Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Digital Foundry o DS 3

PS4 is the preferred pick for several reasons. From Software makes a number of visual concessions on Xbox One, dropping its native resolution to 900p, and also edging down shadow and motion blur quality. None of these cuts dampen the quality of the experience to any radical degree, and it's perfectly enjoyable on Xbox One as-is. However, it's undeniable PS4 brings out the best in From Software's latest project, presenting its world at a clearer 1080p, and with a firmer grasp on its 30fps target to boot.

Banderazzz.

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 988,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

skladasz preorder?

Opublikowano

Digital Foundry o DS 3

PS4 is the preferred pick for several reasons. From Software makes a number of visual concessions on Xbox One, dropping its native resolution to 900p, and also edging down shadow and motion blur quality. None of these cuts dampen the quality of the experience to any radical degree, and it's perfectly enjoyable on Xbox One as-is. However, it's undeniable PS4 brings out the best in From Software's latest project, presenting its world at a clearer 1080p, and with a firmer grasp on its 30fps target to boot.

Banderazzz.

I tak w to nie zagrasz. :banderas: 

Opublikowano

Nie ubliżając nikomu xD ale jakim trzeba być zyebem by brać wolne na gierki ? 

A co w tym złego?

Dla mnie to całkowicie normalny temat - wychodzi coś fajnego, to kołujesz wolne by pograć, tym bardziej jak długo na to czekasz.

Opublikowano

Nie można do weekendu poczekać? Lelz przegrywy

Opublikowano

urlop na wypad na kaszanke i harnasia na propsie ale urlop by ograc gierke soo gimbaza 

Opublikowano

Widze ze nie ma co gadac oTR z typami co graja na pale 10h byle tylko przejsc linie fabularna, heh.

Opublikowano

:rotfl: 

Opublikowano

30fps true next gen cinematic experience :banderas:

Najłatwiej zobaczyć różnicę odpalając porównawczy filmik z DF PC vs PS4. Grafika właściwie identyczna, ale ta płynność. Wygląda wręcz jakby wersja na PS4 klatkowała. 

Szkoda tylko, że nie mam smoka :(

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Będzie wystawiony na standzie? :pawel: 

Opublikowano

ONE  teraz  jest trudniejszy do opanowania to raz a dwa to jest pierwsza gra tych gości na tą konsolę na PS4 zrobili BB i tam z framerate za kolorowo nie było, myślę, że kolejna ich gra na ONE zadziała dużo lepiej ;) A tak po za tym każdy kij ma dwa końce to na czym kulało prawie całą generację PS3 teraz kuleje ONE, jak opanują różnice się zniwelują :)

Opublikowano

30fps true next gen cinematic experience :banderas:

Najłatwiej zobaczyć różnicę odpalając porównawczy filmik z DF PC vs PS4. Grafika właściwie identyczna, ale ta płynność. Wygląda wręcz jakby wersja na PS4 klatkowała. 

Szkoda tylko, że nie mam smoka :(

No już remaster DS2 pozamiatal ze swoją płynnością. DS3 w 60 klatkach to spełnienie marzeń!
Opublikowano

No to czekamy na remaster na ps4.5 :pawel:

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

Szkoda, że czlowiek tak późno sobie uświadomił, że w sumie na nic już czekać nie trzeba.Tylko PC!

Edytowane przez easye

Opublikowano

Brać wolne dla unch3.1 900p co ta sonybociarnia ćpa  xD

Dwa lata jarania na dwa wieczory grania, rozumiem że czeskimaster i kacper idą na wagary do chaty yetiego ale że ktoś specjalnie bierze urlop dla gierki i nie chodzi tutaj tylko o tego drętwego drejka.

btw. Wszystkiego XBOX i żeby stoły były u was pełne i tłuste jak gry w GwG oraz EXy nadkonsoli XO a nie konserwy z wyprzedaży jak u niebieskich robali.

Opublikowano

Starh to się chyba bawił na jednej piaskownicy z tomzaczem i humem :reggie:

Edytowane przez hav7n

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.