Opublikowano wtorek o 12:492 dni Jak najmniej korzystaj z power armora w grze. Tylko tam gdzie fabuła wymaga najlepiej albo w miejscach mocno zaludnionych mocnymi przeciwnikami.Kolekcjonuj do skrzyni power cores by mieć zasilanie power armoru na okres DLC, które wymagają noszenia power armoru. Tam również warto mieć sporo atomówek przy sobie, bo jak cała gra to była dla mnie sielanka to tam się robi trochę trudniej po prostu
Opublikowano wtorek o 13:232 dni Ok, na razie nie czuję, abym w grze miał sielankę, ale początki zawsze są trudneZ tego pancerza to skorzystałem na razie tylko raz w jednej z pierwszych misji fabularnych i szybko się rozładował. Stoi sobie na razie w osadzie i czeka na lepsze czasy
Opublikowano wtorek o 14:472 dni Ochłapa też można we wdzianko ubrać, choć wygląda w stylu "mój pan to idiota"
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. No dobra, sporo kolejnych godzin wleciało. Bardzo fajnie się eksploruje, co chwila zbaczam ze ścieżki prowadzącej do zadania, by oczyścić z wrogów jakiś budynek Podobało mi się, jak wszedłem do jednej lokacji okupowanej przez bandytów i mogłem zhakować terminal uruchamiający robota, który wyrżnął niemal wszystkichA potem zwrócił się przeciwko mnieW innej lokacji poznałemCaitktóra jest teraz moim ulubionym towarzyszemPodoba mi się także rozwój osady, od początku regularnie powracam i rozbudowuję SanktuariumAle skupiam się raczej tylko na nim, innych miejscówek już tak nie dopieszczamOgólnie czuję się jak w Skyrimie, co jest ogromną zaletą.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Tak, ta gra ma te swoje momenty. Jednak próbowałem wrócić i zbyt dobrze pamiętam. Błogosławieni, którzy nie grali na premierę.