Opublikowano 7 sierpnia7 sie 3 minuty temu, XM. napisał(a):To dlc jest zaszyte w podstawce? Bo kupiłem i nic innego nie widziałem zebym dostałWszystko jest w podstawce.Oprócz tych dlc dodali też masę rzeczy kosmetycznych co kiedyś przepadły a nawet te co były w skrzynkach wrzucili za darmo.
Opublikowano 7 sierpnia7 sie Dzieki @Figaro wzialem na Steam elegacnko. Jeszcze GR: Breakpoint jest za 12,50zl wiec tez wpadlo.
Opublikowano 7 sierpnia7 sie Szkoda, że crossplaya nie dali. Zagrałbym sobie w koopie, ale większość mojej stałej ekipy do grania przesiadła się jakiś czas temu na PC.
Opublikowano 7 sierpnia7 sie Ja kupiłem tez na PS Store mimo że nie mam pleja xd ale bedzie do ściągnięcia w przyszłości.
Opublikowano 7 sierpnia7 sie Pytanie, bo już się zgubiłem: na Steamie jest Wildlands za dychę. Ale to jest ta wersja sprzed lat, tak? Bo też można kupić Definitive Edition za stówę i dopiero to chyba ta wersja jest tą odświeżoną i dopakowaną sprzed kilkunastu godzin.
Opublikowano 7 sierpnia7 sie Definitive to po prostu wersja z DLC. Jest to mylące bo zazwyczaj nazywają tak gry, które wychodzą w odświeżonej wersji.
Opublikowano 7 sierpnia7 sie 1 godzinę temu, Figaro napisał(a):nie, ta za dyche też jest odświezona.A, to super informacja w takim razie, dzięki! Biorę od razu, bo do tej pory (w sensie w poprzednią edycję Wildlands) grałem przez Ubisoft+.EDIT: A w skład tej odświeżonej edycji nie wchodzą wydane wcześniej DLC, prawda? Edytowane 7 sierpnia7 sie przez lukas_k96
Opublikowano 7 sierpnia7 sie 2 minuty temu, lukas_k96 napisał(a):A, to super informacja w takim razie, dzięki! Biorę od razu, bo do tej pory (w sensie w poprzednią edycję Wildlands) grałem przez Ubisoft+.A teraz niby jak będziesz grał?
Opublikowano 7 sierpnia7 sie Chodziło mi o to, że ogrywałem w ramach abonamentu Ubisoft+, a nie, że kupiłem i miałem ją na własność.
Opublikowano 7 sierpnia7 sie A ok myślałem że chodzi o ten ich launcher bo jak coś to wersja steam też wymaga tego launchera Ubisoftu. Także będzie launcher w launcherze peak pc gaming.
Opublikowano 7 sierpnia7 sie Domyślam się, natomiast wolę wydać 10 zł i sobie grać w wolnej chwili (tym bardziej, że backlog duży i pewnie zagram w to za x czasu ) niż kupować abonament i albo spieszyć się, żeby ograć w miesiąc (co obecnie przy moim funkcjonowaniu może być trochę trudne) albo przedłużać subskrypcję na kilka miesięcy. Każde rozwiązanie mniej opłacalne niż kupno na Steamie za dyszkę
Opublikowano 7 sierpnia7 sie 6 minut temu, devilbot napisał(a):A ok myślałem że chodzi o ten ich launcher bo jak coś to wersja steam też wymaga tego launchera Ubisoftu.Także będzie launcher w launcherze peak pc gaming.Gry Ubi na PC - masochizm.Ubiconnect powinien być wykrywany jako trojan i kasowany z komputerów.
Opublikowano 7 sierpnia7 sie 16 minut temu, lukas_k96 napisał(a):EDIT: A w skład tej odświeżonej edycji nie wchodzą wydane wcześniej DLC, prawda?Chyba tylko ten czasowy event z Predatorem i jakiś nowy zbiór misji jest w tym "odświeżeniu", ale "Narco Road" i "Fallen Ghosts" wciąż trzeba dokupić.
Opublikowano 7 sierpnia7 sie A co Wam ten launcher przeszkadza? Odpalasz grę na steam, odpala sie ten ubiconnect i tyle.
Opublikowano 7 sierpnia7 sie 5 minut temu, Wredny napisał(a):Chyba tylko ten czasowy event z Predatorem i jakiś nowy zbiór misji jest w tym "odświeżeniu", ale "Narco Road" i "Fallen Ghosts" wciąż trzeba dokupić.Sprawdziłem, masz rację. Szkoda w sumie, że już tego nie dorzucili Ale dobra, są po 11 zł - albo dorzucę teraz, albo kiedyś przy okazji kupię.
Opublikowano 7 sierpnia7 sie Teraz, rafanus2 napisał(a):A co Wam ten launcher przeszkadza? Odpalasz grę na steam, odpala sie ten ubiconnect i tyle.No nie wiem, grałem w 2 duże gry tam i miałem kilka razy problemy z zapisami, kilka razy z synchronizacją aczików i nawet zdarzyły się problemy z odpaleniem singlowych gier SW: Outlaws i Avatara.Nie mówiąc już o problemie z samym loginem i aktualizacjami, nie jest to idealna aplikacja. Myślę, że nawet Xboxowa jest już lepsza.Na konsoli Ubiconnet to tylko wtyka, która jak się wywali w trakcie gry nic nie psuje.
Opublikowano 7 sierpnia7 sie Mi nie przeszkadza tylko czy powinno być coś takiego że kupuje grę w jednym sklepie a ona otwiera mi się przez inny przez inną aplikacje
Opublikowano 7 sierpnia7 sie Im mniej syfu i bloatware na kompie tym lepiej. Do tego trzeba się logować i pamiętać hasła do tych gówien.
Opublikowano 7 sierpnia7 sie 1 minutę temu, lukas_k96 napisał(a):Sprawdziłem, masz rację. Szkoda w sumie, że już tego nie dorzucili Ale dobra, są po 11 zł - albo dorzucę teraz, albo kiedyś przy okazji kupię.Te dlc nie są warte pieniędzy, są oderwane od głównej mapy nawet nie gramy w nich swoim zespołem
Opublikowano 7 sierpnia7 sie 2 minuty temu, KrYcHu_89 napisał(a):No nie wiem, grałem w 2 duże gry tam i miałem kilka razy problemy z zapisami, kilka razy z synchronizacją aczików i nawet zdarzyły się problemy z odpaleniem singlowych gier SW: Outlaws i Avatara.Nie mówiąc już o problemie z samym loginem i aktualizacjami, nie jest to idealna aplikacja. Myślę, że nawet Xboxowa jest już lepsza.Ja w sumie żadnych problemów nigdy nie miałem, ale też za często w gry ubi nie gram.
Opublikowano 7 sierpnia7 sie 9 minut temu, rafanus2 napisał(a):A co Wam ten launcher przeszkadza? Odpalasz grę na steam, odpala sie ten ubiconnect i tyle.Jak Ubisoft Connect padnie to i na Steamie nie odpalisz. Juz nie wspominam o graniu na Linuxie, wiecznie są problemy z tymi launcherami w launcherach. Kupujesz grę w sklepie X który już sam w sobie działa jako DRM, po co pchać jeszcze kolejne DRM które nic nie wnosi?