Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Dalej to na One jest w co grać i ma najlepsze gry. :reggie:

ogra się na lapku z padem od One. Dobrze, że nie muszę kupować Szrota by grać w te perełki. :banderas:

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 988,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Oczywiście Daddy. Klapy zapomniały czym jest fun i gameplay przy którym nie zwracasz uwagi na szczegóły jak rozdzielczość. Przykład DriveClub czy KillZone: Shadow Fall pokazały, że biedy grafiką nie ukryjesz. Ciekawe czy ktoś gra jeszcze online w tego średniaka od Guerilla? Ja dzisiaj mam zamiar jeszcze szlifować skill w najbardziej skillowym shooterem online od mistrzów z 343i :banderas: Czuję się brudny od obcowania z tym trójnogiem bez gier. Koleżanka kupiła najnowszego NFSa, bo jako że nie podszedł jej Driveclub (co ciekawe mi się podobał, botowi), to nie miała alternatyw :dynia: Miłego grania klapy w raki od EA/Ubi w FullHD. Innych opcji nie macie.

Opublikowano

Jak ktoś sądzi że za 400$ dostanie 4K w grach to powodzenia, może jakiś Tetris z plusa, tu raczej chodzi o to żeby szrot4 wyrabiał z grami a nie 900p i 15fpsów i lipa taka że połowa sonybociarni ugrzęzła na bagnach na wiele miesięcy.

Tak mi przypomniałeś:

Na PS4 nawet Tetris nie daje sobie rady  :facepalmz:

Opublikowano

Ja gram i mam do ogrania kilka gier z TEGO ROKU, a kolejne perełki już za rogiem.

Zazdroszczę, na moje PS4 może w końcu coś wyjdzie za miesiąc bądź dwa.

Opublikowano

Ja gram i mam do ogrania kilka gier z TEGO ROKU, a kolejne perełki już za rogiem.

Ty pewnie domu nie postawiłeś w zeszłym roku.

Opublikowano

Spokojnie, na pewno sie doczekasz. Ja nie wiem co pierwsze skończyć i od czego zacząć, a tu za rogiem kolejna dostawa swiezutkich gierek z najwyższej półki.

Taka dobra rada dla przyszłych posiadaczy którejś z konsol. Jeżeli nie masz czasu na gry i budujesz dom, to polecam xbona. W pierwszych 6 miesiącach 2016 wyjdzie tylko korytarz na 9h, więc powinniście znaleźć czas na grę między wylewaniem fundamentów, a kladzeniem płytek. Zresztą przez następne pół roku, nie wiadomo czy coś wyjdzie na tą konsole, na pewno nic do ogrania tylko na niej.

Osoby, które mają zaś dużo czasu i jeszcze więcej pieniędzy, polecam PS4. Od początku roku już wyszło kilka gier takich jak Witness, Salt, SFV czy Firewatch, a najlepsze zacznie sie od kwietnia. I nie ma zmiłuj, to nie korytarzyk na 9h, tylko gry oferujące znacznieeeeee więcej ze świetnymi multi, czy co-opami.

Lubisz grać w gry, polecam PS4. Lubisz być wytykany palcami, a przy okazji nie masz czasu na gry, a jak masz, to i tak nie pograsz, bo ich nie ma, bierz xbona.

Opublikowano

Spokojnie, na pewno sie doczekasz. Ja nie wiem co pierwsze skończyć i od czego zacząć, a tu za rogiem kolejna dostawa swiezutkich gierek z najwyższej półki.

Taka dobra rada dla przyszłych posiadaczy którejś z konsol. Jeżeli nie masz czasu na gry i budujesz dom, to polecam xbona. W pierwszych 6 miesiącach 2016 wyjdzie tylko korytarz na 9h, więc powinniście znaleźć czas na grę między wylewaniem fundamentów, a kladzeniem płytek. Zresztą przez następne pół roku, nie wiadomo czy coś wyjdzie na tą konsole, na pewno nic do ogrania tylko na niej.

Osoby, które mają zaś dużo czasu i jeszcze więcej pieniędzy, polecam PS4. Od początku roku już wyszło kilka gier takich jak Witness, Salt, SFV czy Firewatch, a najlepsze zacznie sie od kwietnia. I nie ma zmiłuj, to nie korytarzyk na 9h, tylko gry oferujące znacznieeeeee więcej ze świetnymi multi, czy co-opami.

Lubisz grać w gry, polecam PS4. Lubisz być wytykany palcami, a przy okazji nie masz czasu na gry, a jak masz, to i tak nie pograsz, bo ich nie ma, bierz xbona.

Czyli jednak wałek z tym budowaniem domu YETI skoro wybrałeś PS4.

Opublikowano

Yeti z najwyższej półki a gra w crapy na 7 xddd co za ameba, jedynego hita BB skończył pewnie już rok temu ah zapomniałem o multi kotleta od 3 lat katowane xd BOGACTWO

Opublikowano

Czyli jednak wałek z tym budowaniem domu YETI skoro wybrałeś PS4.

Dziwisz się?Przecież Yeti to jeden wielki wałek.. Gra w gry 3/10 mówiąc że gry na 7 to są krapy itd...szkoda słów.

