Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 986,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Najlepsza wersja znowu na systemie Microsoftu. :xboss:

Opublikowano

Przy takiej różnicy w ocenach można śmiało mówić o exie na PC :fsg:

Opublikowano

medal of honor frontline > codziki, battlefildy i inne gówna

(pipi)a ile ja bym dał, żeby ktoś zrobil wojenną strzelankę w podobnym stylu... ten klimat i ten ost <3

Opublikowano

Recki SOMA :banderas: Kolejny zayebisty, nietuzinkowy eks na PS4, który nie polega na pif pafie.

79 :yao:

https://www.youtube.com/watch?t=122&v=gYvfq7Vui4Q

nie martwcie sie klapiszcze jak dobrze pojdzie za rok sobie zagracie :yao: x2 

beka was straszna buhahahah

Edytowane przez kubson

Opublikowano

Recki SOMA :banderas: Kolejny zayebisty, nietuzinkowy eks na PS4 którego nigdy nie ogram.

fix'd :Coolface:

Opublikowano

Q4toknS.jpg

:banderas: :banderas: :banderas:

Kolejny cyfrak na PS4 co nie może przebić średniej KALIMB'y na Xone  :reggie:

Xbone i te jego nietuzinkowe ex'y które nie polegają na pif pafie  :fsg:

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

:mog:  :obama::banderas::fsg::xboss:

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

na pewno wyglada lepiej niz wersja na ps4 :yao::sorcerer:

Opublikowano

Jarać się Tomb Raiderem, no kur.wa.

Opublikowano

Nie perdol ludwes, wyglada fajnie.

Opublikowano

trzeba uczciwie przyznac ze wygląda to lepiej od Uncharted 4

gra zmiecie uncharted ale klapy tej prawdy niestety nie zaakceptuja

Opublikowano

Cycki i tyłek Lary>dałn Drejka

Opublikowano

Przewinąłem ten gameplay z Tomb Raidera na trzy momenty. W jednym był cover shooter, w drugim kontekstowa wspinaczka, w trzecim wychylanie gałki do przodu w ''emocjonalnej'' kontekstowej sekwencji. Kim trzeba być, żeby się tym jarać.

Opublikowano

Przewinąłem ten gameplay z Tomb Raidera na trzy momenty. W jednym był cover shooter, w drugim kontekstowa wspinaczka, w trzecim wychylanie gałki do przodu w ''emocjonalnej'' kontekstowej sekwencji. Kim trzeba być, żeby się tym jarać.

Bez kitu.

No ale skradanie nawet przyjemne. 

Opublikowano

1080p, 60fps,otwarty swiat,LARA CROFT, grafika PIERWSZA klasa, Fabularnie zapowiada sie MEGA

>

30 fps, korytarz,skrypty,kapiszon,meh,na sile robia kontynuacje,natan drejk, na plus grafika

Opublikowano

Jaracie się jakimiś gniotami, nie to co gierki widmo na PS4!

Opublikowano

xD no rejwen rejwen idealnie to podsumował.

Opublikowano

xDDD jakby w ten trailer dali scenki z remastera to by przeciez nikt nie odroznil, zaraz boty pewnie dostana skurcz odbytu bo uznaja, ze hejtuje bo zagram za rok ale technicznie to jest praktycznie poziom definitive edition, to i jak wyglada forzy6 to wieksze rozczarowania jesli chodzi o wizualnia i ostateczny dowod, ze xone w kwestii oprawy dobil juz do kazdego brzegu brodzika (jedynie quantum break ma przeblyski)

Opublikowano

xDDD jakby w ten trailer dali scenki z remastera to by przeciez nikt nie odroznil, zaraz boty pewnie dostana skurcz odbytu bo uznaja, ze hejtuje bo zagram za rok ale technicznie to jest praktycznie poziom definitive edition, to i jak wyglada forzy6 to wieksze rozczarowania jesli chodzi o wizualnia i ostateczny dowod, ze xone w kwestii oprawy dobil juz do kazdego brzegu brodzika (jedynie quantum break ma przeblyski)

Nie to co order, który tak ogrywałeś c'nie. :teehee:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.