Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

A nie jest potwierdzone, że rozdzielczość będzie dynamiczna?

jak będzie roz(pipi)unda od czasu do czasu to spadać będzie rozdziałka żeby było stałe 60fps

wole to niż "stałe" 60fps jak w killzone shadow fall :xboss:

btw jak to wygląda :obama::banderas: :exact: dominacja jak za czasów xbox 360

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 986,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Nic nie zrobisz ze niektorzy wola dynamicznie spadajace klatki :yao:

Opublikowano

Przecież w KZ nie ma ani 1080p ani 60fps. :yao:

Opublikowano

Czyli nie twarde 1080 jak było w zakładzie.

Przecież zakład został zakończony kiedy lemonka dostał bana. 

Opublikowano

Jakby rozdziałka spadała do 900p to byłoby świetnie patrząc na oprawę i fakt, że śmiga to w 60 klatkach. No ale pewnie będzie spadać do 720p. Kij z tym, ważne by było stałe 60 klatek.

Opublikowano

Obstawiam raczej spadek jakości modeli na rzecz płynności animacji i wysokiej rozdzielczości. W Titanfall da się doczuć to 792p, zwłaszcza jeśli walczyć na średnio-długim dystansie (nie chodzi mi o długo od snajperek). Reakcja musi być natychmiastowa jeśli masz przed sobą wprawnego gracza, a zdarza mi się nie wypatrzeć oponenta w gąszczu NPCów. W tak skillowej grze jak Halo jest to niedopuszczalne, bo sekunda nieuwagi, nawet w 1 na 1, może skutkować stratą pancerza spowodowaną celną serią z battlerifle.

Opublikowano

potwierdzone 1080p

lemoniada wypi/erdala w takim razie

a sorry już to zrobił :yao:

Ale bedzie grane :obama:

A klapy co ? Tearaway ? :yao: ciekawe czy klapeusze zapadną w sen zimowy jak miś yogi, czy bedą udawać że maja w co grac xD

Jak dobrze byc graczem z krwi i kości

Jak dobrze jest posiadać Xboxa

Najlepsze gry, najlepszy pad, najlepsza usługa sieciowa

Czego chcieć wiecej ?

Opublikowano

Ależ to nudnie wygląda.

Opublikowano

Uwielbiam klapy, ktore mowia, ze Halo to syf, a jaraja sie przegownianym killzonem i resistancem, jak bardzo musi bolec oszukiwanie samego siebie :(

Opublikowano

Ja tam nigdy nie zrozumiałem o co caman z tym Halo i nie że jestem jakimś januszem - mi po prostu charakter tych gier nie podchodzi ;(

Z drugiej jednak strony szanuję jaranko tą serią, bo wielu ceni sobie multi w Halo (ja w czasie boomu na master szefa wolałem zagrywać się w wowa i sc2). 

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Ja się zacząłem o wiele bardziej jarać w momencie, gdy ogarnąłem jakie jest uniwersum i ogólnie historia ;)

Opublikowano

Jak to wygląda! 60fpsów 1080p, sonyboty na kolanach z pełnymi ustami od zawsze i na zawsze :)

animation2gnsa1.gif

:fsg:  :banderas:  :obama:  :daddy:  :xboss:

Nie dla psa kiełbasa.

Opublikowano

Jezu ale to jest nijakie i bez szczypty klimatu. 

Opublikowano

Góvno tak zwane.

Opublikowano

Zapowiada sie zayebiscie

A hejterzy, wychowani na dojrzalych szczelankach od sony, szukajacy w grach przede wszystkim graficzki i debile ktorzy nie sa w stanie docenic tego, ze Halo konsekwetnie podaza wlasna droga w branzy gdzie wszystko coras czesciej wyglada tak samo

Dupa cicho

Opublikowano

Wyglada lepiej od MGSa

Opublikowano

Ten obraz zaprzeczenia klapów spowodowany bólem dupska, gdy po raz kolejny na Xa wychodzi coś zjawiskowego jest jak miód na moje serce. :fsg:

Wiedziałem, że jesień będzie okrutna dla kubotów, ale nie sądziłem, że aż tak bardzo będą deptani. :banderas:

Opublikowano

H5 na tych screenach wyglada rownie monotonie co Killzone 2. Ale z KZ beczunia a H5 mesjasz c'nie :dynia: Szaro, buro, jakies fiolety, no ku.rwa kompozycja jak z kompostownika. Ale to przeciez idealne srodowisko do zerowania dla robactwa. Zielonego robactwa.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.