Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Rozumiem,  że baza użytkowników XBOXA w PL = forum Pe xD

Edytowane przez Soul

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 991,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

- na xbonie nie ma community

- masz golda?

- nie

xdddddddddddddddddddddd

Opublikowano

Haven, nie opłaca mi sie kupować golda aby pograć z 5 osobami z forumka w jakies multi.

XD

Opublikowano

Haven, nie opłaca mi sie kupować golda aby pograć z 5 osobami z forumka w jakies multi.

:dynia:

Opublikowano

Niemal każda xboksowa gra jest stworzona do gry online.

Nie opłaca się, Starh.

Opublikowano

:dafuq:

Opublikowano

Gdy nawet Macio wyśmiewa Twoje posty, to wiedz, że coś się dzieje.

Opublikowano

Starh do kiedy masz wykupionego plusa? :lapka: 

Opublikowano

Ja przeszedlem podstawke DC i jakos uwazam, ze wiecej niz na 7 nie zadluguje, grafa ladna tylko w deszczu, malo wszystkiego, a model jazdy wcale specjalnie nie robi :lapka:

Opublikowano

Macio smieje ze ze starha ze nie ma golda i nie warto kupic, a sam gra w kolekcje kapiszonow z wykastrowanym multi xD. Ale tak to juz jest jak sie jest umyslowa ameba bez wlasnego gustu.

''ooo ludzie biora Drejka tez wezme i bede zachwycony moze znowu polubia mnie na planecie plejstejszon''

''ooo Starh napisal cos glupiego tez sie podczepie i posmieje moze znowu mnie polubia w zielonym krolestwie''

Zalosne.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Suteq jeszcze z 6 miechów plusa zostało :E

Poza tym w mutiplatformy gram na szrocie, a nie dekoderze wiec na tym drugim gold mi nie potrzebny aby pograć w forze czy sunseta.

PS

Sunset>koleś w czapeczce

Edytowane przez Starh

Opublikowano

W Halo i Gyrosy też grasz sam? Biedactwo.

Opublikowano

W ogóle jak tam community Diablo na PS4, jeszcze istnieje czy gierka już dawno pogoniona, żeby za dużo nie stracić i było na kolejne niszczatory growych światów?

Opublikowano

Zeby grac w diablo na ps4 online tez trzeba miec plusa?

Opublikowano

A co z tym diabolo na ps4 było nie tak? ja bym nawet pograł w coopie 

Opublikowano

Nic, po prostu można było cheatowac, powielac ekwipunek jak na poprzedniej generacji i raven płacze od rana, że mu grę popsuli...

Edytowane przez easye

Opublikowano

ale mendrek pisał, że tylko na PC są cziteczy, więc jak to na PS$?

Opublikowano

Wy tu toczycie bekę z konsol, a tymczasem w zakupach growych wszystko i wszystkich ora nowy wyznawca pc master race :sorcerer:

Edytowane przez columbo

Opublikowano

ale mendrek pisał, że tylko na PC są cziteczy, więc jak to na PS$?

Konsole - wyjatek

PC - codziennosc

:reggie:

Opublikowano

No poza Diablo, w ktorym nawet nie ma PVP nie potrafilbym nic wymienic...

Opublikowano

ponad 5mln sprzedanych MKX

#bijatykinikogo

Opublikowano

No nie dziwię się, w okresie kiedy ta gra wychodziła nie było nic ciekawego aż do czasu W3. Jakby wydali ją w lipcu to też by się sprzedała, bo nic innego by nie było. :dunno:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Marka i dobry marketing i wystarczy. 

Opublikowano

Za dwa tyg Sony ma konfe w Paryżu wiec klapy prawie jak nasz Zespol Narodowy jada do Francji wygrywać życie, a boty będą strzelać do krasnali xdddddd

Nawet mi was nie żal.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.