Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Jak najmniej korzystaj z power armora w grze. Tylko tam gdzie fabuła wymaga najlepiej albo w miejscach mocno zaludnionych mocnymi przeciwnikami.Kolekcjonuj do skrzyni power cores by mieć zasilanie power armoru na okres DLC, które wymagają noszenia power armoru. Tam również warto mieć sporo atomówek przy sobie, bo jak cała gra to była dla mnie sielanka to tam się robi trochę trudniej po prostu
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Ok, na razie nie czuję, abym w grze miał sielankę, ale początki zawsze są trudneZ tego pancerza to skorzystałem na razie tylko raz w jednej z pierwszych misji fabularnych i szybko się rozładował. Stoi sobie na razie w osadzie i czeka na lepsze czasy
Opublikowano 17 minut temu17 min Ochłapa też można we wdzianko ubrać, choć wygląda w stylu "mój pan to idiota"