Opublikowano 18 sierpnia 20233 l Ostatnio mnie naszło na tego typu grę po obejrzeniu recenzji Breakpointa,ale w każdej recenzji narzekają na breakpointa wiec zainstalowałem Wildlands. I co mogę powiedzieć,wessał mnie ten rak Gra się przyjemnie,od początku gram na trudnym poziomie i bywa ciezko,ale swoboda z podejść do misji i ich realizacja daje frajdę jaka miałem w MGS V. Owszem powtarzalność meczy z czasem,a nabilem już ok 46 godzin,gdzie raptem wyczyściłem dwie prowincje. Watpie ze wystarczy mi woli do ukończenia tytułu z racji właśnie powtarzalności, ale bawię się przednio póki co. Breakpoint mi się graficznie podoba,naprawdę wyglada dużo lepiej od Wildlands z tego co na yt widzę,ale brak drużyny i looter shooterowosc mnie zniechęcają.
Opublikowano 18 sierpnia 20233 l Breakpoint różni się tym, że jesteś one man army i tyle? Nie ma już grupy jak w poprzedniczka?
Opublikowano 18 sierpnia 20233 l Breakpoint to jest zło w którym przetyrmaniłem 100 godzin życia, tyle powinno Ci wystarczyć.
Opublikowano 18 sierpnia 20233 l Breakpoint jest dużo lepszy jak dla mnie, właśnie przez ten brak drużyny (choć to można sobie teraz włączyć po jakimś update) i looter-shooterowość, którą osobiście lubię (choć tę można aktualnie wyłączyć, więc jak widać - dla każdego coś miłego). Poza tym ma upgrade rozdzielczości i 60fps, więc gra się w to dużo lepiej niż w zlagowane Wildlands.
Opublikowano 19 sierpnia 20233 l W dniu 18.08.2023 o 07:40, Szajka napisał: Breakpoint mi się graficznie podoba,naprawdę wyglada dużo lepiej od Wildlands z tego co na yt widzę,ale brak drużyny i looter shooterowosc mnie zniechęcają. Przecież można wyłączyć tryb looter-shooter i grać tak samo jak w Wildlands. Do tego Breakpoint ma kilka ciekawych rozwiązań i opcji w ustawieniagh, które mogą z tej gry uczynić niemal prawdziwy symulator.
Opublikowano 20 lipca20 lip No i fajnie, chodzi mi po głowie powrót do tej gry, ale oczywiście najpierw kupka wstydu... Ficzery graficzne to jedno, ale bardziej mnie interesuje ta dodatkowa, nowa zawartość.
Opublikowano 20 lipca20 lip Ja od razu wjeżdżam ponownie. Mam mocno kontrowersyjną opinie, że wildlands to najlepszy open world obok takich gier jak Zelda botw i elden ring.
Opublikowano 20 lipca20 lip Na Xbox store ta nowa wersja gr wildlands definitive edition kosztuje 100$ i jest zniżka przez chwilę 50%.Ciekawe czy samo 60fps będzie za darmo.
Opublikowano 5 sierpnia5 sie Releasing tomorrow, after the Ghost Recon 25th Anniversary Showcase4K/60FPS Upgrade3D Audio SupportFaster SSD Load TimesHaptic Feedback & Trigger EffectNew Story Pack: The Last Rites will be available for free. Along with various other Quality of Life Improvements & more. The game will also be F2P from 6th August to 10th August.
Opublikowano 6 sierpnia6 sie Niby dostępne a w PS Store ciągle mi wyświetla, że jest dostępna tylko wersja PS4, a po włożeniu płyty nie da się pobrać żadnego uaktualnienia. Czy ja tu czegoś nie rozumiem czy to jednak jeszcze nie jest dostępne?
Opublikowano 6 sierpnia6 sie 10 zł na Steam! Zaoszczędź 95%, kupując Tom Clancy's Ghost Recon® Wildlan...Poprowadź elitarny oddział duchów w tej taktycznej strzelance trzecioosobowej. Odkryj ogromny otwarty świat, infiltruj i zniszcz zabójczy kartel Santa Blanca i ocal Boliwię oraz jej mieszkańców.Mega szkoda, że nie dodali crossplay.
Opublikowano 6 sierpnia6 sie Godzinę temu, Grześ napisał(a):Niby dostępne a w PS Store ciągle mi wyświetla, że jest dostępna tylko wersja PS4, a po włożeniu płyty nie da się pobrać żadnego uaktualnienia. Czy ja tu czegoś nie rozumiem czy to jednak jeszcze nie jest dostępne?Na PS5 i XSX wersje z poprzedniej generacji odpalają się już ulepszone, bez natywnego kafelka dla nowych konsol.
Opublikowano 6 sierpnia6 sie 29 minut temu, Bzduras napisał(a):Na PS5 i XSX wersje z poprzedniej generacji odpalają się już ulepszone, bez natywnego kafelka dla nowych konsol.Na to bym nie wpadł. Choć w sumie Shadow of the Tomb Raider też miał aktualizację do PS5 nie zmieniającą kafelka.
Opublikowano 7 sierpnia7 sie Na PS5 update 26.662 GB, jakby kto pytał.Wreszcie można wrócić i splatynować swojego trzeciego GHOST RECONa (Future Soldier i Breakpoint wcześniej).
Opublikowano 7 sierpnia7 sie Ubisoft po raz kolejny potwierdza, kto jest najlepszy w branży, jeżeli chodzi o support swoich gier .
Opublikowano 7 sierpnia7 sie Zwłaszcza że to nie tylko rozdziałka i klatki. Dali za darmo te nowe dlc i dlc z Predatorem wróciło plus są jakieś zmiany qol konsultowane z community a grę dali teraz na promocję za praktycznie 10złJest to na bank część kampani marketingowej nowego ghost recon
Opublikowano 7 sierpnia7 sie 9 minut temu, devilbot napisał(a):Jest to na bank część kampaninowego ghost reconNowy Ghost Recon powstaje, wcale się z tym nie kryją.
Opublikowano 7 sierpnia7 sie 19 minut temu, devilbot napisał(a):Zwłaszcza że to nie tylko rozdziałka i klatki. Dali za darmo te nowe dlc i dlc z Predatorem wróciło plus są jakieś zmiany qol konsultowane z community a grę dali teraz na promocję za praktycznie 10złJest to na bank część kampani marketingowej nowego ghost reconSzkoda, że do Primala tylko olali temat, dali 60 fps, ale bez 4k trochę trąci padem jednak, nie wiem co tam nie zagrało, bo wszędzie raczej szli mocniej 4k60 i jeszcze DLCki.
Opublikowano 7 sierpnia7 sie 44 minuty temu, KrYcHu_89 napisał(a):Ubisoft po raz kolejny potwierdza, kto jest najlepszy w branży, jeżeli chodzi o support swoich gier .Zgadza się. Dzięki nim mamy inicjatywę "Stop Killing VideoGames".
Opublikowano 7 sierpnia7 sie 1 godzinę temu, devilbot napisał(a):Zwłaszcza że to nie tylko rozdziałka i klatki. Dali za darmo te nowe dlc i dlc z Predatorem wróciło plus są jakieś zmiany qol konsultowane z community a grę dali teraz na promocję za praktycznie 10złJest to na bank część kampani marketingowej nowego ghost reconGdzie tak za tyle, bo na psstore za takie ceny nie ma?
Opublikowano 7 sierpnia7 sie 2 minuty temu, Faka napisał(a):Gdzie tak za tyle, bo na psstore za takie ceny nie ma?Na Xboxie na Węgrzech jest za 9,75zł.Na Xboxa grę miałem od dawna aledokupiłem sobie wersje na handhelda w Microsoft store na Islandii za 7zł.Dobrze być w przegrywającym ekosystemieNormalna cena w PLN na Xboxie Normalna cena na PlayStation:
Opublikowano 7 sierpnia7 sie 1 godzinę temu, devilbot napisał(a):Zwłaszcza że to nie tylko rozdziałka i klatki. Dali za darmo te nowe dlc i dlc z Predatorem wróciło plus są jakieś zmiany qol konsultowane z community a grę dali teraz na promocję za praktycznie 10złJest to na bank część kampani marketingowej nowego ghost reconTo dlc jest zaszyte w podstawce? Bo kupiłem i nic innego nie widziałem zebym dostał