Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 993,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Bardzo fajna gierka, może byś ją znał gdybyś grał w coś oprócz halo i forzy. 

Opublikowano

AMD seems to be developing Nintendo NX APU

http://www.guru3d.com/news-story/amd-seems-to-be-developing-nintendo-nx-apu.html

Była jakaś wypowiedz wcześniej, że nowa konsola Nitendo "nie bedzie tak poteżna jak PS4" - dobrze pamiętam? Przypomnijcie prosze, chodzi mi o hardware. Ktoś chyba jeszcze na forumku beczunie z tego kręcił co oni chcą wydać tylko to o Nitendo chodziło czy coś innego?

A tu jeszcze coś o popularności w Polsce i troche o konsolach widziane oczami Europy

http://www.nintendolife.com/news/2013/11/feature_why_nintendo_isnt_popular_in_poland

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Prototype fajna gierka na 7. Dwojka mi sie bardziej podobala, ale to gry na raz.

Opublikowano

A tu jeszcze coś o popularności w Polsce i troche o konsolach widziane oczami Europy

http://www.nintendolife.com/news/2013/11/feature_why_nintendo_isnt_popular_in_poland

W sumie sama prawda ponieważ:

- W Polsce dominuje rynek PC i to się już raczej nie zmieni

- Polacy nadal nie lubią grać w gry bez polonizacji (a że rodzice kupują gry dla dzieci, to zawsze chcą aby ta miała wersje PL - co jest smutne, bo wielu z nas angielskich słówek uczyło się właśnie z gierek).

- Gry na PC są tańsze niż na konsole

- Nintendo w Polski rynek nigdy nie zainwestowało

- Gry od nintendo, w tym mario kojarzą się nam z grami dla dzieci (przeciętnemu kowalskiego). 

Ogólnie nina spier sprawę po dominacji pegazusa (który fakt, był podróbką). Powiem więcej, mój już wiekowy ojczulek nie gra w nic a nic - po prostu nie potrafi i nie lubi, ale jak mu dałem 3DS'a z Mario Land to w robocie ciął aż miło, a potem sam dopytywał się o podobne gierki, bo mariana przeszedł w kilka dni. Pożyczyłem mu wii u z 3D Land, to również się świetnie bawił, a chłop już wiekowy - gry nintendo potrafią cieszyć bez względu na wiek i szkoda, że tak olali Polski rynek. 

Edytowane przez Starh

Opublikowano

O tym wiadomo od premiery unity. :)

Opublikowano

Ale nie nie, to wyglada JESZCZE gorzej, pod kazdym wzgledem xD

Opublikowano

CD Projekt się popisał. W patchu 1.07 na X0 framerate na bagnach blokuje się na 20 fps:

Parity :Coolface:

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

Jak to chodzi, ahaha xD

Opublikowano

definicja szaleństwa według ubi. AC wygląda dobrze jedynie w cimeatic. gra sama w sobie już zasysa. ktoś jest w ogóle zdziwiony? :dunno:

Opublikowano

Czy to juz oznacza wygrana plejstesjszon ?

Opublikowano

Nie zapominajmy że na PS4 1080p, a na xbonku (pipi) rozmazane jak zwykle.

Opublikowano

Co ten cdpr to ja nawet nie...

Wsiadam do swojej maszyny i wracam kosic nagrody za galaktycznych przestepcow... np wczoraj dorwalem wstretnego polaczka, tak jest, nawet w kosmosie polaczki sie zachowac nie potrafia:

BVNw9Fh.jpg

agufxGI.jpg

Uwielbiam te gre:

rAh0ZeR.jpg

Opublikowano

Bansai co to jest? Bo wygląda interesująco.

Opublikowano

nawet w kosmosie polaczki sie zachowac nie potrafia

A to jest jakaś gra online w której potrafią się zachować? Przecież to obok ruskich chyba najbardziej nielubiana nacja w online grach.

A polskie serwery to już dopiero wylęgarnia patologii.

Opublikowano

nawet w kosmosie polaczki sie zachowac nie potrafia

A to jest jakaś gra online w której potrafią się zachować? Przecież to obok ruskich chyba najbardziej nielubiana nacja w online grach.

A polskie serwery to już dopiero wylęgarnia patologii.

Brazylijczycy tez sa mocni.

Opublikowano

Brazylijczycy tez sa mocni.

Tjaa,pamiętam czasy jak pykało się w Mu Online i Beerów. Było ich sporo i wyróżniali się tym,że większość łaziła w Brass armor+7 i ciągle o coś pytali w swoim języku zamiast nawijać na globalnym czacie po ang. Ale oni to byli raczej jako taka niegroźna ciekawostka niż jakiś problem.

Edytowane przez Paliodor

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.