Najtmer 1 082 Opublikowano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 (edytowane) no zeby w korytarzyku nie bylo 60 klatek na sekunde, to ja nie wiem po chu.j w ogole kupowac konsole. jak zwykle masterace samo sobie zmoduje gre tak jak to powinno wygladac, a nie tak jak sa to w stanie uciagnac uposledzone tostery. Edytowane 13 Stycznia 2019 przez Najtmer Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 352 Opublikowano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 18 minut temu, Lukas_AT napisał: Czyli jak grafika nie reprezentuje szczytu mozliwosci konsol to od razu jestesmy dymani? Lol. To moze lepiej jakby pojawily sie lootboxy albo kampania Claire jako platne DLC. A zmieniajac temat, moderzy juz zabrali sie za implementacje klasycznej kamery i wyglada to naprawde klimatycznie. Obstawiam że w pełnej wersji będziie możliwośc włączenia takiego trybu. Naprawde klimatycznie to wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza
cithall 107 Opublikowano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 (edytowane) Chciałbym tylko przypomnieć tym co narzekają na grafikę, że był news o tym iż gra ma mieć dwa tryby. Pierwszy 4k 30fps i drugi który pojawił się w demo 1080p 60fps. Proponuję poczekać do premiery i wtedy narzekać. Ja jestem osobiście zachwycony tym co jest w demo, na bank biorę na premierę. U mnie na pierwszym miejscu zawsze jest płynność a później graficzka. Edytowane 13 Stycznia 2019 przez cithall 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 978 Opublikowano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 (edytowane) Ta gra ma mieć ponoć NG+ wg 4chan, którzy dotarli do plików. Jak dla mnie to super pomysł. Na brak nudy nie będzie nikt narzekał. No i spoiler jest, także jak chcecie. Spoiler Edytowane 13 Stycznia 2019 przez Faka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Schranz1985 672 Opublikowano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Ja to najbardziej się cieszę że to własnie stary wolny RE a nie ADHD shooter jak taka 6 . Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 (edytowane) Bardzo fajne. Jako, że nie grałem w oryginał, a jestem po Revelations 1 i 2, to jakby ktoś mi powiedział, że gram w demo Revelations 3, to bym uwierzył. Czyli nic odkrywczego ani wyznaczającego nowe horyzonty, ale nadal bardzo solidne horroroshooterki w TPP. Grafika w porządku, 60 fps oczywiście robi jak cholera. Z minusów tragiczny filtr nałożony na obraz. Ja nie wiem, czy to jakaś forma AA czy inny post processing, ale wszystko jest strasznie rozmazane i mocno to razi w oczy. Jestem na tak, ogra się jak będzie w cenie Revelations: 2. Edytowane 13 Stycznia 2019 przez ragus Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 352 Opublikowano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Ja z kolei jestem tydzień po Revelations i tak jak perspektywa ta sama to gra zupełnie inna. Revelations to było bieganie z punktu A do B i tak całe 12 rozdziałów. I chodź na Ns gra mi podeszła tak w odniesieniu do Re 2 to są będą zupełnie inne wrażenia z gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 (edytowane) Mialem nie grac ale sprawdzilem bo chce porównać wersje koks i pro. Nie wiem i jakim znowu mleku tu ludzie gadaja. Ziarno od razu wyłączam w każdej grze. Demko mi bardzi sie spodobalo. Jest klimacik świetny i juz odliczam do premiery. Edytowane 13 Stycznia 2019 przez II KoBik II Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. nobody 3 504 Opublikowano 13 Stycznia 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Jestem zachwycony jak zmodyfikowano nie tylko art, ale i level design posterunku. Niby wpadamy na stare śmieci, ale miejscówki jedynie wydają się znajome (nowe patenty, rozmieszczenie itemów, ammo, broni, przeciwników, dodatkowe pomieszczenia i schody). Znów poczułem się jak w 99', gdy momentami szło się pogubić i musiałem wspomagać zerkaniem do mapy. Grałem na amatorze i przez te pół godziny nie dostrzegłem zauważalnych dropów, więc przynajmniej na tym etapie grywalność w ogóle nie cierpi. Jedyne co wali cepem, to standardowy handgun, ale jest akurat norma, poczynając od Girsów, po Uncharted , rebooty TR, a nawet na DOOMie od Bethesdy kończąc. A, no i atmosfera momentami jest naprawdę niepokojąca. Nie mogę się doczekać zobaczyć, jak zmodyfikowane dalsze miejscówki, oraz znaleźć części do ulepszenia shotguna i magnum. <3 Ps Beka z was graficzne zyeby xddd Mam nadzieję, że w pełnej wersji dostaniecie grafic whore mode z rock solid 20 fpsów. 14 Cytuj Odnośnik do komentarza
