Opublikowano 4 grudnia 20186 l https://gonintendo.com/stories/323967-rumor-retailer-lists-the-last-story-ii-for-switch Plotka, ale w kontekście trademarku dla Last Story nabiera znaczenia. Recenzje za gameplay i fabułę zbierało dobre. Nie grałem w jedynkę, ale remaster i dwójeczkę brałby na premierę.
Opublikowano 4 grudnia 20186 l Jeżeli to się okaże prawdą to dla mnie zakup Day One. Jedynka była naprawdę dobra (pod warunkiem, że ktoś ma możliwość ogrania z japonskim dubbem - anlik to jedna wielka żenada). Jakby tak jeszcze wszystkie rzekome premiery na Switcha na przyszły rok nie uciekły na 2020 to będzie to znakomity rok dla pstryczka.
Opublikowano 6 grudnia 20186 l Panowie jak to tam teraz jest z tymi funkcjonalnościami innymi niż granie? widziałem że dodali youtube, ale o innych rzeczach typu przeglądarka, netflix itp nic nie znalazłem...
Opublikowano 6 grudnia 20186 l Funkcjonalność prosze pana polega na tym że bierzesz konsolke do Ikei, siadasz na kanapie w restauracji, stawiasz konsolke na stole bierzesz po joyconie i grasz w armsy Nic innego na razie nie zrobisz ;] najwyzej czekamy na przegladarke
Opublikowano 6 grudnia 20186 l Nie chce mi się psioczyć ani bronić, ale mi przy telefonie który ma prawie 6 cali na Switchu brakuje jedynie komunikacji. Na tv mam to czego mi potrzeba (Netflix, YouTube, przeglądarka), mobilnie mam to na telefonie. Więc switch służy mi do grania i tyle.
Opublikowano 6 grudnia 20186 l Dalej liczę na jakąś nową wersje switch-a bo ta to jakaś porażka , problemy z kontrolerami , rysujący dock i co najgorsze wifi które nie ma szans nawet działać i muszę grać po kablu. Mimo że konsolka świetna i diablo 3 ogrywa mi się lepiej niż na PC to kitajce dalej nie ogarniają jakości sprzętu.
Opublikowano 6 grudnia 20186 l Trochę przesadzona opinia. Ale faktem jest, że na dobrego Switcha "trzeba trafić".
Opublikowano 6 grudnia 20186 l Ja mam od roku, działa bez zarzutu dok nic nie rysuje i zasięg nawet w kiblu mam cacy ze w Mario wózeczki można pykać bezproblemowo.
Opublikowano 6 grudnia 20186 l 55 minut temu, PlastikowySmalec napisał: Czytam o tym abonamencie ale to chyba zbędny bajer? To zależy czy lubisz grać online
Opublikowano 6 grudnia 20186 l No ja mam od premiery , boki ekranu porysowane od wyciągania konsolki no ale jak pisałem przy kupnie natychmiast nałożyłem folie . Do tego te padziki , które doprowadzają mnie do gorączki i fakt że switch jako jedyne urządzenie w domu nie potrafi złapać wifi. Może opinia przesadzona ale dla mnie akurat te wady są mocno widoczne w codziennym użytkowaniu.
Opublikowano 6 grudnia 20186 l U mnie też bezproblemowo łapie sygnał wifi, i nie mam jakiś ogólnych problemów ze swoją konsolką, Tylko że ja swojego Switch'a nie kupowałem na premierę...
Opublikowano 6 grudnia 20186 l Ale daleko masz konsole od routera? U mnie też bardzo słabo, nawet w pokoju gdzie jest router zasięg spada na dwie kreski, drugi pokój to już na pograniczu działania chyba tylko do odświeżenia friendlisty.
Opublikowano 6 grudnia 20186 l Powiedzmy sobie szczerze, że znicz będzie pierwszym urządzeniem w domu, które zgubi zasięg wifi.
Opublikowano 6 grudnia 20186 l Ja się może nie będę wypowiadać, bo należę do tych farciarzy, którym nawet WiiU nie gubiło zasięgu
Opublikowano 6 grudnia 20186 l dziwne to urzedzenie, naocznie widzialem jak pajgiemu gubilo zasieg bo stopa w skarpetce lub pusty browar stal przed nami, naocznie widzialem jak joycony z ktorymi nigdy nie mialem problemu glupialy przy joyconach masorza jak gralismy razem na kanapie konsola totalna, gry totalne ale mam przekonanie, ze za rok mi sie ten switch rozpusci w dloni podczas gdy taka vita po wojnie atomowej bedzie dalej dzialac, a mnie beda rozpoznawac po rozpuszczonym szkielecie
Opublikowano 7 grudnia 20186 l Od ponad miesiąca katuje Switcha praktycznie dzień w dzień (a mam go od wakacji 2017, a pokochałem go dopiero niedawno ) i jako takich problemów nie zauważyłem. WiFi pokazuje średnio 40/45 mb/s z odległości około 6 metrów od routera, dock z tego, co widzę po folii na ekranie (źle spasowanej z jednej strony i jest malutki kawałek ramki odkryty ) nic nie rysuje (uf! ). Podczas gry w docku czasami coś tam sobie poszumi, ale praktycznie tego nie słychać. No jedyny problem (?) to to, że po kilku godzinach gry w docku jak wyciągam Switcha to plastki miejscami trzeszczy przy dotyku, nacisku. No ale temperatura robi swoje, no chyba, że to jakaś wada jest? Edytowane 7 grudnia 20186 l przez pattro
Opublikowano 7 grudnia 20186 l No sygnał WiFi, to u mnie łapie bardzo słabo. Dobrze, że na konsoli nie ma żadnych dobrych gier na multi