Opublikowano 17 stycznia 20187 l od 70$ za kartoniki,no Nintendo musze przyznac lepsze od Apple zaczyna byc
Opublikowano 17 stycznia 20187 l 1 minutę temu, ragus napisał: >zapowiedz zabawkę dla dzieci >pokaż zabawkę dla dzieci >gracze smutne, że to nie metroid prime 7 no szkoda, liczyłem na jakieś porty z wiiu, a tutaj trzeba się nacieszyć kartonami xd
Opublikowano 17 stycznia 20187 l Widzę, że Nintendo wciska za dużo grzybków z Mario. Nie no wyebało mnie z kapci....
Opublikowano 17 stycznia 20187 l Jedno jest pewne - internet eksplodowal i zupelnie nkt sie tego nie spodziewal xDDDD
Opublikowano 17 stycznia 20187 l Świetny pomysł orający kinekty, mówy i VueRy razem wzięte. A i takie zabaweczki rozkładać się będą jak należy - wiecie ekologia Brawo Nintendo. Spoiler Spoiler Edytowane 17 stycznia 20187 l przez kazuyoshi
Opublikowano 17 stycznia 20187 l Jak patrze na oficjalną stronę Nintendo to aż wierzyć mi się nie chce. To zajmuje boczne miejsce obok 3DS'a, Switcha i Amiibo, więc Nintendo jest very serious i zamierza produkować to gó.wno w ilościach jakich nam się pewnie nie śni xD (pewnie tektura jest z niesprzedanych Wii U xD). Nie no doznałem jakiegoś szoku bo tego to nawet po wyjaraniu kilku blantów nie ogarnąłbym, że na takim syfie NIntendo chce przyciągnąć ludzi do Switcha. A podobno Kimishima mówił, że drugi rok życia Pstryczka będzie najważniejszy xDDDDD to chuy pograliśmy w gry panowie xD
Opublikowano 17 stycznia 20187 l Jestem zachwycony, jako ojciec dwóch małych dziewczynek, pomysł wprost bombowy. Mamy origami, zabawę w konstruktora i w tym wszystkim jeszcze mini gierki. Rewelka.
Opublikowano 17 stycznia 20187 l zbieram zamowienia na wycinke laserowa ze sklejki najwyzszej jakosci, (pipi)ac kartony!
Opublikowano 17 stycznia 20187 l To że to nie jest dedykowane dla większości z Nas nie znaczy, że się nie sprzeda i że jest do zaorania. Cena jak na Polskę duża. Z tego co widzę to w zestawie jakieś flamastry, taśmy, gumki i Soft. Inna sprawa, żeby nie pomyśleli że bez konkretnych gier poza takimi eksperymentami będzie im się dobrze wiodło. Sam pomysł na hajs może nie jest taki zły.
Opublikowano 17 stycznia 20187 l Kupuj tektury za 3 dolce, nałóż grafikę i napis Nintendo Switch, sprzedaj za 70$ na głupich jeleniach profit=profit. Good job Nintendo, druga firma po apple yebaniu ładnie w dupala XD
Opublikowano 17 stycznia 20187 l Szczerze ja nie chce aby to wypaliło, ponieważ Nintendo jest znane z tego, że jak znajdzie łatwy i szybki sposób na kasę to olewa resztę klienteli. Tak poza tym ten Robot Kit to jak byk ewolucja Project Giant Robot z Wii U:
Opublikowano 17 stycznia 20187 l Nintendo sobie chyba żartuje... Nigdy bym na to nie wpadł, że będą chcieli sprzedawać kartony...
Opublikowano 17 stycznia 20187 l Cytat Szczerze ja nie chce aby to wypaliło, ponieważ Nintendo jest znane z tego, że jak znajdzie łatwy i szybki sposób na kasę to olewa resztę klienteli. Jakiś konkretny przykład?
Opublikowano 17 stycznia 20187 l czuje ze niny tym czymś zarobi duzo siana, to ze gracze hejtuja dobrze świadczy bo gracze to debile a to jest pomysł dla dzieciaków
Opublikowano 17 stycznia 20187 l Teraz już chyba nikt nie ma wątpliwości, że Nintendo potrafi zaskakiwać. Czy może jednak ktoś przewidział, że Nintendo będzie sprzedawać... kartonowe akcesoria zrób-to-sam do Nintendo Switch?? Coś czuję, że na samym kartonach nie zarobią, bo chyba będzie łatwo obejść mechanizm autoryzacji oryginałów , a i materiał niedrogi Tańszych zamienników będzie sporo. Edytowane 17 stycznia 20187 l przez Damk
Opublikowano 17 stycznia 20187 l Fajna zabawka, coś jak lego technic, tylko obawiam się o trwałość. Cena wydaje się duża, dopóki nie sprawdzimy innych kartonowych modeli, a te tutaj wydają się być dosyć złożone . Ot niegłupia ciekawostka, moim zdaniem nie ma co hejtować, kto chce kto kupi, gracze na tym nie stracą.