Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Ciekawe jak kształtować się to będzie cenowo no i czy zrekompensują to jakoś posiadaczom starszej wersji (np. wymień stara za nowa za dopłatą)?

Podobno 400 dolarów.

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 988,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Ciekawe jak kształtować się to będzie cenowo no i czy zrekompensują to jakoś posiadaczom starszej wersji (np. wymień stara za nowa za dopłatą)?

Nie wierzę w żadną rekompensatę.

Opublikowano

Nawet DS emulował SNESa więc w czym problem?

Tak? Kiedy? Ja pamiętam jedno Homebrew odpalane z acekarda które działało jak gów,no.

Rekompensata, lol. Każą wam brać? Przecież moźecie sobie grać w te gierki na waszych PS4. Roszczeniowość graczy, która ujawniła się po tym newsie, jest urocza. Niczego nie muszą wam rekompensować.

Chwile to zajmie, ale gracze przyzwyczają się do tych nowszych modeli. Były płacze przy telefonach, były przy tabletach, a teraz?

Będziecie sonie mogli kupic taniej słabszy model, który odpali to samo. Ten, kto będzie miał ochotę pograć sobie z lepszymi cieniami to sobie kupi.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Nie wierzę w żadną rekompensatę.

W świecie cywilizowanym za coś takiego mógłby wziąć się GameStop (we Włoszech, za dopłatą, wymieniano tak straszne konsole na nowsze). To szybki sposób na skup maszynek, które potencjalnie mogą rozejść się na pniu z racji niższej ceny starszego modelu.

@fig: czyli ok. 1799zł na start w Polszy. Poczekam jednak na oficjalne info.

Opublikowano
 Poczekam jednak na oficjalne info.

Ja poczekam na ogólne potwierdzenie tej wersji, hehe.

Każdy news mówi o grach w 4K, ale w tym samym czasie każdy znający się w temacie zapewnia, że to niemożliwe, żeby 400 dolarowa maszyna pociągnęła gry w 4K. Coś tu nie gra.

I czy 4.5 odtworzy gry, które wyszły w poprzednich latach z lepszym frameratem czy ładniejsze wersje gier będą tylko w grach, które były tworzone już w czasach 4.5?

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Ale spokojnie, na początku 2017 ma zapowiedzą ps4.6 i klapy dalej będą miały problem, "czy ktoś jeszcze odkupi moją starą ps4.5?"

lol, jaka ta generacja jest żenująca, sony powinno wam przynajmniej za pół ceny sprzedawać te niby lepszą wersję pod okulary VR. Ale i tak dobrze wiedzą, że wszyscy to kupią, a potem będzie brandzlowanie ile to konsol nie sprzedali. Nie wiem co grosze, głupota graczy czy pazerność sony.

Opublikowano

Tak patrze na ten VR i :dynia:

Opublikowano

Ale spokojnie, na początku 2017 ma zapowiedzą ps4.6 i klapy dalej będą miały problem, "czy ktoś jeszcze odkupi moją starą ps4.5?"

lol, jaka ta generacja jest żenująca, sony powinno wam przynajmniej za pół ceny sprzedawać te niby lepszą wersję pod okulary VR. Ale i tak dobrze wiedzą, że wszyscy to kupią, a potem będzie brandzlowanie ile to konsol nie sprzedali. Nie wiem co grosze, głupota graczy czy pazerność sony.

Oczywiście ze głupota graczy, moim zdaniem VR Sony skończy tak jak reszta ich nadziewanych dodatków do konsoli, tak samo jak ps4k zostanie wprowadzone zeby napędzić sprzedaż telewizorów Sony 4k tak samo jak miało to miejsce z 3d

Opublikowano

Zależy czy reszta urządzeń tego typu też padnie, jak to się przyjmie to i Sony tego szybko nie porzuci

Opublikowano

z tego co czytam w internetach to PS4.5 już potwierdzone, rzeczywiście ma być mocniejsze a większa moc ma zagwarantować stabilny framerate pod VR :lol: czyli żeby się cieszyć z VR to trzeba wydać 500$ na VR z movem i kamerką + 400$ na nowe PS4, to już chyba lepiej zainwestować w oculusa. A Figaro i inne klauny już ćwiczyły stulejkę że NAJTAŃSZA WIRTUALNA RZECZYWISTOŚĆ SONY ZMASAKROWAŁO

Source or never happened, klasyczna guwno burza w CW XD

Opublikowano

Moze cos zle pamietam ale czy nie było przypadkiem podobnie z Playstation 3 - starymi Fatami a Slimami, ktore costam miały dodatkowego z 3D?

Edytowane przez Welna

Opublikowano

lel jakieś randomy coś napisały i mazeo ma mokro. To tak jakbyy mroku dał tweeta że cod najlepsza seria świata

Opublikowano

Moze cos zle pamietam ale czy nie było przypadkiem podobnie z Playstation 3 - starymi Fatami a Slimami, ktore costam miały dodatkowego z 3D?

Nie, różnice to tylko szczegóły jak bardziej energooszczędny procek, mniejszy zasilacz etc. FATy od FW 3.5 normalnie odtwarzały 3D.

Mam nadzieję że ta nowa konsola będzie tylko przystosowana do okularów i nic więcej w niej nie będzie. Słabo w (pipi) jak zrobią mocniejszą wersję.

Opublikowano

ch,uja w du,pę wsadzą jak zwykle co najwyżej

Opublikowano

jeżeli gierka jest przyrównywana do The Last of US i Half-life 2 to wiedz że się KURWA coś dzieje

FQ3zBy4.jpg?1

Opublikowano

ch,uja w du,pę wsadzą jak zwykle co najwyżej

No ale przecież można sprzedać Playstation 4.0, dopłacić kilkaset złotych i masz PS4.5. Sony takie dobre.

Opublikowano

Wydanie mocniejszej wersji w trakcie to bedzie koniec konsol jako takich i  mozna wtedy smialo zmieniac sie w dzwonnika z taboretem.

Generacja powinna minimum wytrzymac z 5 lat i tyle.Przez 2 lata wyszly, tylko 2 sztosy na PS4 no to cos tutaj nie gra.

Sa ludzie co wydaja na kebaby 2 kola miesiecznie, bo  ich hobby to wpie.rdalac fast foody i co to ma wspolnego z konsolami?

Opublikowano

ciekawe kto bedzie pierwszy ktory wymini sobie konsole na ps4,5 xD serio juz lepiej kupic xboxa ewentualnie sprzedac konsole w pi,zdu i zaprzyjaznic sie z pecetem 

Opublikowano

Ja chyba w piatek wymienie

Opublikowano

5 lat to dobry okres dla generacji konsol. W 2018 mogliby wydać, akurat na koniec dowaliliby TLOU 2 i coś od Rockstar. :xboss: 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.