Opublikowano 13 czerwca 20159 l Myślałem, że sama nazwa tematu ostrzega już przed spoilerami - ale wrzuciłem jako spoiler jakby ktoś się zapędził
Opublikowano 13 czerwca 20159 l Zdjęcie - obraz z gry - niesprecyzowany w temacie w którym momencie. Wchodząc w ten dział widzimy zatem zdjęcia z gry... tak? A to są zdjęcia z mojej podróży - tak jak autor tematu nakazł. Tylko tu się przyjął schemat, że ludzie wrzucali same z miejscówek z jakimś zachodem słońca itd. Poszedłem o krok dalej - za daleko? Toteż po słusznej interwencji schowałem w spoiler Edytowane 13 czerwca 20159 l przez michu86-
Opublikowano 22 czerwca 20159 l Co prawda to nie Dziki Gon. Ale nie mogę się powstrzymać, od wklejenia kilku fotek, z mojej ostatniej wycieczki immersja + 25 tutaj prawdziwa chata zielarki Edytowane 22 czerwca 20159 l przez chris85
Opublikowano 2 sierpnia 20159 l Co prawda to nie Dziki Gon. Ale nie mogę się powstrzymać, od wklejenia kilku fotek, z mojej ostatniej wycieczki immersja + 25 tutaj prawdziwa chata zielarki Takie sobie - grafika 6/10
Opublikowano 29 sierpnia 20159 l Ten pierwszy screen :o Już kilka razy miałem podobne widoki, ale dopiero teraz walnąłem zrzut Ciekawe na jakie jeszcze widoki natrafię robiąc znaki zapytania.
Opublikowano 29 sierpnia 20159 l Masakra, wygląda jak jakiś renderowany screen. To z PC ta? Ten fryz mi tylko nie pasi xd
Opublikowano 29 sierpnia 20159 l Masakra, wygląda jak jakiś renderowany screen. To z PC ta? Ten fryz mi tylko nie pasi xd Tylko PS4
Opublikowano 24 października 20159 l Jestem w szoku czemu tu jeszcze nikt nie wrzucił Shani w... stroju weselnym przecież to najpiękniejszy widok tego DLC
Opublikowano 25 października 20159 l Jestem w szoku czemu tu jeszcze nikt nie wrzucił Shani w... stroju weselnym przecież to najpiękniejszy widok tego DLC Możesz wrzucić jak chcesz.