Opublikowano 21 maja 20159 l No to piękny downgorad pójdzie. Że też mają czelność ludzi tak w chuja robić.
Opublikowano 21 maja 20159 l in-game cutscene z oficjalnej strony: Po ponad 20 przejeżdżonych latach marka Need for Speed™ świętuje swój wielki powrót. Już wkrótce do serii dołączy nowa odsłona, w której na nowo odkryjecie esencję gier Need for Speed: bogate opcje modyfikacji aut, autentyczną miejską kulturę motoryzacyjną i wciągającą fabułę w otwartym, nocnym świecie. wciągająca fabuła, na co to komu w wyścigach? robią z tego reboot marki, mesjasza, nową jakość (od EA, taa), i w ogóle uber racera a znając życie wyjdzie papka mieszanki undergrounda i the run. obym się mylił ale póki co :yao: / 10
Opublikowano 21 maja 20159 l przecież uliczne wyścigi są już passe, teraz na czasie, furorę to by zrobił remake Porsche 2000 a nie to
Opublikowano 21 maja 20159 l Oby było tak dobre jak Underground (1). Karierę przechodziłem wszystkimi samochodami po kolei. Ostatnie części mnie nie porywały, może coś się zmieni w temacie.
Opublikowano 21 maja 20159 l nie no beczunia z tym trailerem na maxa ale i tak fajnie NFS zawsze spoko
Opublikowano 21 maja 20159 l Ale nie przesadzajcie, przecież to grafika do osiągnięcia, odpalcie sobie Rivals przecież tq gra była ładna.
Opublikowano 21 maja 20159 l Dla model jazdy w tej grze jest niegrywalny od kilku części. Teaser wygląda fajnie, ale nie jaram się, nic ciekawego raczej z tego nie będzie,
Opublikowano 21 maja 20159 l Nie wierzę, że są w stanie wrócić na dobre tory po tylu kupsztalach. I jeszcze to info o fabule. XDDD Już The Run tego próbował, wyszło średnio. Edytowane 21 maja 20159 l przez suteq
Opublikowano 21 maja 20159 l Przecież w tym zwiastunie nie ma nic czego obecnie konsole by nie dały rady przemielić. Skoro skupią się tylko na nocnych wyścigach, 30fpsach i innych udogodnieniach to może tak wyglądać. Najwyżej będzie kolejny downgorad. Jakie to robi studio?
Opublikowano 21 maja 20159 l ghost studio w sumie nocka, mokry asfalt i krople na samochodzie - mokre powierzchnie patrzac na min driveclub to chyba najlepiej wychodzi konsolom jesli chodzi o efektownosc xD
Opublikowano 21 maja 20159 l Ghost Games, ludzie od Rivals. Dla mnie to świetna wiadomość, z chęcią zobaczę gameplay
Opublikowano 21 maja 20159 l Ghost Games, ludzie od Rivals. Dla mnie to świetna wiadomość dla mnie wręcz przeciwnie. rivals to była tak upośledzona gra że nic dziwnego że dawali ją w bundlach a później od razu w EAA. jak ktoś kupił to na premierę za pełną cenę to nawet mi go nie żal. tak samo jak tych co na fejsie albo portalach piszą spusty i już preordery chcą
Opublikowano 21 maja 20159 l Jakby zrobili fabułę, że ty się ścigasz autami, a twój największy rywal odbija ci dziewczynę, bo wcześniej podrzucił ci narkotyki, ty siedzisz 3 lata w więzieniu, a po wyjściu musisz odbudować reputację, to byłoby coś!
Opublikowano 21 maja 20159 l dla mnie wręcz przeciwnie. rivals to była tak upośledzona gra że nic dziwnego że dawali ją w bundlach a później od razu w EAA. jak ktoś kupił to na premierę za pełną cenę to nawet mi go nie żal. tak samo jak tych co na fejsie albo portalach piszą spusty i już preordery chcą A co w niej było upośledzonego? Może nie jestem za specjalnie wybredny, bo wielbię ten gatunek, podobnie jak Ty, ale akurat przy Rivals dobrze się bawiłem. Taka gra na 7/10 - do pogrania, do pościgania
Opublikowano 21 maja 20159 l skończę farmić to później rozpiszę bo lista jest długa. jeśli dajesz jej 7 to naprawdę nie jesteś wybredny.
Opublikowano 21 maja 20159 l skończę farmić to później rozpiszę bo lista jest długa. jeśli dajesz jej 7 to naprawdę nie jesteś wybredny. Spoko, jestem aż ciekaw
Opublikowano 21 maja 20159 l Jakby zrobili fabułę, że ty się ścigasz autami, a twój największy rywal odbija ci dziewczynę, bo wcześniej podrzucił ci narkotyki, ty siedzisz 3 lata w więzieniu, a po wyjściu musisz odbudować reputację, to byłoby coś! albo jesteś policjantem, działaś pod przykrywką, ale zakohujesz się w jednej kobiecie, która również się ściga, w między czasie ratujesz jej brata z rąk policji, na poczatku ci nie wierzą, ale z czasem zdobywasz ich zaufanie, w międzyczasie do twojej drużyny dołącza była gwiazda wrestlingu która wcześniej chciała cie wsadzić do wiezienia zakoc,hujesz ocenzurowane Edytowane 21 maja 20159 l przez Szejdj