Opublikowano 31 lipca 20177 l Do 4paka jest akurat czterech nie licząc Bonanzy ;p trzeba tylko jakiś termin zaproponować.
Opublikowano 31 lipca 20177 l 100% to kiedys przy okazji sie wbije, nie mam parcia zeby byc pierwszym w tej kategorii. Teraz to ja musze odpoczac sobie od tej gry, pora na dzialke, grilla, basen, wiatrowke i jeszcze nowy numer psxe przyszedl to sobie cos poczytam. YEBAC STATKI KOSMICZNE! A co do 4paka, wystarczy przez 2 sekundy byc w wingu zeby trofke zebrac, bez problemu idzie sie dogadac, jak bedzie wam brakowalo to zawsze moge gre na te 5 minut odpalic.
Opublikowano 31 lipca 20177 l Ja teraz jestem wieczorami gdzieś max do północy, piszcie śmiało, zawsze mogę zmienić grę, żeby na tę chwilę wbić się do czteropaka :)
Opublikowano 31 lipca 20177 l Spoko - zrobi się bez problemu, nawet jak będzie więcej chętnych każdemu wpadnie: Ja, Figuś, Komar, Wredny. Jak ktoś jeszcze to śmiało pisać, wcześniej na forum da się znać :)
Opublikowano 1 sierpnia 20177 l Jezuuuuuuu, udalo sie. I chyba jestem pierwszy. :D https://psnprofiles.com/trophy/6291-elite-dangerous/1-right-on-commander Szacun, że Ci się chciało tak cisnąć :)
Opublikowano 1 sierpnia 20177 l Wczoraj wpadła pierwsza misja za milion. Piraci to jednak szczodrzy ludzie :)
Opublikowano 1 sierpnia 20177 l Thargoidy nadchodza! Wraz z biegem czasu jedna z ich 'baz' na planecie sie powieksza/wynurza:
Opublikowano 2 sierpnia 20177 l Węszę nowe statki do oblatywania i koalicje z kosmitami #kolaborant #swiniabezzasad
Opublikowano 4 sierpnia 20177 l Klimatach Elite czyli? Tak na szybko i pomijając to, jaki w sumie klimat ma Elite to polecam serię Expanse, dobre, "widowiskowe" sf. Chcesz space operę? "Statek, który śpiewał" Anne McCaffrey, czy też "Gwiezdny przypływ" Brinna Nowela to mus. "Wieczna Wojna" to z kolei bardzo ciekawa koncepcja wojny z obcymi. Warto też przeczytać "Gwiazdy moim przeznaczeniem" Alfreda Bestera. Tak na szybko, bo bardzo dużo sf przeczytałem w młodości i tak naprawdę sam już nie pamiętam, co tam było.
Opublikowano 5 sierpnia 20177 l Kurde, czy to multi jeszcze żyje? Wczoraj w nocy udało mi się załapać na jakiś TDM, ale musiałem iść spać, dziś pół godziny wiszę w lobby i ni chooya. Ktoś się orientuje, w jakich porach jest tam najbardziej ludno? Bo zostało mi 8 wygranych w TDM, no i ten nieszczęsny level (dopiero 26.). Szkoda, że wcześniej do tego nie przysiadłem, Bansai miał wyczucie, żeby to zaliczyć jak najszybciej.
Opublikowano 5 sierpnia 20177 l innego wyjścia nie widzę, jak komuś na platynie zależy, nikt nie mówi że to trzeba w jeden dzień zrobić kilka ustawek i hejo
Opublikowano 5 sierpnia 20177 l Powiedzcie mi jak jest ze stabilnością serwerów i połączeniem sieciowym w tej grze? Są lagi i kicki z serwera?? Bo w takim GTA Online albo Elder Scrolls Online to tagedia (przez lagi w eso nie mogę wbić emperora na pvp a tym samym platyny w eso a brak mi tylko jednej trofki). Jak to wygląda w Elite Dangerous?? Bo gra mnie kusi, nęci ale obawiam się że będa te same cyrki co w wyżej wspomnianych pozycjach online....
Opublikowano 5 sierpnia 20177 l Gram w Open Play i wywalanie się zdarza, ale to na pewno nie ten poziom częstotliwości, co wyżej wymienione. Rzekłbym, że problem jest marginalny - występuje, ale bardzo rzadko.
Opublikowano 6 sierpnia 20177 l Wreszcie odwiedziłem mateczkę Ziemię ale ja nie o tym O co chodzi z tymi combat bond? Bansai? Jest CG z tym związane i chciałbym wbić tą trofkę i bawić się dalej po swojemu :]
Opublikowano 6 sierpnia 20177 l Combat Bond to nagroda za udzial w strefach konfliktu - low/high intensity conflict zone. Wbijasz do strefy, na prawym panelu w okienku najbardziej na prawo na samej gorze masz wybor strony konfliktu, wybierasz strone no i walczysz, potem wracasz do stacji CG, contacts i tam oddajesz combat bondy.
Opublikowano 6 sierpnia 20177 l Ja nie Bansai ale... lecisz do conflict zone, z prawego w panelu z ostatniej zakladki wybierasz po której stronie chcesz walczyć i zaczynasz strzelać w czerwonych. W bazie zdajesz tak samo jak Bounty.