Opublikowano 24 listopada24 lis @SebaSan1981 Body mod do gry bethesdy to pierwsza obowiązkowa rzecz jak gramy kobiecą postacią Ile się człowiek tym przy Skyrimie bawił.
Opublikowano 28 listopada28 lis Kurde, ile w tej grze można znaleźć różnych band świrusówPodczas kolejnej eskpedycji natrafiłem na jakąś lokacjęDzieci AtomuGnoje naparzali do mnie wiązkami promieniowania, a sami praktycznie niewrażliwi byli na konwencjonalną amunicję Musiałem uciec, nie miałem pancerza wspomaganego akurat (rzadko używam, a w kolekcji mam już 4).Ale to jest właśnie piękne tutaj, można natrafić na duże problemy, nie wszędzie warto się zapuszczać od razu. Cóż, zastanawiam się, czy po ponad 50 godzinach grania nie wrócić w końcu do głównego wątku fabularnego, w którym utknąłem, jakPierwszy raz dotarłem do Diamond City
Opublikowano 28 listopada28 lis 5 godzin temu, Paolo1986 napisał(a):Cóż, zastanawiam się, czy po ponad 50 godzinach grania nie wrócić w końcu do głównego wątku fabularnego, w którym utknąłem, jakPierwszy raz dotarłem do Diamond CityNie warto Lepiej skończyć tego questa w diamond city i olać szukanie syna na kolejne 50 godzin
Opublikowano piątek o 23:542 dni Ruszyłem ostatnio z fabułą i zbugował mi się questWsparcie ogniowe, w którym miałem dostać się na posterunek policji w Cambridge. Po załatwieniu wszystkich ghuli nie mogę pogadać z Dansem, ciągle mówi, że wrogowie są w okolicyCzytałem trochę na reddicie i wygląda to na powszechny bug. Miał ktoś ten przypadek? Da się go jakoś obejść? Gram na PS5.
Opublikowano sobota o 06:432 dni Masz sejwa sprzed walki? Jak tak to wgraj go. Jeśli nie działa to wróć tam za parę dni growych, ghoule się zrespią. Poza tym czasem trzeba przeszukać vatsem okolicę, może się zdarzyć że jeden z ghouli zawieruszył się gdzieś w ścianie budynku, dlatego widnieje jako nie ubity. W F76 ghoule lubią się czasem zapadać pod ziemię, tzn nie one same ale loot z nich. Wtedy pomaga szybkie wyjście i wejscie na serwer. W F4 sytuację ratuje jedynie załadowanie poprzedniego zapisu gry albo przeczekanie kilku dni i porobienie czegoś innego w międzyczasie.I najważniejsze pytanie: jedziesz na jednym sejwie czy na kilku?
Opublikowano sobota o 07:342 dni @SebaSan1981 Tak, mam sejwa sprzed tej walki i próbowałem już reloadu, ale nadal to się powtarza. Przeszukiwałem też dokładnie okolicę. Na razie odpuściłem i zająłem się pierwszym zadaniem dlaTrasyTakże spróbuję wrócić później. Mam też kilkanaście innych manualnych sejwów na różnych etapach gry. Najwyżej spróbuję do któregoś wrócić po skończeniu gry
Opublikowano sobota o 08:102 dni A to dobrze że masz kilka sejwów. Do platyny na jednym runie sejwować trzeba w kilku krytycznych momentach bo ścieżki zadań dla frakcji rozdzielają się wraz z postępem zadań i jeden chain quest blokuje drugi czyniąc inną frakcję wrogą graczowi ale nie chcę spoilować. Bądź ostrożny i sejwuj, najlepiej po każdym z questów dla frakcji. To Ci oszczędzi bólu głowy jeśli ciśniesz w niebieski pucharek To samo z oddzielnymi sejwami będzie w FarHarbor, potrzebne będą trzy bo tam historię wyspy można rozegrać na wiele scenariuszy i każdy z nich ma lepsze lub gorsze zakończenie, zależnienod podjętych przez nas decyzji.W Automaton dlc polecam mieć wysoką charyzmę przed spotkaniem z finałowym bossem. Odpowiednio poprowadzona rozmowa może doprowadzić do rewelacyjnego zakończenia, w mojej subiektywnej ocenie - jednego z najciekawszych i najfajniejszych ze wszystkich questów w grach z serii Fallout.
Opublikowano sobota o 09:182 dni No przy grach Bethesdy jestem przezornyAle też wkurza mnie, że po 10 latach wciąż są błędy blokujące postęp w grze
Opublikowano wczoraj o 07:24 1 dzień Wygląda mi na to, że jest to błąd gry, a nie kwestia, że któreś zombie się gdzieś zawieruszyło. Wróciłem po kilku dniach i dalej jest to samo. Ghule zrespiły się w okolicy College Square, ponownie je wybiłem i nic. Sprawdziłem też, czy mogę wykonać fast travel, stojąc obok paladyna. I mogę, także wrogów w okolicy nie ma.Cóż, będę próbował wrócić po skończeniu gry do któregoś z dużo wcześniejszych sejwów. Czytałem też opinie, że quest może się zbugować, jak nie wykonamy go od razu, będąc po raz pierwszy w okolicy. A trudno, by było inaczej, podążając po raz pierwszy do Diamond City
Opublikowano wczoraj o 12:44 1 dzień Spróbuj zrobić co ten gość w filmiku, chyba najpierw trzeba dojść gdzieś dalej w fabule, żeby zadziałało. Dlatego wolę grać w gry beth na PC