Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Jrszcze ciagle podjazdy do wagi mendrka, kazdy wie ze mendrek nie grzeszy wygladem czy waga ale na milosc boska wygarniac to co post, kij wie czy jest gruby bo nic nie robi czy na cos chory, raz na jakis czas smiesznie ale by co post jechac...wklej moze swoje zdjecie, zobaczymy jakie z ciebie ciacho

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 989,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

buahhahahah, jak mendrek sie pogubil w zeznaniach xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Hehe, pewnie dotarlo do niego jakie szambo wspiera  :D

Opublikowano

Jezuuu Ocelot wypier.dalaj nudny bezbeku. To juz wole czytac mendrkowe wywody :(

Opublikowano

Juz nie musze 20x ogladac zdjecia Mendroslawa - #teamignor.

Opublikowano

no przecie widzisz kurfa ze to model dla maniaka plejsztejszyn z 94 cm wzrostu.

Opublikowano

Serio, zabierzcie tego bezbekolota stąd :(

To go zbanuj pierdoło. Przydaj się raz do czegoś

Opublikowano

Jeszcze tylko zakup AMD i szach mat.

Gdyby Sony od każdej wydanej gry na havocu i sprzedanej konsoli na układach AMD zabuliło % Microsoftowi, może w końcu by się czegoś nauczyli.

Edytowane przez Yeah Bunny

Opublikowano

Ile to juz zarcikow tylko dzisiaj padlo nt tuszy ze strony ocelota? Z 10? No ilez (pipi)a mozna? Zobacze jeszcze jeden i kolega pozegna sie na amen z CW, tutaj trzymajmy sie beki z krzemowych podzespolow i (pipi)owych gustow, nie z tego ze ktos wazy tyle czy tyle.

Opublikowano

Nie przeszkadzaj grubasie. 

chansub-global-emoticon-ddc6e3a8732cb50f

Opublikowano

Sutek ty gruby klocu  :cool:

Opublikowano

Ale morda wstretny xboto-blacharzu :taknieco:

Opublikowano

:shout:

Opublikowano

Rozumiem, że w CW ale są pewne granice dobrego smaku.

Opublikowano

Nadal wierzysz że xbox podniesie sie kolan? :yao:

Przypnę tylko że Ps4 kontroluje 90% rynku w Europie, Azji, Ameryce Poludniowej, Australii a w Północnej Ameryce ma 60% rynku. Wojna konsol się skończyła, tym bardziej w Polsce gdzie na 1 xboxa przypada 50 Ps4 :reggie:

Opublikowano

jestem pewien, że na tych wszystkich rynkach ludzie jedzą też więcej kartofli niż kawioru z jesiotra, no ale co z tego wynika dla smakoszy kawioru?

Edytowane przez Wieslaw

Opublikowano

Że ich kawior to jakaś chińska podróba z biedry, a normalni ludzie nie są naiwni, i wybierają to co dobre od lat i sprawdzone.

Opublikowano

Hehe czyli potwierdziłeś, że nie jesteś normalny. :hi: 

Opublikowano

Suteq kiedy mam ci to ps4 wyslac

Opublikowano

No po premierze u4 jak już sobie je ograsz. :hi: 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.