Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Ja moją rozbroiłam i se chwalę :D

Zaraz w moim temacie hardware'owym wrzucę pomiary temperatur z BB+XMB i ligi rakietowej + XMB

szkoda, że musiałam zainwestować 1zł w PS+, ale czegóż się nie robi w imię nauki i wyższości ZIELONEJ MAGNATERII

Edytowane przez Wieslawa

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 989,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

na szczęście sprzedałem ps4 przed tymi upałami  :obama:

Opublikowano

No i dobrze. Dzięki temu dev będzie się mógł skupić na singlu, który przecież zawsze był u nich interesujący i wciągający :yao:

Opublikowano

A po co w rpgu multi?

Opublikowano

A jak to PS4 wyje! :facepalmz:  Chrzesniak przyjechal do mnie teraz na wakacje i przywiozl ze soba tą podkonsolę. Zawsze mam watpliwosci czy to konsola wydaje dzwiek czy ladujace na pobliskim Gdansku Rębiechowie samoloty z tanich linii lotniczych takich jak Ryanair czy Wizz. Na drobny plus przemawia fakt, ze to guvno wyje tylko w menu, a nie w grze. To samo pady...Chrzesniak ma dwa: bialy i czerwony. Niestety jeden i drugi skrzypia jak wrota dziewietnastowiecznej obory ze wsi Trąbki Wielkie.Sony=synonim dobrze wykonanego sprzętu. To juz niestety bezpowrotna przeszlosc... :frog:

Opublikowano

Fajnie by się zabijało te robo-dinozaury w grupie. Jak w Monster Hunterze. 

Opublikowano

A po co w rpgu multi?

Póki co to to wygląda na "rpg" pokroju assasins creed albo shadow of mordor

Opublikowano

A po co w grze pokroju ac i mordoru multi?  :Coolface:

Opublikowano

Na drobny plus przemawia fakt, ze to guvno wyje tylko w menu, a nie w grze.

Odpal sobie pCARS przy 31 furach lub więcej + deszcz.

Tylko wcześniej otwórz okno, by startująca i wylatująca konsola nie rozbiła szyby.

Ja swoim telefonem zmierzyłem hałas na poziomie 72db. To jest już hardcore nie do zniesienia i nawet ze słuchawkami na łbie słychać wycie wentylatora  :P

Nadkonsola jak uj  :yao:

Opublikowano

A po co w grze pokroju ac i mordoru multi?  :Coolface:

Bo biorąc pod uwagę wcześniejsze dokonania GG singla też nie będzie

Opublikowano

to prawda, że PS4 nie wyje w czasie gry, no przynajmniej jeśli gra się z włączonym dźwiękiem  :yao:

Opublikowano

Killzone 1,2, liberation to bardzo spoko gry szczególnie ta ostatnia, no i jeszcze zrobili fajną szczelanke w wietnamie na ps2 ale nie pamiętam nazwy coś tam shock.

Opublikowano

Killzone 1,2, liberation to bardzo spoko gry szczególnie ta ostatnia, no i jeszcze zrobili fajną szczelanke w wietnamie na ps2 ale nie pamiętam nazwy coś tam shock.

:dynia:
Opublikowano

Shellshock ale czy to bylo dobre...... Kz2 mi sie najbardziej z ich gier podobal

Opublikowano

pawcio, a teraz sprawdź kiedy wyszły te gry, a co wypluli ostatnio.

Poza tym te gry nigdy nie były dobre fabularnie, a skoro robią rpg to zgadnij co jest najważniejsze w tym gatunku. :reggie:

Opublikowano

Ja swoim telefonem zmierzyłem hałas na poziomie 72db. To jest już hardcore nie do zniesienia i nawet ze słuchawkami na łbie słychać wycie wentylatora  :P

Dawno temu jak pisałem o wyjącej jak odkurzacz PS4 to klapy twierdziły, że to kłamstwo i nie ma takiej możliwości by PS4 wyło podobnie jak pierwsze egzemplarze X360. A jak już tak hałasuje to ewidentna usterka i jednostkowy przypadek xD

Mam nadzieję, że za dwa/trzy lata jak już warto będzie znowu kupić PS4, będzie już jakaś wersja, którą będzie można kupić w ciemno i nie będzie loterii i wymieniania po 3/4 razy sprzętu by trafić na w miarę cichą jednostkę.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Poza tym te gry nigdy nie były dobre fabularnie, a skoro robią rpg to zgadnij co jest najważniejsze w tym gatunku. :reggie:

dinozaur, perki, cinematic i grafika?

Opublikowano

Moja plejka na szczęście nie "wyje", ba chodzi podobnie do xone. 

Natomiast u kumpla chodzi niczym startujący jambojet  :pawel:

Widać, że to zależy od sztuki.

Edytowane przez Starh

Opublikowano

A Guerilla zaskoczy i zrobi taka epicką gre ze świetna fabułą że wam sie xboxy przegrzeją z zazdrości :Coolface:

Opublikowano

No dobra ale ja nigdzie nie napisałem że ten horizon to będzie dobra gra, tylko że po co tam multi.

Opublikowano

A Guerilla zaskoczy i zrobi taka epicką gre ze świetna fabułą że wam sie xboxy przegrzeją z zazdrości :Coolface:

No pewnie. Przecie kolesie z CD PROJEKT biorą udział przy tym projekcie. Czaisz typie co za epicka przygoda się szykuje?!

Opublikowano

Nie ma nie szumiących ostro PS4, nie da się wyprowadzić 140W ciepła bez kręcenia tą małą turbinką w niebogłosy.

Można natomiast grać w gry, które obciążają konsolę bardziej lub mniej i nigdy nie spotkać się najwyższymi obrotami typu JET.  Np. Destiny.

Edytowane przez Wieslawa

Opublikowano

Czyli Horizon duchowym następcą Wiedźmina tak jak DriveCrap jest duchowym następcą PGRa ? xD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.