Fanek 668 Opublikowano 9 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 Czy pełna wersja wygląda, porusza się i strzelanie takie same jak w becie czy coś się zmieniło? Cytuj Odnośnik do komentarza
AbraHAM 8 Opublikowano 10 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 Ok jako sie przemusilem i zakupilem tego sredniaka postanowilem zebrac druzyne i ruszyc na boje, sa jacys chetni zagrac? Startuje z pierwszego poziomu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 10 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 Yano jak zwykle lubi amortyzowac upadki swoim ryjem. xD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 14 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2017 pocztowka z boliwii gierka o wiele fajniesza niz mozna by sie spodziewac po tych hejtach na ubisoft Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 15 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2017 Dzisiaj to juz w ogole +1 do oceny wpadlo odkad sie okazalo ze moge popylac w stroju z Future Soldier Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 160 Opublikowano 20 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 O kurcze to po +1 za bandane z czaszka i +1 za cygaro bedzie juz 6/10. Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 967 Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2017 http://www.xboxachievements.com/news/news-26749-Ghost-Recon--Wildlands--Narco-Road-Expansion-Detailed--Coming-Next-Week-If-You-Have-the-Season-Pass.html już za tydzień nowe dlc dla posiadaczy season passa. reszta zagra 25ego za 15$. sporo misji głównych, pobocznych, wyścigów, pojazdów, monster trucków... Cytuj Odnośnik do komentarza
Matriks_1111 288 Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Tak patrząc po częstotliwości dodawanych tu postów chciałem zapytać o to czy ktoś w to jeszcze w ogóle gra? Bo mam ochotę wyrwać używkę w fajnej cenie, ale jak mam grać w pojedynkę to trochę słabo :P Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 024 Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Ja wymieniłem na horizona. W gr.w gra się fajnie nawet samemu, ale we dwóch gra pokazuje pazur. Natomiast graliśmy we 4 i robi się chaos. Tak więc łykaj za fajną cenę bo warto oblookać,szczególnie jak lubisz kustomizację broni. Jedna rzecz:powtarzalność zabija ten tytuł gdzieś tak od połowy hm "fabuły ". Cytuj Odnośnik do komentarza
Matriks_1111 288 Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Właśnie kupując Horizon (długo czekałem na jakąś okazję do wyrwania używki) w ręce wpadł mi GR:W i grając po becie jako, że miałem mieszane uczucia ostatecznie nie kupiłem :)Ale może kiedyś, jak stanieje to po nią sięgnę, bo w pojedynkę się wcale źle nie grało ;) Co za czasy, że człowiek ogrywa gry średnio od kilku miesięcy do roku po premierze :( Cytuj Odnośnik do komentarza
marcin33 599 Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Ktoś kupił ten dodatek Narco Road? Wart jest swojej ceny? Niedługo skończę podstawkę więc zastanawiam się nad kupnem, ale jakoś te klimaty wyścigów nie pasują mi do tej gry, szczególnie z obecnym modelem jazdy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 967 Opublikowano 15 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2017 wiem że po dwóch tygodniach ale... wyścigów tyle tam co nic. w fabule są może raptem 2. kilkanaście misji, całkiem dobrych nawet choć wiadomo że nic odkrywczego. sporo zbieractwa i pobocznych questów, jak to ubi. gry jest na dobrych kilka godzin, koło 10 powinno być. plus taki że gramy z innej perspektywy, jak gdyby po drugiej stronie barykady. rozjeżdżanie ludzi monster truckiem na nitro też daje jakąś przyjemność. jak nie masz parcia to poczekaj na jakieś promo. poza tym, 30ego maja wychodzi kolejny dodatek. szczegóły w linku poniżej: http://www.xboxachievements.com/news/news-27007-Ghost-Recon--Wildlands--Second-Expansion---Fallen-Ghosts---Coming-Later-This-Month.html Cytuj Odnośnik do komentarza
Tomtu 122 Opublikowano 18 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2017 Wie ktoś co to za aktualizacja prawie 8 gb? Dziś chciałem pyknąć kolejną prowincję, a tu lipa zbita. Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 967 Opublikowano 18 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2017 w samej grze masz info, prawy górny róg jak jesteś w lobby. więcej info w linku: https://ghost-recon.ubisoft.com/wildlands/pl-PL/news/detail.aspx?c=tcm:160-290620-16&ct=tcm:160-76770-32 Cytuj Odnośnik do komentarza
