniem nie ma co hejtować, kto chce kto kupi, gracze na tym nie stracą.