Edytowane przez Salwador

Opublikowano

A najgorsze jest to, że on nie trolluje. Zupełnie jak mendrek. To osoby kompletnie zindoktrynowane przez sony. [*]

Opublikowano

Prawda kiedyś siedzieliśmy na party psn i yeti podczas przerw między rundami pluł na swoją 360 i krzyczał DOMINACJA JAK Za CZASOW PS2. I ogólnie cytował wiecznie DF niestety musiałem go mutowac w party bo się nie dało tego słuchać.

Opublikowano

a co ty tak nie robisz?

w co graliscie?

Opublikowano

I nie ma zmiłuj, to nie korytarzyk na 9h, tylko gry oferujące znacznieeeeee więcej ze świetnymi multi, czy co-opami.

Moze wymienisz to swietne multi?

Bo jesli masz na mysli Totemy 4 to już się składam do beki :yao: 

Opublikowano

a co ty tak nie robisz?

w co graliscie?

Szukaliśmy świni

Opublikowano

bluber mówi jak jest. Jak grałem z nim w Bordery to bardzo w porządku chłopak jest. Polecam tego użytkownika. :hi: 

Dodatkowo jak graliśmy z yetim i czezkim w multi TLOU to yeti ani razu się nie odezwał. Na forum wyszczekany, a na czacie już cichutko. Pewnie Jaczes nie udzielił mu prawa głosu. xD

Jeszcze wtedy była ta mapka chyba zimowa z domkami z tarasami. 

Opublikowano

Playstation 4 :

Najlepsza oprawa gier

Najlepsze tytuły

Najlepsze nadchodzące tytuły

Najwięcej użytkowników

Xone

Pad na baterie

Gry w jakości dla zwierząt

Wielkość konsoli, niczym premiera magnetowidów

Pakowanie się w rynek pc

Ex tyle, co zjedzonej kiełbasy przez śmieszka Bluberka

Ograniczenie premiery konsoli dla wybranych krajów

Wstępne pomysły na blokowanie używek.

Boooom Szakalaka

Zaoranie na śmietanie, ptakami ćwierkanie

Edytowane przez czeskimaster

Opublikowano

Od początku roku już wyszło kilka gier takich jak Witness, Salt, SFV czy Firewatch

wszystko wyszło na STEM xDDDD

tak samo wiekszość exów z xone wyszło lub wyjdzie na pieca :reggie:

Edytowane przez KacperKing

Opublikowano

Yeti wymienil jedna dobra gre i 3 popluczyny do zakupu ktorych ludzie sie ze wstydu nie przyznaja :P A tego niedorobionego SF to jutro KI S3 wdepcze w glebe zapewne.

Opublikowano

Podrasowana PS4 (PS4,5) i obok niej "zwyczajna" PS4 na rynku - NIE

Nowa gejeracja konsol co 4 lata i ani dzień dużej - TAK

Opublikowano

Zastanawiam się, czy zapowiedź mocniejszej PS4 ma związek z wejściem na rynek VR. Zaraz może się okazać, że do gogli musimy jeszcze dokupić nową konsolę  :kaz:

Opublikowano

Playstation 4 :

Najlepsza oprawa gier - wszystkich 2 z czego jedna gra to film a druga wyscigi w tunelu

Najlepsze tytuły - cały jeden BB 

Najlepsze nadchodzące tytuły - w 2018/2019 na PS4.5/ PS5

Najwięcej użytkowników - miliony much nie mogą sie mylić

Xone

Pad na baterie - trzymaja jakies 30-40h i nie trzeba ładować pada na kablu co 4h

Gry w jakości dla zwierząt  - o całe 180p mniej niz ps4

Wielkość konsoli, niczym premiera magnetowidów - cicha i chłodna konsola wielkości magnetowidu vs wyjący piekarnik

Pakowanie się w rynek pc - prawda

Ex tyle, co zjedzonej kiełbasy przez śmieszka Bluberka - wiecej ex niz u sony

Ograniczenie premiery konsoli dla wybranych krajów - ...

Wstępne pomysły na blokowanie używek. - pieśn przeszłosci

Boooom Szakalaka - ulalala

Zaoranie na śmietanie, ptakami ćwierkanie - autozaoranie ftw

fixd :sorcerer:

Edytowane przez kudlaty88

Opublikowano

Od początku roku już wyszło kilka gier takich jak Witness, Salt, SFV czy Firewatch

wszystko wyszło na STEM xDDDD

Spalił mu się laptop do ogrywania exów z XO.

Opublikowano

Playstation 4 :

Najlepsza oprawa gier

Najlepsze tytuły

Najlepsze nadchodzące tytuły

Najwięcej użytkowników

Xone

Pad na baterie

Pad na baterie to minus??? :yao:  Przynajmniej w odróżnieniu od tego guvna DS4 z rumuńskiego skrzypiącego plastiku posiadającego gumki ze zużytych, zdezelowanych opon marki Stomil z lat 70-tych XX-go wieku jest to pad BEZPRZEWODOWY! :kaz:

Opublikowano

weźcie mu nie odpisujcie, przecież on tkwi mentalnie ( i zapewnie intelektualnie) w roku 2014

moderacja powinna dla niego otworzyć temat poprzedniego CW, gdzie dyskusje o premierach konsol i blokowaniu używek były na czasie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.