Opublikowano poniedziałek o 10:284 dni @SebaSan1981 Body mod do gry bethesdy to pierwsza obowiązkowa rzecz jak gramy kobiecą postacią Ile się człowiek tym przy Skyrimie bawił.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Kurde, ile w tej grze można znaleźć różnych band świrusówPodczas kolejnej eskpedycji natrafiłem na jakąś lokacjęDzieci AtomuGnoje naparzali do mnie wiązkami promieniowania, a sami praktycznie niewrażliwi byli na konwencjonalną amunicję Musiałem uciec, nie miałem pancerza wspomaganego akurat (rzadko używam, a w kolekcji mam już 4).Ale to jest właśnie piękne tutaj, można natrafić na duże problemy, nie wszędzie warto się zapuszczać od razu. Cóż, zastanawiam się, czy po ponad 50 godzinach grania nie wrócić w końcu do głównego wątku fabularnego, w którym utknąłem, jakPierwszy raz dotarłem do Diamond City
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 5 godzin temu, Paolo1986 napisał(a):Cóż, zastanawiam się, czy po ponad 50 godzinach grania nie wrócić w końcu do głównego wątku fabularnego, w którym utknąłem, jakPierwszy raz dotarłem do Diamond CityNie warto Lepiej skończyć tego questa w diamond city i olać szukanie syna na kolejne 50 godzin