Tomtu 122 Opublikowano 19 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2017 w samej grze masz info, prawy górny róg jak jesteś w lobby. więcej info w linku: https://ghost-recon.ubisoft.com/wildlands/pl-PL/news/detail.aspx?c=tcm:160-290620-16&ct=tcm:160-76770-32 Dzięki wielkie kolego sympatyczny. Cytuj Odnośnik do komentarza
warjato 0 Opublikowano 28 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2017 Czy ta gra jest podobna do Far cry 4? Grałem w Far cry i nie ukrywam dla mnie to była mega gra i w różnych filmikach widzę że trochę jest podobieństw, ale też czytam że niektórzy porównują do MSG tylko że z otwartym światem. A ja średnio przepadam za grami typu MSG. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 446 Opublikowano 28 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2017 Porównują najwyżej do MGSV, które było inne niż reszta MGSów, więc nie masz się czego obawiać. I tak - jest to podobne do Far Cry, to kolejny UBIszajsbox z wielgachną mapą ob.sraną milionem powtarzalnych aktywności i nic nie wnoszących znajdziek. Co prawda bez partnerów do co-op'a to straszny kupsztal, ale skoro dla Ciebie FC4 to "mega gra"... jest szansa, że będziesz się świetnie bawił nawet sam :) Cytuj Odnośnik do komentarza
MartaJD 22 Opublikowano 28 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2017 Właśnie myślałam, żeby ją kupić, ale grałabym tylko solo, bo nie interesuje mnie multi. Zdania są podzielone. Jedni, że będę się dobrze bawić, inni, że nie ma takiej opcji haha. MGSV nienawidzę ;). Cytuj Odnośnik do komentarza
Tomtu 122 Opublikowano 28 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2017 Mam przegrane w Wildlandsy 61 godzin, a około 2/3 gierki przede mną. Gram i w coopie i solo...ostatnio większość jednak solo. Pogram z 5 dni i na 2-3 dni odpuszczam. Grając sam absolutnie się nie nudzę. Lubię serię Far Cry z cudowną trójką na czele, ten Ghost Recon też mi bardzo podpasował. Piękne krajobrazy - za to Ubi w tej grze ma 10/10. Misje wiadomo powtarzalne są, ale ja na temat tej pozycji marnego słowa nie powiem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Matriks_1111 288 Opublikowano 30 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2017 Pytanko do was, czy ktoś jeszcze gra w tego raka? ;) Obecnie chyba sobie pozwolę na zakup gierki, bo 150 zł za wersję Deluxe brzmi nawet przystępnie i chciałbym ew. z kimś popykać, a że mam możliwość to chciałbym zapytać czy lepiej brać na PS4 czy XONE - zależnie gdzie będzie większa ekipa :) Cytuj Odnośnik do komentarza
warjato 0 Opublikowano 30 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2017 Zdecydowałem się na zakup i nie żałuje, właśnie takiej gry oczekiwałem podobnej do far cry czy just cause 3.Pierwszy rejon wyzwoliłem i mam sporą radochę z czyszczenia go na 100%. Cytuj Odnośnik do komentarza
Elninio 141 Opublikowano 4 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2017 Ja dostałem grę do płyty głównej bo wymieniałem PC. Wersja Deluxe, gra mi się przyjemnie, misje powtarzalne, jednakże na każdą z nich stosuje inną taktykę więc możliwości jest wiele. Na padzie na TV gra się fajnie, chodź responsywność myszki czasami by się przydała ;) Cytuj Odnośnik do komentarza
Radovan 119 Opublikowano 13 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2017 Dobra okazja na zakup - https://lowcygier.pl/promocje-pudelkowe/ghost-recon-wildlands-gold-edition-na-ps4-za-12317-zl-w-ubisoft-store/ Wziąłem 2 sztuki ze zniżką i wyszło 196 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dante 424 Opublikowano 14 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 Gra jeszcze ktoś w ten tytuł na PS4? Kupiłem ostatnio i szukam jakiejś ekipy bo to podobno wybitnie coopowa gierka. Cytuj Odnośnik do komentarza
xtomashx 162 Opublikowano 14 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 Ja grywam czasami z kumplem. Na spokojnie bez spiny. Jak chcesz wyślij zapro. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi