Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

w tej grze nawet pistolet jest na korbke xddd

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

mogles wziac na swoj pc nasa game rig, w koncu juz w pon bylo wiadomo ze na konsolach spyerdolina

Ostatnio komputer służy mi tylko do pracy i gierek retro i wolę żeby tak zostało ;)

Opublikowano

Jak dobrze, że mam next-genowego Tomb Raidera  :obama:

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Soul! Wskakuj Czezkiemu na kolana bo coś się dzisiaj chłopak nam za bardzo rozbrykał ;)

Opublikowano

Najwięcej na świecie jest PC! :sorcerer:

Opublikowano

Ponoć 12mln kopii Fallout rozesłano do sklepów i większość z tego już sie sprzedała

Cooo?

Opublikowano
:obama:
Opublikowano

Ponoć 12mln kopii Fallout rozesłano do sklepów i większość z tego już sie sprzedała

Cooo?

Jakoś wątpię w te 12mln sprzedanych ale jeśli to prawda to beka nieziemska. Bethesda się przynajmniej całkiem utwierdzi w przekonaniu,że po co się wysilać jak i góvno się sprzeda XD

Najwięcej na świecie jest PC! :sorcerer:

Nie zapominaj o smartfonach.

Opublikowano

Cooo?

Nie od dziś wiadomo, że gów.no sprzedaje się najlepiej.

Opublikowano

Cooo?

Nie od dziś wiadomo, że gów.no sprzedaje się najlepiej.
I do "gofna" leci duzo glupiutkich muszek
Opublikowano

No to juz wiadomo dlaczego playstation sprzedaje sie tak dobrze

Opublikowano

Ale wy wszyscy z grafą i tymi klatkami macie problemy.....A teraz idę se pograć na C64!!!

Opublikowano

Cooo?

Jakoś wątpię w te 12mln sprzedanych ale jeśli to prawda to beka nieziemska. Bethesda się przynajmniej całkiem utwierdzi w przekonaniu,że po co się wysilać jak i góvno się sprzeda XD

hehe

Chociaż w sumie gdybym był CEO tej firmy to również nie zainwestowałbym żadnych $ w nową technologie - dopóki lemingi kupują jak oszalałe, dopóty będziemy robić gry jak robiliśmy. Krótkie story line:

(dokładna data nieznana) Maryland, Stany Zjednoczone

- Tadku wyjdź i rób tego Fallałta

- Ale ten silnik..

- O nowym silniku nawet nie wspominaj! Wrócimy do tego "kiedyś". 

.

.

.

Opublikowano

Cooo?

[janusz] Super wiadomość. Szybciej stanieje i się kupi używkę[/janusz]

Opublikowano

„Jesteśmy bardzo dumni z Todda Howarda oraz jego doświadczonego i utalentowanego zespołu Bethesda Game Studios, który stworzył kolejną wyjątkową grę. Fallout 4 to prawdziwe arcydzieło techniczne i fabularne, które dostarczy fanom setek godzin zabawy w pełnym tajemnic, fascynującym i przepięknie odtworzonym świecie.”

Vlatko Andonov, prezes Bethesda Softworks

:banderas:
Opublikowano

„Jesteśmy bardzo dumni z Todda Howarda oraz jego doświadczonego i utalentowanego zespołu Bethesda Game Studios, który stworzył kolejną wyjątkową grę. Fallout 4 to prawdziwe arcydzieło techniczne i fabularne, które dostarczy fanom setek godzin zabawy w pełnym tajemnic, fascynującym i przepięknie odtworzonym świecie.”

Vlatko Andonov, prezes Bethesda Softworks

:banderas:

Hahahaha (czytaj chwale bo daja mi kase)
Opublikowano

Nie wiem czemu, ale skojarzylo mi sie z klapami ktore powtarzaja co roku ze: "rok XXXX bedzie rokiem playstation"

https://youtu.be/pHfD3QYDUAI?t=43s

Ehh, przez ten temat juz nawet na takie filmiki patrzy sie inaczej :dunno:

Opublikowano

Fallout zdecydowanie gotg :banderas:

Opublikowano

Najglupszy początek w grach video od czasów Ponga. Jest tak kur,rwa niesamowicie głupi w połączeniu z tym, co się dzieje po pierwszych dwóch godzinach, że się idzie zesrać z żalu.

Opublikowano

Dziwne czasy. Nowy CoD i Assassin sprzedaje się gorzej od poprzedników (w przypadku AC już drugi rok z rzędu), a takie przeciętne graficzne behemothy skierowane głównie do hardkorów z nadmiarem wolnego czasu idą jak woda. Mam wrażenie że coraz większy wpływ na sprzedaż gierek mają youtuberzy i lets playery, nie interesuje się Falloutem 4 a co nie wejde na youtube to jakieś wideo z nim związanym jest...

dobrze że chociaż Wiesiek ma raczej gwarantowane GOTY.

Opublikowano

No ostatni Fallout wyszedł 5 lat temu więc ja się absolutnie nie dziwię, że teraz nawet z lodówki wyskakuje Fallout. 

Wiesiek też wyskakiwał z lodówki w maju. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.