Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Wychodzi tyle dobrych gier w tym i następnym roku a wy serio gracie w gierki w których ściga się samochodami? Nawet mi was nie żal.

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 988,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

@nobody

No silnik pięknie chodzi, ale wodotrysków to w nim zbytnich nie ma. Taki Wiesław 3 zrobił na mnie o wiele większe wrażenie.

Natomiast fajne jest to, że wygląda nadal dobrze i zapewnia 60fps w takim sanboxie jak MGS. Szacunek za to. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

No wiadomo, że przy 60 klatkach nie będziemy podziwiać widokówek rodem z Wiedźmina.

Opublikowano

Wychodzi tyle dobrych gier w tym i następnym roku a wy serio gracie w gierki w których ściga się samochodami? Nawet mi was nie żal.

ta atencja remasterem korytarza w 30 fps , demem samochodzików i wmawianiem sobie lepszej wersji Mejsasza w dniu jego premiery jest po prostu smutna  :smutas:  

@nobody

No silnik pięknie chodzi, ale wodotrysków to w nim zbytnich nie ma. Taki Wiesław 3 zrobił na mnie o wiele większe wrażenie.

Natomiast fajne jest to, że wygląda nadal dobrze i zapewnia 60fps w takim sanboxie jak MGS. Szacunek za to. 

no w końcu to cross gen. pomyśl o takim W3 (W4?) z rock solid 30 na tym enginie. 

no i albo Grafika, albo framerate  :dunno:  

Opublikowano

meanwhile screen z nowego mesjasza racerów zamieszczony na forumku

pAiOWyWl.jpg?1

i jeszcze w ruchu

http://i.imgur.com/h65lzES.gif

To jest jakaś kolejna marna prowokacja knura spencera? Czy może standardowy powrót do 2005? Ta "nowa generacja" na x-dałnie. :obama:

Opublikowano

Szkoda tylko że ten silnik to własność konami. :reggie:

Opublikowano

meanwhile screen z nowego mesjasza racerów zamieszczony na forumku

pAiOWyWl.jpg?1

i jeszcze w ruchu

http://i.imgur.com/h65lzES.gif

To jest jakaś kolejna marna prowokacja knura spencera? Czy może standardowy powrót do 2005? Ta "nowa generacja" na x-dałnie. :obama:

Geometria mocno zajeżdża tymi starymi trupami, co to teraz karol tylko na nich gra

Un2OuUL.jpg

to z x360?

no ni choya się nie zdecydują czy framerate czy grafika xD

Opublikowano

Geometria mocno zajeżdża tymi starymi trupami, co to teraz karol tylko na nich gra

Un2OuUL.jpg

widze fota prawilnie podczas STANDING ON THE EDGE OF THE CRATER :banderas:

prawie

Opublikowano
Opublikowano

super te kasety, tylko szkoda że pewnie gimbaza odpala skrillexa przez spotifaj w tle :/

Opublikowano

Resident-Evil-Origins-Collection-anuncia

Resident Evil Origins Collection ukaże się w fizycznym wydaniu na konsolach obecnej generacji. Jak wspomniano wcześniej kolekcja składać się będzie ze zremasterowanych Resident Evil i Resident Evil Zero. Wydanie zbiorcze ukaże się w Europie 22 stycznia 2016 roku. Produkt wyceniono na 39,99 dolarów czyli około 150 złotych.

http://www.pssite.com/news-44025-capcom_zapowiada_resident_evil_origins_collection.html

To plus zatwierdzenie powstania remake RE2 <33333

Opublikowano

nie no kozacko wyglada msg5 - swietne oswietlenie i super realistyczna paleta barw (nie to co kreskowkowa forza6 wygladajaca jak kontynuacja auto modelista capcomu z ps2), super plynny framerate nawet przy turbo zadymach - jestem pod wrazeniem i to wielkim, jedyny minus jaki widze ale to sie tyczy konsolowych wersji to slaba rozdzielczosc cieni

Opublikowano

screenshot-original1a2r90.png

xDDDDDDD

w temacie kazdy narzeka na otoczenie, ze jest biedne, ze alliasing mocny, ze model jazdy latwiejszy, ale jak od poczatku w temacie o forzie6 pisalem, ze grafika szalu nie robi to zaraz mnie boty jechaly xDDDD

Opublikowano

No bo nigdy w to nie zagrasz jednoplatformowcu więc dlatego cie jechali. :lapka: 

Opublikowano

Piękny bul dópki klapów spowodowany posuchą u nich w temacie ekskluzywnych race-simów :cool:

Opublikowano

ne no beka z tej forcy, kto by chciał jedzić w kółko? no ale też beka z ps4 

7HNuR1N.gif

jak można się jarać wersją na ps4 skoro jest tak biedna w porównaniu do pc? dobrze chociaż, że te 60 fpsów trzyma. 

Opublikowano

U klapów zaciemnienie, jak za czasów Stanu Wojennego :reggie:

Opublikowano

Może poszli już spać na ps4 xbocie?

Opublikowano

Może poszli już spać na ps4 xbocie?

Tak to sobie tłumacz :Coolface:

Opublikowano

ułomy z głupszego forum rzeczywiście każde prowo omawiają na ircu, pewno planują wszystko na tablicy jak heisty w gta

Teraz beka i nerwowe wyzwiska, ale połowa botów łyknęła prowo i pisała tu o "lepszych szczegółach twarzy" w MGS na XO na podstawie posta wrzuconego przez Irasa na GO xD

Opublikowano

Nikt poza typami z go, fickiem i mazzeo nie wchodzi na ten śmietnik więc o czym ty pier.dolisz? Kolejne rozdwojenie jaźni po mocarzu? 

Opublikowano

bezkitu ale rozje.bali, genialne prowo padam na kolana bow.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.