Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano
3 minuty temu, XM. napisał(a):

To dlc jest zaszyte w podstawce? Bo kupiłem i nic innego nie widziałem zebym dostał

Wszystko jest w podstawce.

Oprócz tych dlc dodali też masę rzeczy kosmetycznych co kiedyś przepadły a nawet te co były w skrzynkach wrzucili za darmo.

• Odpowiedzi 469
  • Wyświetleń 65,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• pare screenow   yano-panda i bansaj idzie do ministerstwa głupich kroków     klimatyczna pogoda     przemyt nielegalnych imigrantów do europy     fotka grupowa     można nawet gr

• No ja właśnie mam nadzieję, że to będzie bardziej singlowa sprawa, bo jak będzie klon Division to olewam.

• A ja biore na premiere bankowo, pogralem dzisiaj w pelnej ekipie skradajac sie non stop i fun byl nieziemski z pieknie zsynchronizowanych akcji, dla mnie bedzie to idealna gra na zmiane tempa po Yakuz

Opublikowano

Dzieki @Figaro wzialem na Steam elegacnko. Jeszcze GR: Breakpoint jest za 12,50zl wiec tez wpadlo.

Opublikowano

Szkoda, że crossplaya nie dali. Zagrałbym sobie w koopie, ale większość mojej stałej ekipy do grania przesiadła się jakiś czas temu na PC.

Opublikowano

Ja kupiłem tez na PS Store mimo że nie mam pleja xd ale bedzie do ściągnięcia w przyszłości.

Opublikowano

O losie kupiłeś sobie oleda ale tego PS5 jeszcze nie kupiłeś??

Opublikowano

Pytanie, bo już się zgubiłem: na Steamie jest Wildlands za dychę. Ale to jest ta wersja sprzed lat, tak? Bo też można kupić Definitive Edition za stówę i dopiero to chyba ta wersja jest tą odświeżoną i dopakowaną sprzed kilkunastu godzin.

Opublikowano

Definitive to po prostu wersja z DLC. Jest to mylące bo zazwyczaj nazywają tak gry, które wychodzą w odświeżonej wersji.

Opublikowano
1 godzinę temu, Figaro napisał(a):

nie, ta za dyche też jest odświezona.

A, to super informacja w takim razie, dzięki! Biorę od razu, bo do tej pory (w sensie w poprzednią edycję Wildlands) grałem przez Ubisoft+.

EDIT: A w skład tej odświeżonej edycji nie wchodzą wydane wcześniej DLC, prawda?

Edytowane przez lukas_k96

Opublikowano
2 minuty temu, lukas_k96 napisał(a):

A, to super informacja w takim razie, dzięki! Biorę od razu, bo do tej pory (w sensie w poprzednią edycję Wildlands) grałem przez Ubisoft+.

A teraz niby jak będziesz grał?

Opublikowano

Chodziło mi o to, że ogrywałem w ramach abonamentu Ubisoft+, a nie, że kupiłem i miałem ją na własność.

Opublikowano

A ok myślałem że chodzi o ten ich launcher bo jak coś to wersja steam też wymaga tego launchera Ubisoftu.

Także będzie launcher w launcherze peak pc gaming.

Opublikowano

Domyślam się, natomiast wolę wydać 10 zł i sobie grać w wolnej chwili (tym bardziej, że backlog duży i pewnie zagram w to za x czasu ;)) niż kupować abonament i albo spieszyć się, żeby ograć w miesiąc (co obecnie przy moim funkcjonowaniu może być trochę trudne) albo przedłużać subskrypcję na kilka miesięcy. Każde rozwiązanie mniej opłacalne niż kupno na Steamie za dyszkę D

Opublikowano
6 minut temu, devilbot napisał(a):

A ok myślałem że chodzi o ten ich launcher bo jak coś to wersja steam też wymaga tego launchera Ubisoftu.

Także będzie launcher w launcherze peak pc gaming.

Gry Ubi na PC - masochizm.

Ubiconnect powinien być wykrywany jako trojan i kasowany z komputerów.

Opublikowano
16 minut temu, lukas_k96 napisał(a):

EDIT: A w skład tej odświeżonej edycji nie wchodzą wydane wcześniej DLC, prawda?

Chyba tylko ten czasowy event z Predatorem i jakiś nowy zbiór misji jest w tym "odświeżeniu", ale "Narco Road" i "Fallen Ghosts" wciąż trzeba dokupić.

Opublikowano

A co Wam ten launcher przeszkadza? Odpalasz grę na steam, odpala sie ten ubiconnect i tyle.

Opublikowano
5 minut temu, Wredny napisał(a):

Chyba tylko ten czasowy event z Predatorem i jakiś nowy zbiór misji jest w tym "odświeżeniu", ale "Narco Road" i "Fallen Ghosts" wciąż trzeba dokupić.

Sprawdziłem, masz rację. Szkoda w sumie, że już tego nie dorzucili P Ale dobra, są po 11 zł - albo dorzucę teraz, albo kiedyś przy okazji kupię.

Opublikowano
Teraz, rafanus2 napisał(a):

A co Wam ten launcher przeszkadza? Odpalasz grę na steam, odpala sie ten ubiconnect i tyle.

No nie wiem, grałem w 2 duże gry tam i miałem kilka razy problemy z zapisami, kilka razy z synchronizacją aczików i nawet zdarzyły się problemy z odpaleniem singlowych gier SW: Outlaws i Avatara.

Nie mówiąc już o problemie z samym loginem i aktualizacjami, nie jest to idealna aplikacja. Myślę, że nawet Xboxowa jest już lepsza.

Na konsoli Ubiconnet to tylko wtyka, która jak się wywali w trakcie gry nic nie psuje.

Opublikowano

Mi nie przeszkadza tylko czy powinno być coś takiego że kupuje grę w jednym sklepie a ona otwiera mi się przez inny przez inną aplikacje

Opublikowano

Im mniej syfu i bloatware na kompie tym lepiej. Do tego trzeba się logować i pamiętać hasła do tych gówien.

Opublikowano
1 minutę temu, lukas_k96 napisał(a):

Sprawdziłem, masz rację. Szkoda w sumie, że już tego nie dorzucili P Ale dobra, są po 11 zł - albo dorzucę teraz, albo kiedyś przy okazji kupię.

Te dlc nie są warte pieniędzy, są oderwane od głównej mapy nawet nie gramy w nich swoim zespołem

Opublikowano
2 minuty temu, KrYcHu_89 napisał(a):

No nie wiem, grałem w 2 duże gry tam i miałem kilka razy problemy z zapisami, kilka razy z synchronizacją aczików i nawet zdarzyły się problemy z odpaleniem singlowych gier SW: Outlaws i Avatara.

Nie mówiąc już o problemie z samym loginem i aktualizacjami, nie jest to idealna aplikacja. Myślę, że nawet Xboxowa jest już lepsza.

Ja w sumie żadnych problemów nigdy nie miałem, ale też za często w gry ubi nie gram.

Opublikowano
9 minut temu, rafanus2 napisał(a):

Jak Ubisoft Connect padnie to i na Steamie nie odpalisz. Juz nie wspominam o graniu na Linuxie, wiecznie są problemy z tymi launcherami w launcherach. Kupujesz grę w sklepie X który już sam w sobie działa jako DRM, po co pchać jeszcze kolejne DRM które nic nie wnosi?