Skocz do zawartości

NieR: Automata

Featured Replies

Opublikowano

Nie wiem jak grales ale o tym dowiadujesz sie na koncu Automaty tez.

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Wyświetleń 255,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No ograne, co mogę powiedzieć po 30h, potężne 6+/10.   Może te gra jest dobra ale ja już nie trawię japońszczyzn?   - Cały ten zamysł z route A B C jest o kant ch/uja rozbić, nie w

• Skończyłem skurczybyka i jeśli mam być zupełnie szczery, to gra nie zrobiła na mnie aż takiego wrażenia, jak na niektórych w tym temacie. Ale powiem też, że nie zrobiła na mnie takiego wrażenia, jak

• Ależ można shoty strzelać, idealny tytuł dla zwyroli.    

Opublikowano

Podobno patch 1.04 zepsul route B, wiec jesli ktos planuje grac w najblizszym czasie ten fragment gry to nich nie instaluje lub poczeka na fixa.

Opublikowano

Coś się kaszani i zmienia język z angielskiego na japoński w menusach i dialogach w pewnym cholernie istotnym fabularnie momencie.

Opublikowano

Właśnie pękło trzecie przejście i łooo jezuu jakie to było dobre, i pewnie nie będę oryginalny jeśli napiszę, że w tym roku już u mnie nic jest nie jest u mnie w stanie przebić NIERA jako GAME OF THE YEAR (myślałem że będzie nim Yakuza Zero, ale sorry Kiryu i Majima, nie tym razem). Siedzę sobie właśnie popijam piwerko i mam cały czas rozkminy.

W święta cofam się w temacie żeby poczytać wasze spoilerowe rozkminy.

Dziękuję za takie gry, oby więcej

chapeau_bas.jpg

Opublikowano

Ale weź jeszcze zrób dwa endingi i dopiero czytaj. :lapka: 

Opublikowano

W skrócie GOTY.

Opublikowano

Zrobiłem resztę głównych endingów, i jest to druga gra dzięki której znowu przez dłuższy czas reszta gier to będzię takie mehh.

Opublikowano

Dużo jest w grze tego łażenia po tej płaskiej teksturze open worlda, czy później jednak więcej jest więcej tych bardziej liniowych lokacji jak z pierwszej misji?

Opublikowano

Jest parę liniowych etapów ale większość to open world

Opublikowano

Jak już mu "płaska tekstura" przeszkadza to niech lepiej zostawi tego Niera

Mnie w ogóle słabsze elementy graficzne nie przeszkadzały. A nawet powiem, że dzięki temu Automata ma pewien urok. Może dlatego, że jestem fanbojem ale nie zmienia to faktu iż ta szpila to goty

Opublikowano

Wrzucałem w temacie z pierwszym NIERem, ale może tutaj też kogoś ta plotka zainteresuje...

Nie wiem, co to za amatorska stronka, bo nawet nie ma "stopki redakcyjnej", język angielski na poziomie google tłumacza, ale kumpel mi podrzucił linka, pełen nadziei, że faktycznie będą tłoczyć kolejną partię dziesięcioletniej gry:

https://www.gamesfreezone.net/you-can-return-to-the-original-nier-ps3-buy-after-a-relaunch-of-square-enix/

Opublikowano

Niech robią repritny, remastery, remaki, biorę wszystko :)

Opublikowano

No ja właśnie na remastera liczyłem. Kurde, może się skuszę na własną nówkę. Jako osoba o skrzywieniu kolekcjonerskim, mam ochotę na taki zafoliowany egzemplarz :)

Opublikowano

Jak już mu "płaska tekstura" przeszkadza to niech lepiej zostawi tego Niera

Mnie w ogóle słabsze elementy graficzne nie przeszkadzały. A nawet powiem, że dzięki temu Automata ma pewien urok. Może dlatego, że jestem fanbojem ale nie zmienia to faktu iż ta szpila to goty

Nie napisałem, że mi przeszkadza. Po prostu element open world jest w tej grze kiepski tym bardziej, że przez 90% czasu natykamy się jedynie na dwa rodzaje robotów więc to taka gówniana zapchajdziura między tymi ciekawszymi etapami.. 

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Mi tam wszystko w tej grze pasuje, na razie wymasterowalem pierwsze przejscie. Jak mowicie, ze potem jest lepiej to suikoden, shenmue i battletoads dd zostana zdetronizowane.

Opublikowano

Faktycznie, coś jest na rzeczy - https://store.eu.square-enix.com/eu/product/441823/nier-ps3

No cóż, ja niedawno kupiłem używkę za 180zł :p

Dlaczego dales sie tak sfrajerzyc skoro na vgp byla nowka za 120zl?