Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Fallout 4 ma dostępnośc w Ultimie 24h, a nadal jest w zakładce "Realizacja" :/

2UP PS4 wygrywa tutaj z XO, zarówno pod względem FPSów jak i grafiki.

Edytowane przez KacperKing

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Wyświetleń 417 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Też nazwiecie swoją postać kacperking i dacie jej 0 do inteligencji?

• W razie czego, mozna zadzwonic na infolinie Orange i poprosic o odpowiedni pakiet, tutaj numer telefonu do dzialu: "informacje i zakup usług" 801 234 567   Wystarczy spytac o abonament gold na forum

Opublikowano

Nie związane z tematem, więc kasacja przez Pana Admina nie wykluczona:

Dzwoniłem przed chwilą do Ultimy i Pani...wyraźnie zrezygnowana życiem (domyślam się, że mój telefon był 31151353 z tym samym pytaniem) odpowiedziała, że po 17 otrzymamy numery przesyłek kurierskich. Na moją odpowiedź "17:00? Ohh to tak się składa, że niby w momencie kiedy już państwo nie odbierają telefonów" otrzymałem odpowiedź: "TRUDNO".

Chyba pogramy w czwartek :/

Opublikowano

W Ultimie otrzymanie numeru przesyłki to równa się zaistnienie przesyłki w systemie dpd.Zawsze otrzymywałem to w poznych godzinach i przesyłka dochodziła na czas.Będę cię informował o postępach.

Opublikowano

W Muve też jeszcze nie mam zmienionego statusu, ale już zdążyli na FB poinformować, że będą je uaktualniać po 17-ej.

Opublikowano

Ku,rwa jak coś przeklejacie to używajcie ctrl+shit+V albo usuwajcie formatowanie bo się nei da tego czytać

posty o przesylkach tez możecie sobie darować

Opublikowano

:obama:

Ciekawe, czy 'masa questów' to są podobne nudy jak w Skyrimie, czy też tym razem się postarali.

Edytowane przez Rozi

Opublikowano

Pograł 10 godzin w Skyrima i mówi, że poboczne questy to nudy. :reggie:

Opublikowano

15-20. 

I jak mnie gra po takim czasie nie zachwyca, to chyba jest coś nie tak, nie sądzisz?

Opublikowano

Nie każdego klimat. Po prostu to rodzaj gry w której chodzi o poznawanie i odkrywanie świata, a nie na rozbudowane fabularnie questy jak w Wieśku i nie każdemu to pasuje, co jest całkiem zrozumiałe. Ale i tak sporo wytrzymałeś, bo znam osoby co odpadały po połowie tego czasu.

A co wysyłania gier ze sklepów... To nie panikują tu wszyscy za bardzo? Mam Deja Vu z premiery wspomnianego Wiedźmina gdzie też każdy robił po gaciach ze strachu, że gry nie będzie na czas, a i tak prawie wszyscy dostali. I nic w tym dziwnego, ze status przesyłki zmieni się wieczorem. Sam pracuje w sklepie wysyłkowym i dobrze wiem, że towar jest odbierany przez kuriera ponad godz po zamknięciu sklepu dla klientów. A do tego dodajcie jeszcze to, że owy kurier musi dojechać z paczkami do sortowni i wprowadzić je do systemu...

Opublikowano

Jak mieszkacue w większych miastach to proponuje nocne premiery jak macie ciśnienie w gaciach.

Jestem ciekaw tych interesujących postaci bo to by była nowość w grach bethesdy

Opublikowano

wiesz ludzie na forum pisali ze fc4 mialo interesujace postacie wiec ja bym uważał

Opublikowano

Obiegłem sklepy w Szefildzie i nie dadzą dziś. Eh, trzeba czekać do jutra po robocie. Ale pojutrze wolne, więc ten...

Opublikowano

Pograł 10 godzin w Skyrima i mówi, że poboczne questy to nudy. :reggie:

ja grałem w skyrima 170 godzin i z pełną świadomością moge powiedzieć że większość questów to straszne nudny. "idź i przynieś/zabij" gdyby nie to że niektóre miejscówki dosyć przyjemnie sie eksplorowało to by była kaplica. bo tak naprawde cięzko to nazwać questami "idź pozwiedzaj jakieś lochy" i tak cały czas

Edytowane przez Yano

Opublikowano

Tiru riru  :sorcerer:

GS1elkH.jpg

Opublikowano

Mam pytanie dla tych co już maja grę na PS4.Czy macie polskie napisy ?

Najlepiej by było jakby ktoś dał screen z share z polskimi napisami.

Opublikowano

W Fallout 3 był chyba polski dubbing. Niestety co drugą postać NPC dubbingował ten sam aktor, co podkładał głos świniakowi Pucusiowi w Tiny Toons xdd Tyle z imersji i wczuwki w post-apo klimat, jako że za dzieciaka nałogowo oglądałem Animki.

Edytowane przez _Red_

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Mam pytanie dla tych co już maja grę na PS4.Czy macie polskie napisy ?

Najlepiej by było jakby ktoś dał screen z share z polskimi napisami.

9Ml1sWB.png

Opublikowano

Była wersja PL Fallout 3 na ps3?

Była, zresztą nawet fajnie zrobiona.

Edytowane przez Psycho-Mantis

Opublikowano

Była wersja PL Fallout 3 na ps3?

Była, zresztą nawet fajnie zrobiona.

Bardzo fajnie - nie miała na ten przykład zestawu trofeów.

Opublikowano

I żaden patch nie był kompatybilny, DLC też.

Opublikowano

pierwszy nakład płyt był uszkodzony, co wydłużyło czas na wersje pl

Opublikowano

Teraz też Cenega ma wy(pipi)ane na konsolowców.Nie ma plakatu z perkami Vault Tec.Ale takiej maniany jak z F3 nie będzie.Za dużo jest użytkowników PS4 w Polsce.Teraz coś takiego nie przejdzie niezauważone.Mi do szczczęscia wystarczą patche, polskie napisy i dlc i  będzie ok.