Jakim 1 791 Opublikowano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Jestem świeżo po re5 na PS4 i w trakcie przechodzenia re6. Włączyłem demko aby mieć jak najświeższe porównanie. Strzelanie i feeling- podobny do 6 ale kwestia reakcji na naboje o klasę lepsza w re2. Szkoda, że tyle trzeba wladowac w trupa aby padł...trupem. Graficznie bez porównania na korzyść nowej części. Nie wiem jak ktoś może porównywać to do 5 czy 6. Do tego 60 FPS. Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 (edytowane) Ogralem i na koksie i pro. Wezme raczej wersję na koksa ponieważ ta konsola jest cicha. Po prostu Podoba mi sie bardzo i boje sie juz dalszych etapów. Jestem glodny RE bo nie dawno dopiero zakonczylem batalie z RE7 w VR edyszyn, wiec nawet wyglad ekwipunku mi nie przeszkadza. Graficznie to swietny sztosik, udzwiekowienie i detale na najwyższym poziomie. Fajnie przemodelowano lokacje które znam i za(pipi)iscie je widziec w 3D. Za dzieciaka grajac w dwójkę miałem marzenie co by zrobić taki komisariat 1:1 jeśli wygralbym w totka. Takie obecne escape roomy. Czekam na fulla a demko nie jest takie straszne jak sie wydawalo z tym licznikiem czasu. Można pyknac i tylko czekac na day 1 Edytowane 13 Stycznia 2019 przez II KoBik II 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
bocieque 123 Opublikowano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 3 godziny temu, ragus napisał: Grafika w porządku, 60 fps oczywiście robi jak cholera. Z minusów tragiczny filtr nałożony na obraz. Ja nie wiem, czy to jakaś forma AA czy inny post processing, ale wszystko jest strasznie rozmazane i mocno to razi w oczy. Taki rodzaj AA, który nawet w natywnym 4k na PC rozmazuje lekko obraz. Im rozdziałka niższa, tym rozmazanie większe. Nie wiem jaka rozdzielczość jest na konsolach, trzeba poczekać na materiały z DigitalFoundry, ale na pewno nawet na xox nie ma 4k. Obraz jest wyraźnie bardziej rozmazany niż na PC. Gierka świetna, preorder poleciał. Wygląda jak na trailerach i oprawa jak najbardziej mi się podoba. Jedynie hdru szkoda, ale może do premiery poprawią. Na tą chwilę wolę grać w sdr, gdzie jest czerń i lepszy kontrast ;p. Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Na digital foundry świat się nie kończy polecam kanał VG Tech. Cytat PS4 renders at a native resolution of 1920x1080. PS4 Pro and Xbox One X render at a resolution of 2880x1620, and the PS4 Pro downsamples from this resolution when outputting at 1080p. Xbox One renders at a resolution of 1920x1080. PS4 Pro, Xbox One and Xbox One X seem to be using a reconstruction technique to reach their stated resolutions. Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 978 Opublikowano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Ja nie wiem jak wy tak to szybko demo ukończyliście. 30 minut to zdecydowanie za krótko, a gra mi się skończyła jakoś tak 2 minuty po zdobyciu shotguna i oczywiście żadnego już tym nie zabiłem, bo nie zdążyłem XD. Kurde, ale klimat tej gry z telewizora leciał milionami kilometrów. W pokoju ciemno jak w dupie u murzyna, stres i zdenerwowanie czy jakieś zombie Cię nie zaskoczy, ja piedolę, ale ta gra to kosior 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 miałem bekę z tym shotgunem, dochodząc do biblioteki, zostało mi 18 sekund na dojście, zejście z drabiny i wbicie z niego headshota w ostatniego szczęśliwca. Cytuj Odnośnik do komentarza
bocieque 123 Opublikowano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Za pierwszym razem grałem na ps4pro i tez nie zdążyłem skończyć, ale z 10 minut to hdr ustawiałem, bezskutecznie :E. Później na xox już skończyłem, a teraz na PC z trainerem mogę grać do woli, na spokojnie wszystkie notatki w grze poczytać. VG Tech nie znałem, widzę że tylko kanał na YT mają plus twitter. 1620p i to jeszcze nienatywny, tylko uzyskany dodatkowymi technikami wyjaśnia mocno rozmyty obraz ;p. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Jest slabo. Nie bede sobie psul wspomnien z '98. Sentyment sentymentem, ale w 2019 rynek gier tez powinien zamykac sie w pewnych ramach absurdu. Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Co ty dupisz myszor to ja nie. Klepaj dalej kolejną zrzynke Dark Souls. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Można zamykać, Jim jest na tak. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartolinsky 1 760 Opublikowano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Fajnie, że dostaniemy GOTY już na samym początku roku Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Normalka u Capcomu w zeszłym roku od razu goty w postaci MH World w tym Resident 2. Cytuj Odnośnik do komentarza
Jakim 1 791 Opublikowano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Przeszedłem demo i mogę grać w nie ponownie. Ktoś tak miał? 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
flahu 35 Opublikowano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Spytam jeszcze raz , udało się komuś zamówić wersję deluxe na ps4 gdziekolwiek? Cytuj Odnośnik do komentarza
mugen 1 933 Opublikowano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 41 minut temu, Jakim napisał: Przeszedłem demo i mogę grać w nie ponownie. Ktoś tak miał? Widocznie nie wykorzystałeś wszystkich minut z darowanych 30. Cytuj Odnośnik do komentarza
bocieque 123 Opublikowano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 W demie można zdobyć 2 medaliony, a także otworzyć sejf i 2 szafki ;p. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi