Opublikowano 30 lipca 20159 l Autor Tak, zrobią wysoko budżetowego jrpga i wydadzą go tylko tam, gdzie konsola radzi sobie najgorzej. Sure.
Opublikowano 30 lipca 20159 l No dlatego wychodzi też na 3DSa żeby podreperować sprzedaż w Japonii. Na Ps4 zarobią jakieś drobne przy okazji.
Opublikowano 30 lipca 20159 l Brak konkretnych planów wydania na zachodzie http://polygamia.pl/Polygamia/1,107162,18456273,krotka-pilka-nie-ma-konkretnych-planow-wydania-dragon-quest.html Zapomniałeś dodać oficjalnie , nieoficjalnie to nie SE a samo Sony ma zająć się wydaniem X i XI na PS4
Opublikowano 31 lipca 20159 l Brak konkretnych planów wydania na zachodzie http://polygamia.pl/Polygamia/1,107162,18456273,krotka-pilka-nie-ma-konkretnych-planow-wydania-dragon-quest.html Drugi tweet z wyjaśnieniem, który już by tyle kliknięć nie dał Polygamia, jak PPE i Fakt - ważne żeby ludzie klikali w newsa. PRowy komentarz jak każdy inny. Bo niby co mają napisać - pokazali urywek techdema. Gra pewnie przed Q4 2016/Q1 2017 nie wyjdzie nawet w Japonii, a ci już lament. SE pewnie samo nie wie kiedy ostatecznie skończą bo gra nie jest popierdółką, to skąd mają wiedzieć czy/kiedy wyjdzie w EU/USA? Do 2017 równie dobrze może się okazać, że Sony zwija biznes i wydanie DQ na PS4 nie ma sensu. Jak mnie denerwuje takie bezsensowne lamentowanie. Poczekajcie. A jak ktoś się bardzo boi to polecam naukę japońskiego, +/- 2 lata starczą żeby opanować podstawy i pograć w DQXI. E:nie kumam wklejania tweetów, raz się pokazuje, a raz nie. Edytowane 31 lipca 20159 l przez _mike
Opublikowano 1 sierpnia 20159 l Człowiek wraca do internetów po krótkiej przerwie i SE zrzuca kolejną megatonę Co następne? Nowy Chrono? Remake Xenogears?Nowe SE spełnia marzenia. Przynajmniej jeśli chodzi o plany i intencje, a jak wyjdzie w praniu to się zobaczy :reggie
Opublikowano 1 sierpnia 20159 l Wydają na zachodzie Dragon Quest Heroes, a mieliby nie wydawać odsłony głównej serii? Co wy ludzie to ja nawet nie Edytowane 1 sierpnia 20159 l przez Camillus
Opublikowano 13 sierpnia 20159 l Było nie było? wszystko: http://www.siliconera.com/2015/08/12/dragon-quest-xis-first-screenshots-show-more-of-the-ps4-and-3ds-rpg/ Za(pipi)iście to wygląda. Szkoda, że jeszcze tyle czekania. Jakimś szczególnym fanem serii nie jestem (grałem tylko w VIII ) ale dla tej gry kupiłbym konsolę
Opublikowano 13 sierpnia 20159 l Śliczne screeny, a co najlepsze, gdy się na nie patrzy, to przypominają się dawne lata gry w taki gry jak Wild Arms czy Alundra. Po prostu czuć, wielką przygodę. Japonia wraca
Opublikowano 13 sierpnia 20159 l Dwie wersje wyglądają kapitalnie. Ciekawe czy SE pokusi się o jakieś różnice pomiędzy nimi, poza grafiką oczywiście.
Opublikowano 13 sierpnia 20159 l Autor Nie podoba mi się wersja na PS4 Niestety na 3DSie wygląda lepiej. Ale może poprawią jeszcze.
Opublikowano 12 stycznia 20169 l Autor Pewnie obu. Dla ciekawskich - jutro jest event 30 lecia serii. Mają być aktualizacje "nadchodzących odsłon". Zaraz poszukam link yt do livestreamu. Edytowane 12 stycznia 20169 l przez Figaro
Opublikowano 12 stycznia 20169 l https://www.youtube.com/watch?v=2jpLd7nvXi8 Producent ze Square Enix napisał na Twitterze, że będzie sporo niespodzianek.
Opublikowano 13 stycznia 20169 l Autor Wow, to była najgorsza rocznica czegokolwiek na świecie. Dragon Quest XI wyjdzie w Japonii między majem 2016, a majem 2017.
Opublikowano 15 stycznia 20169 l Japończycy nie wiedzą co znaczy rocznica przypadająca na dany rok....no nic nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem bo i tak wyjdzie w przyszłym roku bo w tym przecież jest premiera FFXV (tia...) więc muszą zostawić sobie coś na przyszły bo KHIII i FFVII obstawiam iż wyjdą w 2018r.. Mówi się trudno w tym roku i tak dostanę Bravely Second i dwa Dragon Questy (VII FTW!)
Opublikowano 13 maja 20168 l Oficjalnie ostatnio podali iż Dragon Quest Heroes II jest właśnie tytułem tworzonym na rocznice serii więc jeżeli DQXI wyjdzie chociaż w Japonii do końca 2017r. to będzie git.