Opublikowano 11 października 20177 l Staram się ograniczać do max 5-6 spotkań, ale jak widać na poprzedniej stronie często to nie minimalizuje dostatecznie ryzyka, więc czasem muszę odreagować. Jak wpadnie to przytulę 5 stów, jak nie to trudno i jadymy dalej Za 2 zł to Grosicki może w kasynie stawiać
Opublikowano 12 października 20177 l Generalnie obstawianie kursów poniżej 1.50 to dla mnie niezły rak bo zazwyczaj te "pewniaki" nie wchodzą, lepiej robić rekonesans na flashu i obstawiać ilość bramkę czy coś
Opublikowano 12 października 20177 l Mnie jak podkusi na overy/undery albo "czy coś", to zawsze jest fuckup. Wszystko poza 1x2 to loteria, a jeśli jakieś wydarzenie jest w miarę prawdopodobne, to kursy są tak żałosne, że już lepiej grać taką drobnicę.
Opublikowano 14 października 20177 l 1 z 10 odhaczony Wczoraj jeszcze na innym kuponie Monaco odje/bało lipę tracąc z Lyonem na 3:2 w doliczonym. Oni to chyba robią specjalnie. Ciekawe czy wszystko na konto Glika.
Opublikowano 14 października 20177 l Co może pójść nie tak? Dyskutujmy. Prawie się udało. Edytowane 14 października 20177 l przez ogqozo
Opublikowano 14 października 20177 l Po tym jak Chelsea sprzedała mecz, próbowałem szybko kontrować obstawiając pozostałe o tej godzinie 4 typy, no ale Juve i Borussia też się postarały. Szczególnie ci drudzy mieli prawo być wyczerpani po bojach reprezentacyjnych. A na jutro Oczywiście nie wejdzie, bo to są typy zgodne z logiką i poparte analizą, więc nie ma szans, żeby bóg randomu nie zamieszał. Jak nie siądzie, to przerwa na jakiś czas*, bo 7 przegranych zakładów z rzędu to już jest znak. *do wtorku
Opublikowano 14 października 20177 l tokar bardzo bym prosił żebyś nie stawiał meczów Chelsea, bo mi sobotnie popołudnia psujesz
Opublikowano 14 października 20177 l Po dzisiejszym to rzucam na nich klątwę i mówię jak będzie: Arsena w końcu wyje/bią z tego Arsenlu i przyjdzie do Chelsea, bo Mancini będzie chciał prowadzić kadrę na mundialu (° ͜ʖ °)
Opublikowano 15 października 20177 l Tokar sztywniutko obstawia uwzględniając popularność klubów, a nie formę, szanuję
Opublikowano 15 października 20177 l I po przerwie reprezentacyjnej z reguly jest wzrost random wynikow
Opublikowano 18 czerwca 20213 l Nie mam doświadczenia z bukmacherami. Jakiego polecacie? Bawi się ktoś tutaj jeszcze w ogóle w hazard? Obstawił bym od czasu do czasu jakiś mecz albo walkę
Opublikowano 14 czerwca 20241 r Typer typerkiem ale może coś by poobstawiał na kasę? Jak tam gracie coś? Ja kupę lat nie grałem i może coś by wrzucił na Euro. Na jakim buku teraz najlepiej założyć konto?
Opublikowano 21 marca21 mar Postawiłem sobie dla zabawy parę meczy i nie rozumiem czemu to nie wygrałem. Czerwona kartka się liczy jako dwie kartki?
Opublikowano 21 marca21 mar Nie wiem gdzie obstawiałeś, ale generalnie właśnie taki jest standard - żółta jest za 1, czerwo za 2.