Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

A ktos odejmuje jakies oceny xD?

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 992,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Mógłbyś wkleić te posty bo je przeoczyłem

Z góry dzięki

Opublikowano

Ok mam

wrzuciłem to do excela, policzyłem średnią ważoną, mediane, cosinus z cotangensa, i gdyby te cyfry podłożyć do wzóru na obliczanie tempa rozkładu skorupiaków z morza egejskiego wychodzi całkiem mocne 9/10

Co te boty 

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

Chodzi o ten post:

Recenzje są kopią tego co się działo przy premierze Alan Wake. Czyli albo ktoś pokochał, albo stwierdził, że jest "tylko" ok. Więc przeczuwam kolejny klasyk od Remedy :obama: Średnią natomiast psują dwie czwórki od Time i GB. Na Gameranking jest liczona tylko jedna czwórka i QB tam ma średnią 80%. 
Opublikowano

Ok mam

wrzuciłem to do excela, policzyłem średnią ważoną, mediane, cosinus z cotangensa, i gdyby te cyfry podłożyć do wzóru na obliczanie tempa rozkładu skorupiaków z morza egejskiego wychodzi całkiem mocne 9/10

Co te boty 

Nie rozumiesz, bo nie bawiłeś się w piaskownicy. 

Opublikowano

Podejrzewam, że występuje lekki ból pupy, spowodowany tym, że gra która miała być mesjaszem dla stajni xone, została tylko dobrą, i społeczeństwo zielonych użytkownikow, próbuje wszelkimi siłami i argumentami, powiedzieć nam że gra zasługuje na wyższe oceny, lub że inni się nie znają i (pipi).a się znają..

Opublikowano

No MS pienia przed kolejną porażką z Sony, więc zamiast gonić konkurencję, zajmie się dalszym wciskaniem ludziom Bugdowsa 10 i dobijaniem marki Xbox ;)

Opublikowano

raven wymień tę bravię hd ready, to może w końcu odkryjesz 1080p w GT6, Okami HD, czy Wipeoucie

1080p w GT6? Jakiś remaster wyszedł?

Okami jest w 4K :fsg:

Wipeout ma dynamiczną rozdzielczość, ale fakt, wygląda godnie.

Szkoda, że wystarczy jedna ręka moderatora forum o gierkach wideo PSX Extreme żeby zliczyć te produkcje w FHD na PS3 xD.

Kupowanie telewizora? Panie a na ch,uj mie to? No chyba nie po to, żeby grać w gry xD. 21" do CRT idealnie się nadaje do grania w zbieranie gier.

no jest

Okami w 4K co?

Opublikowano

Podobno to ścierwo od Cage'a, Detroid, też mocno będzie korzystać z PS4K.

image_detroit-30067-3428_0017.jpg

Kisne mocno ale Sony przytnie w uja z ps4.5.

A właśnie jak to jest,sony i m$ wys.rały midlegeny miedzy 8 i 9 generacja i dopiero przy ps4.5 mamy prawilna 9 generacje czy to sony wypuszcza słabego midlegena 9,10 generacji ruchwicząc ileś tam milionów posiadaczy ps4??

Tak

Opublikowano

Ponoć konsola może jednak wyjść w tym roku :) Co śmieszne, zapewne będzie 500 gb dysku xd 

Opublikowano

Ponoć konsola może jednak wyjść w tym roku :) Co śmieszne, zapewne będzie 500 gb dysku xd 

Oczywiście, że z 500gb dyskiem aby ciąć koszty.

Opublikowano

Razem z PSVR w zestawie za 1000$  :kaz:

Opublikowano

Niby jednak będzie kosztować 499 dolarów, a więc nie tylko z lepszym GPU, ale i CPU.

Opublikowano

Chodzi o ten post:

Recenzje są kopią tego co się działo przy premierze Alan Wake. Czyli albo ktoś pokochał, albo stwierdził, że jest "tylko" ok. Więc przeczuwam kolejny klasyk od Remedy :obama: Średnią natomiast psują dwie czwórki od Time i GB. Na Gameranking jest liczona tylko jedna czwórka i QB tam ma średnią 80%. 

Jak już cytujesz czyjeś posty, to wypadało podać autora.

Tam napisałem samą czystą brudną prawdę:

-Sytuacja jest zbliżona do premiery AW? Jest. Obie gry mają średnią w okolicach 80.

-Czy średnią psują dwie 4? No kolejny fakt i żadne odejmowanie tych ocen, bo one psuja średnią, ale nigdzie nie wspominam o ich niebraniu pod uwagę.

-Czy na gamerankings QB ma wyższą średnią? No kolejna brudna prawda, spowodowana między innymi tym, że serwis ten bierze pod uwagę tylko jedną skrajną czwórkę. 

Nie pozdrawiam użytkownika stulejaro. 

Opublikowano

Ależ poszedł raporcik za rozmiar gifa. :banderas: 

Opublikowano

Ależ poszedł raporcik za rozmiar gifa. :banderas:

square już w drodze łijjuu łijuuu

Opublikowano

no ale prosiłeś o 1080p i jes :pope:

Opublikowano

GT6 operates using a 1440x1080 framebuffer

No powiedzmy 1080p.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.