Skocz do zawartości

Dragon Quest XI

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor

Tak, zrobią wysoko budżetowego jrpga i wydadzą go tylko tam, gdzie konsola radzi sobie najgorzej.

Sure.

• Odpowiedzi 784
  • Wyświetleń 185,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ktoś mi wytłumaczy na czym polega fenomen tej serii?   Final fantasy poznałem dzięki nieśmiertelnej siódemce, a tutaj od czego miałbym zacząć?    Oglądam trailer i widzę jakiś pedałów, dziwne infa

• Pograłem dzisiaj 6h i ciężko się było oderwać. Od samego początku widać, że SE w końcu wzięło tę żelazną formułę DQ, zostawili to co ponadczasowe a wyrzucili (prawie) wszystko, co było już mocno archa

• Skonczylem dzisiaj 93 h   78 lvl na zakonczenie   Z mojej perspektywy to wyglada tak. DQ to klasyczny do bolu JRPG. I teraz rzecz gustu. Ja bardzo dawno nie gralem wlasni

Opublikowano

No dlatego wychodzi też na 3DSa żeby podreperować sprzedaż w Japonii. Na Ps4 zarobią jakieś drobne przy okazji.

Opublikowano

Nie musi być zlokalizowana i tak na niej zarobią dużo pieniędzy.

Opublikowano

Drugi tweet z wyjaśnieniem, który już by tyle kliknięć nie dał

Polygamia, jak PPE i Fakt - ważne  żeby ludzie klikali w newsa. PRowy komentarz jak każdy inny. Bo niby co mają napisać - pokazali urywek techdema.

Gra pewnie przed Q4 2016/Q1 2017 nie wyjdzie nawet w Japonii, a ci już lament. SE pewnie samo nie wie kiedy ostatecznie skończą bo gra nie jest popierdółką, to skąd mają wiedzieć czy/kiedy wyjdzie w EU/USA?

Do 2017 równie dobrze może się okazać, że Sony zwija biznes i wydanie DQ na PS4 nie ma sensu.

Jak mnie denerwuje takie bezsensowne lamentowanie. Poczekajcie. A jak ktoś się bardzo boi to polecam naukę japońskiego, +/- 2 lata starczą żeby opanować podstawy i pograć w DQXI.

E:nie kumam wklejania tweetów, raz się pokazuje, a raz nie.

Edytowane przez _mike

Opublikowano

Człowiek wraca do internetów po krótkiej przerwie i SE zrzuca kolejną megatonę :fsg:

Co następne? Nowy Chrono? Remake Xenogears?

Nowe SE spełnia marzenia.

Przynajmniej jeśli chodzi o plany i intencje, a jak wyjdzie w praniu to się zobaczy :reggie

Opublikowano

Wydają na zachodzie Dragon Quest Heroes, a mieliby nie wydawać odsłony głównej serii? Co wy ludzie to ja nawet nie :no:

Edytowane przez Camillus

Opublikowano

Prosta gra akcji z małą ilością tekstu to i wydają.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

czuc ta magie z DQVIII, jezusku jak ja bym chcial juz w to zagrac

Opublikowano

Śliczne screeny, a co najlepsze, gdy się na nie patrzy, to przypominają się dawne lata gry w taki gry jak Wild Arms czy Alundra. Po prostu czuć, wielką przygodę.

Japonia wraca :banderas:

Opublikowano

Dwie wersje wyglądają kapitalnie. Ciekawe czy SE pokusi się o jakieś różnice pomiędzy nimi, poza grafiką oczywiście.

Opublikowano
  • Autor

Nie podoba mi się wersja na PS4 :( Niestety na 3DSie wygląda lepiej. 

Ale może poprawią jeszcze.

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Z obu wersji czy tylko tej lepszej?

Opublikowano
  • Autor

Pewnie obu. Dla ciekawskich - jutro jest event 30 lecia serii. Mają być aktualizacje "nadchodzących odsłon". Zaraz poszukam link yt do livestreamu.

Edytowane przez Figaro

Opublikowano
  • Autor

Wow, to była najgorsza rocznica czegokolwiek na świecie.

Dragon Quest XI wyjdzie w Japonii między majem 2016, a majem 2017.

Opublikowano

Japończycy nie wiedzą co znaczy rocznica przypadająca na dany rok....no nic nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem bo i tak wyjdzie w przyszłym roku bo w tym przecież jest premiera FFXV (tia...) więc muszą zostawić sobie coś na przyszły bo KHIII i FFVII obstawiam iż wyjdą w 2018r.. Mówi się trudno w tym roku i tak dostanę Bravely Second i dwa Dragon Questy (VII FTW!)

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Oficjalnie ostatnio podali iż Dragon Quest Heroes II jest właśnie tytułem tworzonym na rocznice serii więc jeżeli DQXI wyjdzie chociaż w Japonii do końca 2017r. to będzie git.