Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Dragon Quest XI

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor

Tak, zrobią wysoko budżetowego jrpga i wydadzą go tylko tam, gdzie konsola radzi sobie najgorzej.

Sure.

• Odpowiedzi 784
  • Wyświetleń 191,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ktoś mi wytłumaczy na czym polega fenomen tej serii?   Final fantasy poznałem dzięki nieśmiertelnej siódemce, a tutaj od czego miałbym zacząć?    Oglądam trailer i widzę jakiś pedałów, dziwne infa

• Pograłem dzisiaj 6h i ciężko się było oderwać. Od samego początku widać, że SE w końcu wzięło tę żelazną formułę DQ, zostawili to co ponadczasowe a wyrzucili (prawie) wszystko, co było już mocno archa

• Skonczylem dzisiaj 93 h   78 lvl na zakonczenie   Z mojej perspektywy to wyglada tak. DQ to klasyczny do bolu JRPG. I teraz rzecz gustu. Ja bardzo dawno nie gralem wlasni

Opublikowano

No dlatego wychodzi też na 3DSa żeby podreperować sprzedaż w Japonii. Na Ps4 zarobią jakieś drobne przy okazji.

Opublikowano

Nie musi być zlokalizowana i tak na niej zarobią dużo pieniędzy.

Opublikowano

Drugi tweet z wyjaśnieniem, który już by tyle kliknięć nie dał

Polygamia, jak PPE i Fakt - ważne  żeby ludzie klikali w newsa. PRowy komentarz jak każdy inny. Bo niby co mają napisać - pokazali urywek techdema.

Gra pewnie przed Q4 2016/Q1 2017 nie wyjdzie nawet w Japonii, a ci już lament. SE pewnie samo nie wie kiedy ostatecznie skończą bo gra nie jest popierdółką, to skąd mają wiedzieć czy/kiedy wyjdzie w EU/USA?

Do 2017 równie dobrze może się okazać, że Sony zwija biznes i wydanie DQ na PS4 nie ma sensu.

Jak mnie denerwuje takie bezsensowne lamentowanie. Poczekajcie. A jak ktoś się bardzo boi to polecam naukę japońskiego, +/- 2 lata starczą żeby opanować podstawy i pograć w DQXI.

E:nie kumam wklejania tweetów, raz się pokazuje, a raz nie.

Edytowane przez _mike

Opublikowano

Człowiek wraca do internetów po krótkiej przerwie i SE zrzuca kolejną megatonę :fsg:

Co następne? Nowy Chrono? Remake Xenogears?

Nowe SE spełnia marzenia.

Przynajmniej jeśli chodzi o plany i intencje, a jak wyjdzie w praniu to się zobaczy :reggie

Opublikowano

Wydają na zachodzie Dragon Quest Heroes, a mieliby nie wydawać odsłony głównej serii? Co wy ludzie to ja nawet nie :no:

Edytowane przez Camillus

Opublikowano

Prosta gra akcji z małą ilością tekstu to i wydają.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

czuc ta magie z DQVIII, jezusku jak ja bym chcial juz w to zagrac

Opublikowano

Śliczne screeny, a co najlepsze, gdy się na nie patrzy, to przypominają się dawne lata gry w taki gry jak Wild Arms czy Alundra. Po prostu czuć, wielką przygodę.

Japonia wraca :banderas:

Opublikowano

Dwie wersje wyglądają kapitalnie. Ciekawe czy SE pokusi się o jakieś różnice pomiędzy nimi, poza grafiką oczywiście.

Opublikowano
  • Autor

Nie podoba mi się wersja na PS4 :( Niestety na 3DSie wygląda lepiej. 

Ale może poprawią jeszcze.

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Z obu wersji czy tylko tej lepszej?

Opublikowano
  • Autor

Pewnie obu. Dla ciekawskich - jutro jest event 30 lecia serii. Mają być aktualizacje "nadchodzących odsłon". Zaraz poszukam link yt do livestreamu.

Edytowane przez Figaro

Opublikowano
  • Autor

Wow, to była najgorsza rocznica czegokolwiek na świecie.

Dragon Quest XI wyjdzie w Japonii między majem 2016, a majem 2017.

Opublikowano

Japończycy nie wiedzą co znaczy rocznica przypadająca na dany rok....no nic nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem bo i tak wyjdzie w przyszłym roku bo w tym przecież jest premiera FFXV (tia...) więc muszą zostawić sobie coś na przyszły bo KHIII i FFVII obstawiam iż wyjdą w 2018r.. Mówi się trudno w tym roku i tak dostanę Bravely Second i dwa Dragon Questy (VII FTW!)

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Oficjalnie ostatnio podali iż Dragon Quest Heroes II jest właśnie tytułem tworzonym na rocznice serii więc jeżeli DQXI wyjdzie chociaż w Japonii do końca 2017r. to będzie git.