Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Przecież pCARS na śmieć-boxie dalej chodzi w 900p i wyciąga 8-10 fps mniej niż na PS4 :reggie:

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 990,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

tXmCVAd.gif

Kolejny eks na pc, nie hamowany mocą konsol potrafi pokazać prawdziwą graficzną moc kart za 10 klocków. I ta fabuła. #tylkopc

Opublikowano

Taki jest właśnie wybór na Xboxie! Gorszy Ex który od 10 lat stoi w miejscu, bo multiplatforma wygląda tak, że nikt nie chce jej kupic ^^

Bomba prawdy o x-tryplu 900p.

Opublikowano

Najlepsze, ze roznice miedzy multiplatformami sa coraz mniejsze! Dlatego Ci wszyscy fani wyscigow nie kupili najlepszej symulacji jaka wyszla w ostatnich latach, bo "c(pipi) na Xboxie chodzi, jest rozmazana i ma sec. freezy!", sharefaktory z PS4 nagrany w 720p wyglada im "na gameplay z poteznego Peceta" xDDDDD

Forza 4 kupił każdy szanujący się fan sim racerów na X360  :)

Project Cars to ta gierka ze średnią 82% gdzie fani racerów masowo pozbywali się tej gry w ciągu 1-3 dni od zakupu? xDDDDD  a developer już w ciągu miesiąca znowu zaczął żebrać o hajs?  

Ja rozumiem że na szambie4 tradycyjnie brak gier od premiery i kilku lemingów kupiło PC i nawet mogło się im spodobać ale opanuj się, Król sim-racerów wraca we wrześniu:

preview.jpg

Opublikowano

tXmCVAd.gif

Kolejny eks na pc, nie hamowany mocą konsol potrafi pokazać prawdziwą graficzną moc kart za 10 klocków. I ta fabuła. #tylkopc

Jakbyś miał tylko PS4 to szarpałbyś te gierke jak reksio szynkę 

Opublikowano

Utwór z trailera FM6 wymiata.

Edycja Ultimate zapłacona.

Edycja Ultimate Forza Motorsport 6 zawiera:

- grę Forza Motorsport 6

- członkostwo VIP

- przepustkę samochodową Forza Motorsport

- pierwszy pakiet samochodów DLC do Forza Motorsport 6 (dostępny w dniu premiery)

- Pakiet Samochodów Dekady, w którym znajdziemy 10 specjalnie zmodyfikowanych i pomalowanych aut, takich jak 2015 Ferrari 458 Speciale, 2015 Lamborghini Hurácan czy 2013 McLaren P1™.

Zamów przed premierą, aby otrzymać też unikatowy samochód dodatkowy do Forza Motorsport 6, 2015 Mazda MX-5.

Posiadacze Edycji Ultimate otrzymają WCZESNY DOSTĘP do Forza Motorsport z możliwością gry 10 września 2015 roku. BONUS: Zakup przed 15 września 2015 roku, aby otrzymać następujące dodatki: Pakiet Samochodów Przedpremierowych Forza Horizon 2, Pakiet Samochodów Alpinestars oraz Pakiet Samochodów Duracell, 14 nowych samochodów do zebrania, prowadzenia i modyfikowania w Forza Horizon 2 na Xbox One, bez dodatkowych opłat.

:obama: 

Klaptusie wracać do kickstarterowego indyka racingów - project cars, albo żelaznych 30fps w drive(pipi)e

Edytowane przez Wieslawa

Opublikowano

Nie wiem kto to "was", ale mogę potwierdzić, że dla mnie jak najbardziej zaje.b.ista gra. w FM5 spędziłam grubo godzin, na samym Norshleife minimum 50.

W singlu zrobiłam prawie wszystkie wyścigi już też, a jest ich ogrom. Pewnie na 100h jazdy.

Mimo kilku wielu wad - wspaniały tytuł startowy.

Edytowane przez Wieslawa

Opublikowano

PS+ na przyszły miesiąc:
Lara Croft and The Temple of Osiris - PS4
Limbo - PS4
GoW: Ascension - PS3
Stealth Inc 2 - PS4, PS3, PSV
Sound Shapes - PS4, PS3, PSV
Castlestorm - PS3, PSV

GWG na przyszły miesiąc:

Metal Gear Solid V: Ground Zeroes XB1

How to Survive: Storm Warning Edition XB1

Metro 2033 X360

Metro: Last Light X360

Dyskutujmy. 

Szczerze, to o How to Survive: Storm Warning Edition nigdy nawet nie słyszałem, a Temple of Osiris podobno rozczarowujący w porównaniu do poprzedniej części. 

Opublikowano

Obie usługi w tym miechu prezentują się bardzo dobrze. 

Chętnie ogram tego mgsa za darmoszkę. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

PS+ na przyszły miesiąc:

GoW: Ascension - PS3

Biedny Medrek,kupil GoW w grudniu na przecenie a gdyby tylko poczekal 8 miechow mial by ''za darmo''

Opublikowano

Sound shapes świetna gierka, kusi mnie zeby kupić sobie dlc do niej xD

Opublikowano

nadrób sobie LOTR od Dwóch Wież, albo Gwiezdne Wojny od drugiej połowy Imperium Kontratakuje. Zamotanie będzie podobne.  :dog:

Opublikowano

nadrób sobie LOTR od Dwóch Wież, albo Gwiezdne Wojny od drugiej połowy Imperium Kontratakuje. Zamotanie będzie podobne.  :dog:

wut? :dog:

Opublikowano

Nie będziesz wiedział o co chodzi w Ground Zeroes, ponieważ nie ograłeś trójki.

Opublikowano

Jesteś pewien?

:kaz:

Opublikowano

to serio nie ma sensu. historia jest konsekwencją tego co wydarzyło się pod koniec PW. No i kurfa zayebiście wygląda stopniowa przemiana gł. protagonisty, w znanego z pierwszych odsłon wroga Soilda. 

Opublikowano

To sobie ogram PW na jakimś emu or sth i będę na bieżąco, nie widzę problemu. :cool::lapka:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.