milan 7 022 Opublikowano 24 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2019 Nieprawda, do cegieł wystarczy byle tania wiertarko-wkrętarka z marketu, na aku. Zapewniam. Ale i tak zalecam wiertarkę z jakimś może podstawowym udarem na kablu, jakaś chinska nawet, a osobno wkrętarkę, wtedy moze być mała, na aku. Stare cegły to przeciez masło. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
triboy 958 Opublikowano 24 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2019 Dzięki Pany. $$$ ani €€€ ani nawet plnów nie mam jak lodu Zrobię jak radzicie Cytuj Odnośnik do komentarza
mozi 1 977 Opublikowano 24 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2019 Fajnie się akumulatorowymi wierci tym w cegle itd ale problem się zaczyna jak trzeba w stropie wywiercić dziurę pod kołek do żyrandola. Bez udaru nie ma co podchodzić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 24 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2019 Godzinę temu, mozi napisał: Fajnie się akumulatorowymi wierci tym w cegle itd ale problem się zaczyna jak trzeba w stropie wywiercić dziurę pod kołek do żyrandola. Bez udaru nie ma co podchodzić. Dziurę to ty w dupie masz. To jest otwór! Cytuj Odnośnik do komentarza
mozi 1 977 Opublikowano 24 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2019 (edytowane) Chyba Twoja stara w pisdzie Edytowane 24 Marca 2019 przez mozi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Copper 2 657 Opublikowano 25 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2019 6 godzin temu, triboy napisał: Dzięki Pany. $$$ ani €€€ ani nawet plnów nie mam jak lodu Zrobię jak radzicie Jak masz jakieś twardsze ściany, albo chcesz wiercić w sufitach to bierz młot udarowy, a nie wiertarkę. Nawet dobra wiertarka nie będzie miała takiego udaru jak tani młot, a wiercić też się da we wszystkim, tylko mało poręczne, ale coś za coś. Ja mam 58G858 GRAPHITE za 3 stówki i żelbet przestał równać się potu i łzom 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 25 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2019 8 godzin temu, mozi napisał: Chyba Twoja stara w pisdzie Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2019 (edytowane) Nie ma co sie opierdzielać i czekać na towar z polandu. Powoli juz mogę sie zabierać za rozpierduche. Dziś wpadły pierwsze szlify pod wnękę pod drzwi. Najpierw belka, potem cala reszta. Porady Januszy mile widziane Edytowane 22 Sierpnia 2019 przez MEVEK Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 22 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2019 Bateria od zlewu w kuchni mi zaczęła korodować od spodu jakiś czas temu, wężyki też zaczęło brać, przez co przeciekała, pod zlewem trzymałem miskę, miska parę razy spadła, bo zapomniałem opróżnić i trzeba było się wziąć za wymianę. Wczoraj pojechałem po baterię do OBI, zabrałem się za robotę o 15. Oczywiście dostępu od spodu nie ma, bo zlew jednokomorowy, a obok zmywarka, więc trzeba było ją wymontować i odstawić na bok, zlew oczywiście też, a zamontowany był na śruby z klipsami, dostęp jak do wody w Afryce. Potem mordownia, żeby usunąć stary zlew, bez WD40 się nie obyło, wszystkie pordzewiało, zaśniedziało. Jak się udało wszystko rozebrać, to naszorowałem się okolicy otworu na baterię, żeby wszystko wyczyścić. Zamontowałem nową baterię i fabryczne wężyki... za krótkie, nie sięgają dostępu do wody XD Shieeeet. W samochód i do OBI po dłuższe, od nowa montaż baterii. Potem z powrotem montaż zlewu na te śruby z klipsami, potem zmywarka. Zeszło prawie do 20. Prawie 5h z soboty na wymianę obsranej baterii. Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 23 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2019 5h to i tak dobry czas Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 9 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2019 W dniu 6.10.2019 o 13:55, krupek napisał: A może tak rób remont jak teściu przez pół Europy ci kaloryfery i klepki podłogowe wiózł, a nie chlejesz jak polski dzban z uk, co? Wczesniej.. Dzisiaj.. Piekne sa te okna, ale cos jest z nimi nie tak. Ciekawe kto znajdzie przyczyne 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 9 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2019 Klamki metr nad ziemią Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 501 Opublikowano 9 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2019 5 godzin temu, szejdj napisał: Klamki metr nad ziemią To tylko Mevek zamontował okno "do góry nogami". 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 9 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2019 Nie wierzę @MEVEK - ile wódy wypite, że ktoś takie olna kupił? Czemu ta klamka jest tak nisko? Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 9 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2019 Czekam na wiecej fot Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 9 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2019 6 minut temu, Square napisał: To tylko Mevek zamontował okno "do góry nogami". Ty faktycznie, naklejki do góry nogami. Co za czubek. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 9 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 9 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2019 XD Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 9 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2019 Hahahahah Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 9 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2019 (edytowane) Szybko doszliscie Nie chce mi sie tlumaczyc teraz tej calej urzekajacej histori. Po prostu taki nowy design, zeby zonka czesciej pupke do mnie wypinala Edytowane 10 Października 2019 przez MEVEK 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 10 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2019 Opowiadaj, bo ja już dałem plus za ładny design. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 10 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2019 Autentycznie najgłupszy człowiek chodzący po ziemi Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 10 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2019 11 godzin temu, MEVEK napisał: Szybko doszliscie Nie chce mi sie tlumaczyc teraz tej calej urzekajacej histori. Po prostu taki nowy design, zeby zonka czesciej pupke do mnie wypinala i co ruchasz du,pę w du,pę? Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 262 Opublikowano 10 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2019 You had one job Boki trochę pokiereszowane, pewnie najpierw próbował w poprzek. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pajda 2 282 Opublikowano 10 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2019 Anglikom dupy pekaja za te okna. U nich dopier wchodza biale PCV jako luksus. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi