Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Na obu jest HDR. Jak nawet suwaki na maks lewo/prawo dam, to różnice są znikome, a PM już to wyłapuje. Wieczorem jeszcze to pokażę, bo nie mam pomysłu co tu robić.

Edit: jak na konsoli HDR wyłączę to jest bliżej tego co w PM. Tutaj chyba HDR jest skopany, bo na PRO tego nie widać, jak patrzę ba YT.

• Odpowiedzi 469
  • Wyświetleń 65,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• pare screenow   yano-panda i bansaj idzie do ministerstwa głupich kroków     klimatyczna pogoda     przemyt nielegalnych imigrantów do europy     fotka grupowa     można nawet gr

• No ja właśnie mam nadzieję, że to będzie bardziej singlowa sprawa, bo jak będzie klon Division to olewam.

• A ja biore na premiere bankowo, pogralem dzisiaj w pelnej ekipie skradajac sie non stop i fun byl nieziemski z pieknie zsynchronizowanych akcji, dla mnie bedzie to idealna gra na zmiane tempa po Yakuz

Opublikowano
3 godziny temu, PiotrekP napisał(a):

Na obu jest HDR. Jak nawet suwaki na maks lewo/prawo dam, to różnice są znikome, a PM już to wyłapuje. Wieczorem jeszcze to pokażę, bo nie mam pomysłu co tu robić.

Edit: jak na konsoli HDR wyłączę to jest bliżej tego co w PM. Tutaj chyba HDR jest skopany, bo na PRO tego nie widać, jak patrzę ba YT.

Na bank HDR.

U mnie tryb foto praktycznie nie różni się od trybu gry. Nawet tryb gry wychodzi korzystniej.

17866385322045541219679574676349.png

17866388287947198971408795475933.png

Wyszedł też fix na pc ale nie u każdego gra jeszcze działa i trzeba tylko grzebać w biosie żeby naprawić za ubisoft xd

Opublikowano

Gram na series X. Jak dobrze działa HDR to noce powinny być w chuj ciemne dałem tylko gamma w ustawieniach gry video na 30 bo bym totalnie nic nie widział.

Opublikowano

oho, jest patch. zayebię jak nie będzie działało D:

e:

boże. nie działa. o co im chodzi z tym biosem?

Opublikowano

Ich powaliło ostro, namawiają do aktualizacji BIOS-u bo sami nie ogarniają poprawki. Naprawdę nie powinno w ogóle być takiej opcji aby coś ruszać w biosie tylko dlatego, że są problemy z jedną gra w sytuacji gdy cały system i pozostałe gry są stabilne.

Opublikowano

Ale ta gra wciąga, lepsza pod każdym względem od Breakpointa. Syndrom jeszcze jednego przejęcia zapasów, konwoju, zdobycia broni albo części...

Tylko trochę auta za bardzo pływają, lepiej mieć helikopter pod ręką.

Opublikowano

Oni już chyba nigdy nie nauczą się robić znośnego modelu jazdy - w Watch_Dogs tak samo, zresztą nawet konnego nie potrafią, bo te w AC to też tragedia.
Ostatni dobry model jazdy mieli dorożkami w AC Syndicate.

Opublikowano

O tyle dobrze że kompani AI potrafią ustrzelić wroga, a nie że tylko są jako ozdoba, a i tak my musi zadać śmiertelny strzał.

No i mapa o wiele lepsze niż w BP, gdzie ta idylliczna technowyspa nijak mi nie pasowała.

Ale i tak chciałbym Future Soldier 2 (

Opublikowano

Breakpoint ma przede wszystkim nudny i pusty świat. W Wildlands jest on dużo bardziej żywy, otoczka fabularna też bez porównania lepsza.

Opublikowano

Fakt, ale gameplayowo wolę Breakpoint.
W sumie ze względu na klimat samotnego wilka typu Solidny Wonsz też Breakpoint mi bardziej podeszło, no i ja lubię looter shootery i dzięki temu miałem większą motywację do czyszczenia kolejnych miejscówek.
Ale oczywiście na takie Wildlands mam zawsze ochotę, gdy powtórzę sobie seans "Sicario" czy innego "Triple Frontier" - walka z kartelem jest o wiele ciekawsza niż z armią jakiegoś czubka, zaopatrzoną w technologię "Elona Muska".

Opublikowano

Ubi olało breakpoint dając nowe dlc i wstęp do nowej gry w wildlands a nie w breakpointcie. Oni cały czas łatali breakpointa próbując z niego zrobić wildlands najpierw dając tryb bez loota a potem conquest z podziałem na regiony i frakcje i nawet wróciła babka z wildlands xd

Nie dziwię się im breakpoint sprzedał się sporo poniżej oczekiwań.

Wildlands po tylu latach chyba też jest popularniejszą grą.

Ja trochę grałem w breakpoint no ale nie za długo bo nudny świat.

Gameplay też mi nie leży, wolę ten lekki arcadowy szybki feeling z wildlands niż sterowanie mułem w breakpoint.

Opublikowano
5 godzin temu, PiotrekP napisał(a):

Ale ta gra wciąga, lepsza pod każdym względem od Breakpointa. Syndrom jeszcze jednego przejęcia zapasów, konwoju, zdobycia broni albo części...

Tylko trochę auta za bardzo pływają, lepiej mieć helikopter pod ręką.

O co chodzi w tej grze, jest jakieś story, czy tylko podbijasz obozy?

Opublikowano
2 minuty temu, KrYcHu_89 napisał(a):

No jest story oczywiście. Każdy region ma swojego bossa ze swoim backstory i misjami, a wszystko prowadzi do ostatecznego rozwiązania.

To których bossów będziemy likwidować zależy od nas.

Misje są dosyć zróżnicowane, spoko napisane i nie męczące.

Jest tego masa. Samo przejście gry mi zajęło około 100h.

Opublikowano
33 minuty temu, KrYcHu_89 napisał(a):

Story jest całkiem spoko, ale tak - głównie podbijasz obozy i czyścisz mapę, jak to u UBI.

Opublikowano
11 minut temu, Wredny napisał(a):

Story jest całkiem spoko, ale tak - głównie podbijasz obozy i czyścisz mapę, jak to u UBI.

tylko tutaj jest to zajebiste, przyjemne, szczególnie z ekipą, przy piwku. Nie wiem, ta gra po prostu ma to coś. Ta swoboda w działaniu i prostota misji (zabij kogoś, przejmij dane i zrób to po swojemu).

Opublikowano

Największy fun jest z czyszczenia mapy. Pod osłoną nocy oznaczenie celów, samemu 2 typków z snajperki i przejęcie heli z zaopatrzeniem. Albo wbicie na pełnej do wrogiej bazy, lkm z powiększonym magazynkiem i zrobienie rozpierduchy.

Opublikowano

Tak jak gość wyżej napisał. Open world nie zawsze jest dobrym kierunkiem dla gry ale w przypadku taktycznego shootera sprawdził się wybitnie. Właśnie ta dowolność podejść do danego zadania daje nieograniczone replaybility jak ktoś się wkręci.

Opublikowano

Odpaliłem. Widzę że mam zapis 73% gry 99h nabite, ale zacząłem od nowa. Nie pamietam jak wtedy to wyglądało i działało, ale teraz wygląda i działa Legancko drakeyeah

Opublikowano

Wczoraj odpaliłem misję z wyciągnięciem jakiegoś naukowca z bunkra. Żmudne minuty biegania przed siebie po bliźniaczych korytarzach i zero wrogów. A potem wracaj żeby wyjść, tylko wtedy już z strzelaniem. Mogli tą drogę skrócić o 75% i nic by się nie straciło.